Murderous Pursuits: ingyen hétvége
Eddig 0 hozzászólás
siklara
2018. augusztus 04.
szombat 09:20


Ugyan már jó két napja ingyenes Steamen, de a hétvége még csak most kezdődik, úgyhogy jobb későn, mint soha: holnap estig ingyen kipróbálhatod magad körmönfont bérgyilkosként a Murderous Pursuits-ban.

A skót Blazing Griffin 3 hónapja PC-re megjelent 1-8 fős sunyiban gyilkolászós multiplayer játékában diszkréten, lebukás és szemtanúk nélkül kell egy alkalmas pillanatban elintézned a célpontodat, miközben rád ugyanúgy vadásznak.

A viktoriánus korba helyezett játék számára jelenleg az elhagyatott szerverek jelentik a legnagyobb problémát, de egy ingyenes hétvégén biztos lesz kinek az eszén túljárni, úgyhogy hajrá!

Friss hírek

938 | [Nyerd meg!] Újévi játékeső - Monster Energy Supercross (XO+PS4)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Majd két tucat játék után most Supercross bajnokságra invitálunk mindenkit.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 4 | Ilyen indie játékok jönnek idén Switch-re

Negyedórás prezentáció a Nintendótól.

0 | Metro Exodus: ilyenek lesznek a fegyverek

Részletes videó a Metro-fegyverkezésről.

pc 3 | Yakuza Kiwami: februárban PC-re is

Friss trailer készíti elő a PC-s megjelenést.

2 | Utolsó trailer: Life is Strange 2 - Episode 2

Csütörtökön érkezik a második felvonás, a Rules.

3 | FutureGrind: megjelent a reflexjáték

Grind a köbön, avagy OlliOlli a jövőből.