Murderous Pursuits: ingyen hétvége
Eddig 0 hozzászólás
siklara
2018. augusztus 04.
szombat 09:20


Ugyan már jó két napja ingyenes Steamen, de a hétvége még csak most kezdődik, úgyhogy jobb későn, mint soha: holnap estig ingyen kipróbálhatod magad körmönfont bérgyilkosként a Murderous Pursuits-ban.

A skót Blazing Griffin 3 hónapja PC-re megjelent 1-8 fős sunyiban gyilkolászós multiplayer játékában diszkréten, lebukás és szemtanúk nélkül kell egy alkalmas pillanatban elintézned a célpontodat, miközben rád ugyanúgy vadásznak.

A viktoriánus korba helyezett játék számára jelenleg az elhagyatott szerverek jelentik a legnagyobb problémát, de egy ingyenes hétvégén biztos lesz kinek az eszén túljárni, úgyhogy hajrá!

Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Friss videón a Wolfenstein farkasai

A Young Blood egy gameplay trailerrel erősíti a várakozást.

1 | Csúszik a Sonic mozifilm

Nem meglepő módon eltolják a megjelenést.

2 | Bloodstained: infók a megjelenés előtt

DLC-tervek, Iga hátizsákja és első napos frissítések.

2 | Marvel Ultimate Allience 3: itt az X-csapat

Az X-Men banda is felfedi magát a friss trailerben.

0 | Final Fantasy XIV: új DLC a masszív tábornak

Rengetegen regisztráltak az MMO szervereire.