Murderous Pursuits: ingyen hétvége
Eddig 0 hozzászólás
siklara
2018. augusztus 04.
szombat 09:20


Ugyan már jó két napja ingyenes Steamen, de a hétvége még csak most kezdődik, úgyhogy jobb későn, mint soha: holnap estig ingyen kipróbálhatod magad körmönfont bérgyilkosként a Murderous Pursuits-ban.

A skót Blazing Griffin 3 hónapja PC-re megjelent 1-8 fős sunyiban gyilkolászós multiplayer játékában diszkréten, lebukás és szemtanúk nélkül kell egy alkalmas pillanatban elintézned a célpontodat, miközben rád ugyanúgy vadásznak.

A viktoriánus korba helyezett játék számára jelenleg az elhagyatott szerverek jelentik a legnagyobb problémát, de egy ingyenes hétvégén biztos lesz kinek az eszén túljárni, úgyhogy hajrá!

Friss hírek

340 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - STREET FIGHTER 30th ANNIVERSARY

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

23 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

0 | Sniper Ghost Warrior: újra szól az egylövetű

Jövőre új résszel tér vissza a széria.

0 | Beyond Blue: túl a kékségen

Kis relaxvideó a nyári forróságra.

ps4 0 | Marvel's Spider-Man: New York, a játszótér

A legújabb előzetes a városi tennivalókra koncentrál.

0 | Shadow of the Tomb Raider: változatos ismétlés

Egyedi módosítókkal érkezik a New Game+.

6 | Metro Exodus: a gőzgép ereje

Bemutatkoztak a speciális kiadások.