Murderous Pursuits: ingyen hétvége
Eddig 0 hozzászólás
siklara
2018. augusztus 04.
szombat 09:20


Ugyan már jó két napja ingyenes Steamen, de a hétvége még csak most kezdődik, úgyhogy jobb későn, mint soha: holnap estig ingyen kipróbálhatod magad körmönfont bérgyilkosként a Murderous Pursuits-ban.

A skót Blazing Griffin 3 hónapja PC-re megjelent 1-8 fős sunyiban gyilkolászós multiplayer játékában diszkréten, lebukás és szemtanúk nélkül kell egy alkalmas pillanatban elintézned a célpontodat, miközben rád ugyanúgy vadásznak.

A viktoriánus korba helyezett játék számára jelenleg az elhagyatott szerverek jelentik a legnagyobb problémát, de egy ingyenes hétvégén biztos lesz kinek az eszén túljárni, úgyhogy hajrá!

Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

n3ds 1 | Így készíts Luigi töklámpást!

A Luigi's Mansion promókampányának csúcsa következik!

2 | Új Tetris világbajnokot avattak

Zöldfülű verte a hétszeres nagymestert.

pc 2 | Spellbreak bejelentés

Avagy battle royale elemi mágiával.

pc 1 | Késik az Artifact béta

Elvileg ebben a hónapban lehetett volna belekukkantani a Dota ihletésű kártyajátékba.

pc 0 | Battlefleet Gothic: Armada 2 megjelenés

Időpontot kapott a Warhammer űrhajósdi folytatása, valamint részletek érkeztek a bétáról.