Spyro Trilogy: régi és új zenék egyszerre
Eddig 3 hozzászólás
drag
2018. július 20.
péntek 06:15


Bár az újrakomponált zenék is remekül hangzanak, sokan bíztak abban, hogy a Spyro Reignited Trilogy megadja a lehetőséget arra, hogy a régi dallamokat hallhassuk a játék alatt, hiszen a The Police dobosa, Stewart Copeland csodálatos soundtracket hozott össze az eredeti trilógiához. Nos, ez most már több mint remény: a jelenleg is zajló Comic-Conon megerősítették, hogy lehet majd váltani a régi és az új zenék között.

Mindezt a fenti videó prezentálja, bemutatva egyben a különbséget a régi és az újrahangszerelt muzsikák között. Kaptunk emellett egy gameplay montázst is, melyben többnyire a korábban (illetve a fenti videóben) már látott pályákra vethetünk egy újabb pillantást.


[15] eandre
júl 20., péntek 15:22 #3
A zene volt az egyik pont amitől féltem h elcseszik de ez is kihúzva. Várós.
júl 20., péntek 10:12 #2
Kár, hogy ezt nem használják sok remaster esetében. Nem tudom, az volt-e az első, de a Halo Anniversary-ben (meg a későbbi Halo 2 újrában) lehetett váltani az eredeti és az újrakevert dallamok, na meg az eredeti és az új kinézet között is.

Utóbbi szerintem rohadtul menő dolog, de gondolom nem kis feladat összehozni egy ilyet. Pláne, hogy ekkor már sem a vágójelenetek hosszán, sem a játék sebességégén, ritmusán nem lehet nagyon változtatni.
júl 20., péntek 9:18 #1
Ez örvendetes. Nagy kedvenc OST a klasszikus Crash-ek mellett, főleg veszteségmentesen.
Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

wiiu 1 | I Hate Running Backwards: indie gálaműsor

All-star indie hősparádé a hordozható Nintendo konzolon.

pc 2 | Megjelent Chris Seavor új játéka!

A The Unlikely Legend of Rusty Pup már a Steam-en!

5 | Thronebreaker: háború kártyalapokkal

Áttekintőn, hogy mire számíthatunk a The Witcher Tales-től.

ps4 31 | Áprilisra csúszik a Days Gone

Azok a februári napok már a múlté.

3 | Így játszol majd a Mutant: Year Zero-val

Rémálmodból jön elő a denevérszárnyas dodó kacsa.