Spyro Trilogy: régi és új zenék egyszerre
Eddig 3 hozzászólás
drag
2018. július 20.
péntek 06:15


Bár az újrakomponált zenék is remekül hangzanak, sokan bíztak abban, hogy a Spyro Reignited Trilogy megadja a lehetőséget arra, hogy a régi dallamokat hallhassuk a játék alatt, hiszen a The Police dobosa, Stewart Copeland csodálatos soundtracket hozott össze az eredeti trilógiához. Nos, ez most már több mint remény: a jelenleg is zajló Comic-Conon megerősítették, hogy lehet majd váltani a régi és az új zenék között.

Mindezt a fenti videó prezentálja, bemutatva egyben a különbséget a régi és az újrahangszerelt muzsikák között. Kaptunk emellett egy gameplay montázst is, melyben többnyire a korábban (illetve a fenti videóben) már látott pályákra vethetünk egy újabb pillantást.


[16] eandre
júl 20., péntek 15:22 #3
A zene volt az egyik pont amitől féltem h elcseszik de ez is kihúzva. Várós.
júl 20., péntek 10:12 #2
Kár, hogy ezt nem használják sok remaster esetében. Nem tudom, az volt-e az első, de a Halo Anniversary-ben (meg a későbbi Halo 2 újrában) lehetett váltani az eredeti és az újrakevert dallamok, na meg az eredeti és az új kinézet között is.

Utóbbi szerintem rohadtul menő dolog, de gondolom nem kis feladat összehozni egy ilyet. Pláne, hogy ekkor már sem a vágójelenetek hosszán, sem a játék sebességégén, ritmusán nem lehet nagyon változtatni.
júl 20., péntek 9:18 #1
Ez örvendetes. Nagy kedvenc OST a klasszikus Crash-ek mellett, főleg veszteségmentesen.
Friss hírek

1419 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

18 | Ilyen egy vérbeli videójáték-gyűjtemény

Bemutatkozik Laja X kollekciója.

19 | Basszus, szombat!

25 | A Sony és az MS is felszáll a Direct vonatra

A másik két konzolgyártó megirigyelhette a Nintendo Direct-ek népszerűségét, jövő héten mindketten a saját verziójukkal jelentkeznek.

6 | Remekül fogy a DMC5

Szinte biztos, hogy a széria utóbbi évtizedének legsikeresebb epizódja lesz.

0 | Mortal Kombat 11: zárt ring harcosai

Traileren a közelgő béta tartalma.