Call of Duty: Black Ops 4: próbaküldetés
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2018. július 14.
szombat 08:04


Aligha meglepő módon, az idei Call of Duty epizód, a Black Ops 4 is lehetőségt biztosít, hogy még a megjelenés előtt belekóstoljunk a többjátékos módba, nemrég pedig azt is felfedték, mikor kerül sor a bétára. Vagyis inkább bétákra, hiszen a PlayStation 4 tulajok a Sony-Activision partnerségnek köszönhetően egy extra alkalmat kapnak.

Az első, kizárólag PS4-en elérhető tesztidőszak augusztus 3-tól 6-ig tart majd, ezt követi egy héttel később egy második, melyen már az Xbox One tulajok is részt vehetnek, ez augusztus 10-től 13-ig tart. A konzolos béták mindegyike zárt lesz, tehát csak az előrendelők vethetnek részt benne, míg PC-n, az egy napos zárt időszakot követően augusztus 11-től 13-ig a nyílt béta keretében bárki kipróbálhatja majd a játékot.

Szó esett a béta tartalmáról is: játékmódokat illetően a Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Control, Search and Destroy négyes képviselteti magát, pályák tekintetében pedig a korábban látott Contraband, Seaside, and Payload, Frequency kvartett mellett itt debütál a Hacienda és Gridlock páros.

A Blackout névre hallgató battle royale mód külön bétát kap, szeptemberben érkezik, első körben PS4-re.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[57] renz
júl 15., vasárnap 16:45 #2
Válasz backstab (#1) üzenetére
Nem az lesz a gyenge pont. Akit érdekel a játék, annak ez nem lehet akadály.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[31] backstab
júl 14., szombat 11:12 #1
Rettentő kíváncsi leszek, hogy a Steam nélkül életképes lesz-e a battle.net-es CoD multi.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

865 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

21 | Sekiro: templomlátogatás

Tucatnyi gameplay mozzanat a Shadows Die Twice-ból.

28 | Bréking: bezárás vár a Telltale Games-re

Már csak 25 fő maradt a 250-ből - de ők sem sokáig.

34 | Újabb IP-k a THQ Nordic-nál

További két címmel gyarapodott a felhozatal.

pc 4 | Utolsó trailer: Achtung! Cthulhu Tactics

Csak hogy jusson még egy kis Cthulhus néznivaló mára.

ps4 22 | PlayStation Now: jöhet az offline játék

Jelentős változás a streamelős szolgáltatásban.