Call of Duty: Black Ops 4: próbaküldetés
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2018. július 14.
szombat 08:04


Aligha meglepő módon, az idei Call of Duty epizód, a Black Ops 4 is lehetőségt biztosít, hogy még a megjelenés előtt belekóstoljunk a többjátékos módba, nemrég pedig azt is felfedték, mikor kerül sor a bétára. Vagyis inkább bétákra, hiszen a PlayStation 4 tulajok a Sony-Activision partnerségnek köszönhetően egy extra alkalmat kapnak.

Az első, kizárólag PS4-en elérhető tesztidőszak augusztus 3-tól 6-ig tart majd, ezt követi egy héttel később egy második, melyen már az Xbox One tulajok is részt vehetnek, ez augusztus 10-től 13-ig tart. A konzolos béták mindegyike zárt lesz, tehát csak az előrendelők vethetnek részt benne, míg PC-n, az egy napos zárt időszakot követően augusztus 11-től 13-ig a nyílt béta keretében bárki kipróbálhatja majd a játékot.

Szó esett a béta tartalmáról is: játékmódokat illetően a Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Control, Search and Destroy négyes képviselteti magát, pályák tekintetében pedig a korábban látott Contraband, Seaside, and Payload, Frequency kvartett mellett itt debütál a Hacienda és Gridlock páros.

A Blackout névre hallgató battle royale mód külön bétát kap, szeptemberben érkezik, első körben PS4-re.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[57] renz
júl 15., vasárnap 16:45 #2
Válasz backstab (#1) üzenetére
Nem az lesz a gyenge pont. Akit érdekel a játék, annak ez nem lehet akadály.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[32] backstab
júl 14., szombat 11:12 #1
Rettentő kíváncsi leszek, hogy a Steam nélkül életképes lesz-e a battle.net-es CoD multi.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

1047 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

16 | Utolsó trailer: RE2: The Ghost Survivors

Raccoon City pusztulása más szemszögből.

17 | Anthem: gyorstalpaló javelinhez

Újabb összefoglaló a játékról.

pc 5 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 11 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 4 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.