Fortnite siker, Unreal kedvezmény
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2018. július 13.
péntek 13:28


A Fortnite hatalmas sikerei után (csak Májusban 300 millió dollár feletti bevételt hozott) az Epic olyat tett, ami igencsak meglepő az iparban - nemcsak a videojátékosban, hanem bármilyenben. A cég legfrissebb közleménye arról számol be, hogy jelentősen csökkentik az Unreal Engine asseteinek eladásából származó bevételeiket, ezzel többet adva a fejlesztőknek. A korábbi 70/30 százalékos részesedést 88/12-es arányra változtatták az Unreal Engine Marketplace-en keresztül történő értékesítéseiket illetően.

Ami azonban a legmegdöbbentőbb, hogy a döntés nem csak a jövőbeli fejlesztéseket érinti, hanem minden múltbéli tranzakciót is, egészen a motor 2014-es megjelenése óta. Ráadásul a változtatás nem átmeneti engedmény, hanem permanens határozat.

[31] backstab
tegnapelőtt 12:57 #6
Azt azért furcsállom, hogy mindenki odavan a Battle Pass rendszertől, hogy példátlan a maga nemében, ez a F2P játékok jövője, közben meg van a piacon egy csomó F2P játék (pl. Dota2, Warframe), amik masszívan sikeres üzleti modellt visznek már évek óta. Az mindenesetre tetszik benne, hogy semmi random faktor nincs- amennyit játszottál, annyi kozmetikai jutalmat termelhetsz ki belőle. Ha a Battle Royale skineket át lehetne vinni a Save the World módba, talán még én is megvenném a Battle Pass-t.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[15] eandre
tegnapelőtt 11:07 #5
Válasz herooftime (#4) üzenetére
Fortnite-ig én se bírtam a f2p-t.
[18] herooftime
tegnapelőtt 10:43 #4
"300 millió dollár csak májusban"

Mint egy 5 millió példányban eladott 60 dolláros játék o_O minden hónapban úgy hogy a játék "ingyenes"

(ami fura nekem switchen a splatoon jobban tetszik, gépen a pubg jobban tetszik, a free2play üzletmodelles játékokat soha sem bírtam ... ahogy elnézem a steamen a legkelendőbb játék no1 ma is a pubg)
asia.playstation.com www.play-asia.com a cenzormentesebb játékélményért
[65] Lavitz
júl 13., péntek 17:00 #3
Az a durva hogy még nagyon nincs vége a Fortnite sikerének, sőőt most a nyáron kezd majd csak igazán beindulni, tegnap indult az 5. szezon. Rengetegen játszák, rengetegen streamelik és rengetegen nézik! Maga a BR mint játékmód is nagyon felkapott. Ebből is látszik, hogy az őszi Cod-BF még csak most fogja októberben kihozni a saját elképzeléseit. Aztán hol vannak még a most javában fejlesztés alatt álló játékok? Tegnap jelent meg a legújabb Islands of Nyne szintén BR játék. Akár évekre garantálva van a sikere, csak ha nem jön egy mégjobb mégnépszerűbb játék. Mert tavaly ilyenkor a Pubg is hasonló időszakban, el nem lehetett képzelni hogy bármi is akár csak a közelébe érhet. Most meg már a Fortnite-ról szól kb minden.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[56] renz
júl 13., péntek 16:34 #2
Nem aprózták el, komoly engedmény.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[71] zaz
júl 13., péntek 15:45 #1
Felfoghatatlan összegekről van itt szó!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun