Destiny 2: új mozdulatok
Eddig 13 hozzászólás
ne5h
2018. július 13.
péntek 09:03


A Game Informer augusztusi számának sztárja a Destiny 2 őszi kiegészítője, a Forsaken, aminek köszönhetően folyamatosan érkeznek az újabb és újabb részletek a DLC-ről. A fenti videóban a karakterek számára elérhető új subclass képességekről és támadásokról kapunk részletes átteknitést. Korábban már láthattunk mozzanatokat, ez azonban az első alkalom, amikor a Bungie elsőkézből szolgál információkkal.

[15] igni
júl 15., vasárnap 18:02 #13
A warlock elég gyenge lesz a másik két kaszthoz képest. Azért vastagon van bőr a Bungie pofáján. Az első két dlc-t is meg kell venned, hogy ezt egyáltalán meg tud venni a store-n. Arról nem is beszélve, hogy nem lesz olyan kiadás mint a D1 Taken King edition ami tartalmazta az dlc 1-2. Komolyan mondom ezek után kíváncsi leszek,hogy ki a fenének akarja majd eladni ez a tetves Bungie a Destiny 3.
[27] lacapaca
júl 14., szombat 13:59 #12
Válasz Hunk2 (#11) üzenetére
A Fortnite most mindenütt nagyon pörög. De ha innen kéne tájékozódnom arról a játékról is, hogy milyen bővítéseket kapott mióta megjelent, azzal sem lennék sokkal okosabb, mint a Warframe esetében. Ettől függetlenül a legutóbbi TennoCon-os bemutató mellett művészet hír nélkül elmenni, de ez eddig is jellemző volt itt, a f2p játékainak bővítései ritkán ütik meg a hírezés szintjét.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[38] Hunk2
júl 14., szombat 13:34 #11
Válasz lacapaca (#10) üzenetére
Valahogy ennek ellenére Fornite is elég szépen és sokszor szerepel.

Amúgy a vita sajnos igaz, sokan ki tudnak akadni a kedvencükről van szó legyen az játék vagy valamelyik platform.
"Élni és élni hagyni"
[27] lacapaca
júl 14., szombat 13:26 #10
Válasz Hunk2 (#7) üzenetére
Biztos hogy nem, ha vitától félnének akkor nem lennének külön X-es, Ps-es, vagy N-es hírek, a legtöbb ott szokott kialakulni. Ahogy nézek más magyar oldalakat is, nagyjából mindenütt ugyanazok a hírek, egy "alomból" válogatnak, akárcsak a híroldalak. A F2P bővítésekről nagyon kevés hír szokott lenni. Itt is inkább csak annyi, ha valami megjelenik valahova. Ez nem csak a Warframe-re kihegyezett valami. Ugyanígy mostoha akár a WoT, Path of Exile, Neverwinter, vagy bármi. Talán mert ezeknél a játékoknál ez a természetes. Mindenesetre én is méltánytalannak érzem velük kapcsolatban ezt a fajta hanyagolást, sok esetben látványosabban, nagyobbat bővülnek tök csendben, hírérték nélkül, mint egy hírként lehozott fizetős DLC.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[20] WarAdmir4L
júl 14., szombat 7:52 #9
Válasz Kuresz (#8) üzenetére
Ezen en is csodalkozom hiszen minden benne van amit “hianyzik” Destinybol, annyi a tartalom hogy napi 24ora is keves lenne.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[41] Kuresz
júl 13., péntek 17:08 #8
Egyebkent tenyleg... Warframe-rol miert nincs hir? Nagyon durvan fejlodik, 3 havonta prime karakter, uj fegyverek, uj karakterek, uj helyszinek, uj ellensegek, uj.....
A forsaken egyebkent kotelezo lesz. A warlock uj subclassa viszont egy kalap ...t nem er.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[38] Hunk2
júl 13., péntek 16:25 #7
Válasz MarioFan DS (#2) üzenetére
Szerintem csak félnek csak vita lesz belőle, főleg Fortuna és Railjack bemutato után sok mindenki megint szidta a Bungit a szar. DS2 fórumot ellepték szar fejlesztők nem az én fejlesztőm topic amiket szépen lassan el is tüntetnek. Azt hiszem Kotaku írt arról egy cikket 240 fős csapat jobb kiegészítőt csinál mint egy ezerfős. Csak a egymást sárral dobálását akarják elkerülni itt az oldalon.
"Élni és élni hagyni"
júl 13., péntek 16:03 #6
Válasz Durden is ALIVE (#5) üzenetére
A jó öreg pánikgombos Titán.
I am such a B.A.
júl 13., péntek 15:57 #5
Válasz WarAdmir4L (#4) üzenetére
D2 multiban leginkább az arc-os titán.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[20] WarAdmir4L
júl 13., péntek 12:55 #4
Válasz Durden is ALIVE (#1) üzenetére
Hunter mindig OP multi karakter.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[47] soliduss
júl 13., péntek 12:22 #3
Ez szép és jó.... de hol a francban volt ez a kreativitás az elmúlt 1 évben???? ja koszos 4590 Ft/ db dlc árba ez nem fér bele ... ,majd az egyszer 12000 Ft-os forsokannel megveheted ....

hova hányjak.
júl 13., péntek 12:03 #2
Azért jó lenne ha a Warframe-ről is tennétek ki híreket. Az a Railjack nagyon odabasz...
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
júl 13., péntek 11:19 #1
OP hunter!
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
Friss hírek

1047 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

16 | Utolsó trailer: RE2: The Ghost Survivors

Raccoon City pusztulása más szemszögből.

17 | Anthem: gyorstalpaló javelinhez

Újabb összefoglaló a játékról.

pc 5 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 11 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 4 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.