Dying Light 2: jelentés a műhelyből
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2018. július 09.
hétfő 14:13


A Digital Foundry csapata nemrég interjút készített a Dying Light vezető dizájnerével, Tymon Smektałaval, aki többek között a játékot hajtó új motorról is beszélt. A folytatás dobta az előd alatt dolgozó Chrome Engine-t, az utódja a némileg egyszerűbb nevű C Engine.

Ezen túl a mesterséges intelligencia is jelentős fejlődésen ment keresztül, hogy az NPC karakterek eltérő viselkedésformákat kaphassanak. Ennek hatását a harcokban is érzékelhetjük majd, az ellenfelek a helyzettől függően lesznek képesek váratlan mozdulatokra.

[30] Djuree
júl 10., kedd 14:46 #4
rohadt jó volt az 1 is, ez még faszább lesz. csak jönne már...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[41] Kuresz
júl 10., kedd 6:38 #3
Az elso resz is a mai napig jol nez ki, de ez meg brutalabb. Johetne mar holnap...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[57] renz
júl 09., hétfő 17:42 #2
Nagyon látványos, méltó folytatásnak tűnik.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[53] KiswechPS3
júl 09., hétfő 16:24 #1
Baromi jól néz ki a cucc, várjuk.
Once, there was an explosion...
Friss hírek

1103 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

12 | Reggie nyugdíjba vonul

Véget ér a Nintendo of America elnökének 15 éves története

4 | Division 2: élőszereplős videón

Új trailer érkezett az Ubi márciusi nagyágyújához.

0 | Frissült a Jump Force

Köszönhetően a nem túl fényes fogadtatásnak.

0 | Tartalmi frissítések a Red Dead Online-ban

Mindenféle újdonság érkezik a multihoz.

0 | Operencia: befutott a második fejlesztői videó

Benne a puzzle és harci elemek kifejtésével.