Dying Light 2: jelentés a műhelyből
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2018. július 09.
hétfő 14:13


A Digital Foundry csapata nemrég interjút készített a Dying Light vezető dizájnerével, Tymon Smektałaval, aki többek között a játékot hajtó új motorról is beszélt. A folytatás dobta az előd alatt dolgozó Chrome Engine-t, az utódja a némileg egyszerűbb nevű C Engine.

Ezen túl a mesterséges intelligencia is jelentős fejlődésen ment keresztül, hogy az NPC karakterek eltérő viselkedésformákat kaphassanak. Ennek hatását a harcokban is érzékelhetjük majd, az ellenfelek a helyzettől függően lesznek képesek váratlan mozdulatokra.

[30] Djuree
júl 10., kedd 14:46 #4
rohadt jó volt az 1 is, ez még faszább lesz. csak jönne már...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[40] Kuresz
júl 10., kedd 6:38 #3
Az elso resz is a mai napig jol nez ki, de ez meg brutalabb. Johetne mar holnap...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[56] renz
júl 09., hétfő 17:42 #2
Nagyon látványos, méltó folytatásnak tűnik.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[51] KiswechPS3
júl 09., hétfő 16:24 #1
Baromi jól néz ki a cucc, várjuk.
Once, there was an explosion...
Friss hírek

3 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

23 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

4 | Resident Evil 2: Raccoon City relikviák

Bemutatkozott a gyűjtői kiadás a remake-ből.

18 | [SDCC 2018] Trailerek, trailerek!

Egyenesen a Comic-Conról: Aquaman, Shazam, Godzilla, és a Fantasztikus Bestiák.

0 | Lego DC Super-Villains: az igazi gonoszok

Traileren a karakteralkotás és a történet.

ps4 36 | [SDCC 2018] Spider-Man sztori trailer

3 | Spyro Trilogy: régi és új zenék egyszerre

Visszatérnek Stewart Copeland eredeti dallamai.