Új játék a Last Day of June-csapattól
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. július 07.
szombat 06:44


A tavaly megjelent Last Day of June után újból összefog az Ovosonico és a 505 Games: bejelentették, hogy a kiadó fogja biztosítani a hátteret az olasz fejlesztőcsapat következő játékához is, mely egy "új, ambiciózus IP" lesz.

Az iparági veterán Massimo Guarini (Shadows of the Damned) által létrehozott stúdió új fejlesztéséről egyelőre semmi konkrétum nem derült ki, az azonban biztos, hogy az eddiginél jobb és modernebb környezetben készülhet majd, a csapat ugyanis költözik: Vareséből Milánóba tették át a főhadiszállásukat. Meglátjuk, mire számíthatunk tőlük a Murasaki Baby és a Last Day of June után.

júl 07., szombat 15:49 #1
A Murasaki Baby valami félelmetesen beteg volt. Nekem adta, bármire kíváncsi vagyok tőlük. (Az LDoJ is pótlási listán van...)
"This is our time to medicate..."
Friss hírek

3 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

23 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

4 | Resident Evil 2: Raccoon City relikviák

Bemutatkozott a gyűjtői kiadás a remake-ből.

18 | [SDCC 2018] Trailerek, trailerek!

Egyenesen a Comic-Conról: Aquaman, Shazam, Godzilla, és a Fantasztikus Bestiák.

0 | Lego DC Super-Villains: az igazi gonoszok

Traileren a karakteralkotás és a történet.

ps4 36 | [SDCC 2018] Spider-Man sztori trailer

3 | Spyro Trilogy: régi és új zenék egyszerre

Visszatérnek Stewart Copeland eredeti dallamai.