Új játék a Last Day of June-csapattól
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. július 07.
szombat 06:44


A tavaly megjelent Last Day of June után újból összefog az Ovosonico és a 505 Games: bejelentették, hogy a kiadó fogja biztosítani a hátteret az olasz fejlesztőcsapat következő játékához is, mely egy "új, ambiciózus IP" lesz.

Az iparági veterán Massimo Guarini (Shadows of the Damned) által létrehozott stúdió új fejlesztéséről egyelőre semmi konkrétum nem derült ki, az azonban biztos, hogy az eddiginél jobb és modernebb környezetben készülhet majd, a csapat ugyanis költözik: Vareséből Milánóba tették át a főhadiszállásukat. Meglátjuk, mire számíthatunk tőlük a Murasaki Baby és a Last Day of June után.

júl 07., szombat 15:49 #1
A Murasaki Baby valami félelmetesen beteg volt. Nekem adta, bármire kíváncsi vagyok tőlük. (Az LDoJ is pótlási listán van...)
"This is our time to medicate..."
Friss hírek

864 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

1 | Sekiro: templomlátogatás

Tucatnyi gameplay mozzanat a Shadows Die Twice-ból.

24 | Bréking: bezárás vár a Telltale Games-re

Már csak 25 fő maradt a 250-ből - de ők sem sokáig.

32 | Újabb IP-k a THQ Nordic-nál

További két címmel gyarapodott a felhozatal.

pc 3 | Utolsó trailer: Achtung! Cthulhu Tactics

Csak hogy jusson még egy kis Cthulhus néznivaló mára.

ps4 20 | PlayStation Now: jöhet az offline játék

Jelentős változás a streamelős szolgáltatásban.