Új játék a Last Day of June-csapattól
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. július 07.
szombat 06:44


A tavaly megjelent Last Day of June után újból összefog az Ovosonico és a 505 Games: bejelentették, hogy a kiadó fogja biztosítani a hátteret az olasz fejlesztőcsapat következő játékához is, mely egy "új, ambiciózus IP" lesz.

Az iparági veterán Massimo Guarini (Shadows of the Damned) által létrehozott stúdió új fejlesztéséről egyelőre semmi konkrétum nem derült ki, az azonban biztos, hogy az eddiginél jobb és modernebb környezetben készülhet majd, a csapat ugyanis költözik: Vareséből Milánóba tették át a főhadiszállásukat. Meglátjuk, mire számíthatunk tőlük a Murasaki Baby és a Last Day of June után.

júl 07., szombat 15:49 #1
A Murasaki Baby valami félelmetesen beteg volt. Nekem adta, bármire kíváncsi vagyok tőlük. (Az LDoJ is pótlási listán van...)
"This is our time to medicate..."
Friss hírek

1103 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

12 | Reggie nyugdíjba vonul

Véget ér a Nintendo of America elnökének 15 éves története

4 | Division 2: élőszereplős videón

Új trailer érkezett az Ubi márciusi nagyágyújához.

0 | Frissült a Jump Force

Köszönhetően a nem túl fényes fogadtatásnak.

0 | Tartalmi frissítések a Red Dead Online-ban

Mindenféle újdonság érkezik a multihoz.

0 | Operencia: befutott a második fejlesztői videó

Benne a puzzle és harci elemek kifejtésével.