Shenmue 1&2 Remaster: augusztus végén
Eddig 26 hozzászólás
mcmacko
2018. július 06.
péntek 18:33


Reméljük nem igazolódnak be a félelmeink a Shenmue 1&2 remaster kapcsán - nem vagyunk biztosak abban, hogy a szép emlékek éritntetlenek maradnak a felújított változattal való játszadozás után.

Mindenesetre most jött a hír, hogy a játék augusztus 21-én érkezik, PC-re, X-re, PS4-re egyaránt, úgyhogy még a nyáron kiderül, hogy mennyire öregedett jól (vagy rosszul) a SEGA legendás sorozata.

[3] Lackooo
júl 11., szerda 9:21 #26
30fps hahahaha kösznem.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[26] lacapaca
júl 10., kedd 1:59 #25
Válasz Alan Wake Up (#18) üzenetére
Oké, de azok trilogy-k. Egyébként a DMC Trilogy nem is olyan régen jött ki a mostani gépekre is, 9ezer ft-ért.
Az ehhez hasonló szinten lévõ játékokon meg nem ezeket értettem. X-re jöttek mostanában a BC keretén belül, szintén nem olyan rég 2 gen-el ezelõtti játékok is. Conker, Prince of Persia, KOTOR1-2, Republic Commando, stb. Igaz, nincs hozzájuk nyúlva, csak a felbontás van felhúzva. De az akár 4K-ig is. A 990ft nem egy már csökkentett ár, eleve ennyiért jöttek, néhány hónapja.
Ennek az árszabása egyértelmüen a rajongókat célozza be. De akkor meg nem kell csodálkozni, ha más meg drágállja.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[12] Joel1970
júl 09., hétfő 22:51 #24
Válasz katsazoli (#9) üzenetére
Nem ugyanaz,mint a felültöltős mosógépnél
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X Project Scorpio Edition + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!PSN ID:aron8008
[12] Joel1970
júl 09., hétfő 22:50 #23
Előrendeltem.
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X Project Scorpio Edition + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!PSN ID:aron8008
[13] szako
júl 09., hétfő 10:17 #22
Szerintem az árazással nincs semmi baj.
Ennyiért a rajongók fogják megvenni, ők viszont ennyiért is meg fogják.
Utána jöhetnek az egyre nagyobb leárazások, hogy aztán fele-, harmad- és negyedáron majd azok is belenyúljanak a neve miatt, akiket kevésbé érdekel.
A profitmaximalizálás meglesz, és ez a fő szempont.

Régebben kedveltem a játékot, de ez alapján a videó alapján sajnos mai szinten nagyon gyengén néz ki. Mobilos játékok léteznek szebb grafikával.
Ennél talán méltóbb felújítást érdemelt volna - persze valószínűleg azt sem lehetett volna a befektetett munkával arányosan többért eladni.
júl 08., vasárnap 21:30 #21
Project'1083: nagyobb felbontás, 16:9 képarány, választható angol-japán hangsáv + feliratok, Trophy-Achievement azoknak, akik gyüjtik, a régi mellett egy választható modern irányítás. (gondolom már két analógra tervezett)
Ha nem titok, írd meg légyszives melyik emut használod DC-re, amit én próbáltam, a Reicast meg a NullDC nem voltak tökéletesek, a Shenmue-nál már az elején az udvarban voltak textúrahibák, (a növényzet) amikor rákerestem a YT-n, ugyanezt láttam. MSR-nél meg az autók árnyéka volt hibás.
júl 08., vasárnap 17:53 #20
Ezzel konkrétan a felbontáson kivül semmit se csinaltak nekem ugytünik,igy Androidon is lefutattom.Nagyon olcsón csak, majd egyszer hogy meglegyen (megint) a polcon,kb a 3. megjelenése előtt,addigra kb annyiért fogják adni mint amennyit nekem megér.
Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél? PSN:Praterkid. vagy haveroknak csak SKÁLAKOPÉ
júl 08., vasárnap 15:06 #19
Egy "mai"gamernek tuti nem tetszene...szerintem 10 perc után hagyná a fenébe,de én mint régi Shenmue fan azonnal veszem amint megjelenik...még úgyis hogy megvan a II .rész DC-re és Xbox-ra az.
Ez tényleg a fanoknak szól,ahogy szerintem majd a III.rész is,kötve hiszem hogy másnak tetszene de igazság szerint remélem is hogy az elsődleges szempont majd a rajongói elvárások lesznek és mennek el afelé,hogy a többség igényeinek is megfeleljen mert akkor pont azokat az értékeket veszitené el a franchise amibe az első két rész utánozhatatlan és egyedi volt.
júl 08., vasárnap 11:40 #18
Válasz lacapaca (#16) üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ez pontosan ugyanolyan remaster, mint amik az elöző genben voltak. (Tomb Raider Trilogy, Devil May Cry Trilogy stb) és azokat is 10 körül nyomták. Az jó dolog, hogy azóta ezeket kb. 1000 forintért osztogatják, de ehhez a piactereken is vannak már évek óta. Ne legyenek illúzióink, lesz még ez idén is nagyon olcsó, meg nagyon akciós, fizikai és digitális formában egyaránt, bár én azt nem fogom megvárni.
A Crash-t amúgy tényleg gyönyörűen átdolgozták, (ugyanakkor az irányítás maradt ugyanolyan pontatlan kaki, ami egy platformer esetében nem egy jól eső dolog) viszont egy Shenmue szintű játék jócskán több munkát igényelne. (kezdve a szereplők és az NPC-k mimikáival)
[28] katsazoli
júl 08., vasárnap 10:09 #17
Válasz Alan Wake Up (#15) üzenetére
Igaz, én is venni fogom, imádtam anno
Xbox live ID: Zolika21
[26] lacapaca
júl 08., vasárnap 9:59 #16
Válasz kakuto (#8) üzenetére
Gondolom az, hogy nem mindegy a közeg, amibe jön. Jelenleg ez a magyar piactérrõl elõrendelve 10 ezer ft. És a 10% elõrendelõi kedvezménnyel ennyi. Miközben a Crash,-és a Spyro trilogy meg 12. Amik ugye teljesen felújított játékok, ráadásul egyben három. Ehhez a Shenmue-hoz hasonló szinten lévõ játékok, BC-ben meg nagy átlagban 990ft-ért vehetõk. Ez így, ebben a formában finoman szólva is túlárazott. Persze errõl a piac fog majd dönteni. Ha ezt így is veszik a rajongók (mert hogy rajtuk kívül szinte senki, az tuti) akkor a a Sega már jól járt.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
júl 08., vasárnap 8:11 #15
Válasz katsazoli (#12) üzenetére
Nem fog, de nem is nekik kell, hogy tetszen.
júl 08., vasárnap 8:10 #14
Válasz Plasma (#5) üzenetére
10-ért még egy közepes állapotú PAL első részt sem kapsz.
De nem kell várnod 1-2 hetet, és máris megveheted majd másodkézből 7-8-ért is. Már csak ezen az oldalon van pár olyan ember, aki csakazért is megveszi, mert mi volt ebbe régen olyan nagy szám, hiába borítékolható nekik előre, hogy ez Már nem fog nekik sehogyse átjönni.

Amúgy itt végre lehet játszani japán szinkron + angol felirattal. Az angol szinkron nagyon gyenge volt, nekem már emiatt megéri.
júl 08., vasárnap 8:01 #13
Válasz katsazoli (#9) üzenetére
Hiába csak HD Remaster, azért még így is jobban fog esni a szemednek, mint az eredeti DC-s, VGA meg HDMI konverteren keresztül. Az áráról már nem is szólva.
[28] katsazoli
júl 08., vasárnap 1:55 #12
Válasz herooftime (#11) üzenetére
Amondó vagyok, hogy borzalmasan öregedett. A mai játékosoknak (akik még nem játszottak vele) tuti nem fog tetszeni.
Xbox live ID: Zolika21
[19] herooftime
júl 08., vasárnap 0:54 #11
attól függ, amire a shenmue idején még rácsodálkoztak a játékosok hogy "wáow" ma már nem biztos, de majd kiderül
asia.playstation.com www.play-asia.com
[12] nonkeat
júl 08., vasárnap 0:10 #10
Nem maradt már több ideje a Seganak. Év végéig itt a Shenmue III. A játék időtlen, a port miatt már aggódhatunk.
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[28] katsazoli
júl 08., vasárnap 0:08 #9
Évek óta azon gondolkodom, hogy veszek egy Dreamcast-ot ezért a két játékért. Ahogy elnézem, az élmény ugyanaz lesz, csak nem kell gépet vennem 😂
Xbox live ID: Zolika21
[9] kakuto
júl 08., vasárnap 0:06 #8
Válasz Plasma (#5) üzenetére
En 22 fontert rendeltem elo, ezert kapsz ket hosszu jatekot. Nem ertem mi a gond?
júl 07., szombat 20:57 #7
Válasz Lackooo (#3) üzenetére
Jogos-jogos.
"This is our time to medicate..."
[26] lacapaca
júl 07., szombat 19:42 #6
Nem szívbajosak az árszabással. Ennyiért egy "csöppet" igényesebb újrakiadások szoktak jönni.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[18] Plasma
júl 07., szombat 18:16 #5
Hát ez egy tizest ebben a formában nem ér...
[31] Matild
júl 07., szombat 16:39 #4
Ezt inkább "HD Edition" címszóval illetném így ránézésre. Nem többel.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[3] Lackooo
júl 07., szombat 12:16 #3
REMASTER nem remake!!
There's only room for one Boss... and one Snake...
[8] Kinedobj
júl 07., szombat 9:01 #2
Ohh Yeah Baby!
[9] kakuto
júl 07., szombat 2:16 #1
Varjuk szeretettel
Friss hírek

859 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 1 | PS-rekordot döntött a Spider-Man

Az első három napban több mint 3 millió fogyott belőle.

11 | Ideiglenesen visszavonul Nobuo Uematsu

Egészsége miatt döntött így a japán zeneszerző.

2 | Destiny 2: ingyen Gambit mindenkinek

A hétvégén bárki kipróbálhatja a hibrid játékmódot.

0 | Novemberben indul a Red Dead Online

Béta státuszban érkezik az online multi.

pc,xbox1,ps4 12 | [TGS] Resident Evil 2: mindenki itt van

A januárban érkező remake egy történetet bemutató előzetest kapott.