Készül a következő Hazelight játék
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. július 04.
szerda 13:44


A márciusi A Way Out óta sem tétlenkedik a Hazelight csapata, a stúdió vezetője, Josef Fares elmondása szerint már megkezdődtek a következő játék fejlesztésének munkálatai. Fares elmondása szerint kiadói oldalról maximálisan elégedettek az Electronic Arts támogatásával, ezért a következő címük is az EA égisze alatt jelenik meg.

"Igen, az EA-vel vagyunk. Nem probléma. Nagyon jó a támogatásuk. Nem érdekel, milyen kiadóval dolgozom, mindig ugyanúgy fog zajlani. Így dolgozom: tisztelem a gazdasági szempontot, de senki sem baszakodik a vízióval - ez nagyon, nagyon fontos. És ezt tudják az EA-nél is, nagyon támogatóak."

A fentieken túl Fares elárulta, hogy jelenleg még csak az előkészületi fázisban tartanak, de négy héten belül teljesen beindul a fejlesztés. Azt azonban rögtön hozzátette, hogy még ezt követően is 2-3 évet kell várnunk, mire a csapat következő játékát a kezünk közé kapjuk.

júl 04., szerda 16:00 #1
Ez a "nem probléma" rész elég egyértelműen reflektál az EA-t övező negatív véleményekre. Már ha a szöveg többi része nem tenné egyértelművé.
Friss hírek

3 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

23 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

4 | Resident Evil 2: Raccoon City relikviák

Bemutatkozott a gyűjtői kiadás a remake-ből.

18 | [SDCC 2018] Trailerek, trailerek!

Egyenesen a Comic-Conról: Aquaman, Shazam, Godzilla, és a Fantasztikus Bestiák.

0 | Lego DC Super-Villains: az igazi gonoszok

Traileren a karakteralkotás és a történet.

ps4 36 | [SDCC 2018] Spider-Man sztori trailer

3 | Spyro Trilogy: régi és új zenék egyszerre

Visszatérnek Stewart Copeland eredeti dallamai.