Készül a következő Hazelight játék
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. július 04.
szerda 13:44


A márciusi A Way Out óta sem tétlenkedik a Hazelight csapata, a stúdió vezetője, Josef Fares elmondása szerint már megkezdődtek a következő játék fejlesztésének munkálatai. Fares elmondása szerint kiadói oldalról maximálisan elégedettek az Electronic Arts támogatásával, ezért a következő címük is az EA égisze alatt jelenik meg.

"Igen, az EA-vel vagyunk. Nem probléma. Nagyon jó a támogatásuk. Nem érdekel, milyen kiadóval dolgozom, mindig ugyanúgy fog zajlani. Így dolgozom: tisztelem a gazdasági szempontot, de senki sem baszakodik a vízióval - ez nagyon, nagyon fontos. És ezt tudják az EA-nél is, nagyon támogatóak."

A fentieken túl Fares elárulta, hogy jelenleg még csak az előkészületi fázisban tartanak, de négy héten belül teljesen beindul a fejlesztés. Azt azonban rögtön hozzátette, hogy még ezt követően is 2-3 évet kell várnunk, mire a csapat következő játékát a kezünk közé kapjuk.

júl 04., szerda 16:00 #1
Ez a "nem probléma" rész elég egyértelműen reflektál az EA-t övező negatív véleményekre. Már ha a szöveg többi része nem tenné egyértelművé.
Friss hírek

1047 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

16 | Utolsó trailer: RE2: The Ghost Survivors

Raccoon City pusztulása más szemszögből.

17 | Anthem: gyorstalpaló javelinhez

Újabb összefoglaló a játékról.

pc 5 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 11 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 4 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.