Készül a következő Hazelight játék
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. július 04.
szerda 13:44


A márciusi A Way Out óta sem tétlenkedik a Hazelight csapata, a stúdió vezetője, Josef Fares elmondása szerint már megkezdődtek a következő játék fejlesztésének munkálatai. Fares elmondása szerint kiadói oldalról maximálisan elégedettek az Electronic Arts támogatásával, ezért a következő címük is az EA égisze alatt jelenik meg.

"Igen, az EA-vel vagyunk. Nem probléma. Nagyon jó a támogatásuk. Nem érdekel, milyen kiadóval dolgozom, mindig ugyanúgy fog zajlani. Így dolgozom: tisztelem a gazdasági szempontot, de senki sem baszakodik a vízióval - ez nagyon, nagyon fontos. És ezt tudják az EA-nél is, nagyon támogatóak."

A fentieken túl Fares elárulta, hogy jelenleg még csak az előkészületi fázisban tartanak, de négy héten belül teljesen beindul a fejlesztés. Azt azonban rögtön hozzátette, hogy még ezt követően is 2-3 évet kell várnunk, mire a csapat következő játékát a kezünk közé kapjuk.

júl 04., szerda 16:00 #1
Ez a "nem probléma" rész elég egyértelműen reflektál az EA-t övező negatív véleményekre. Már ha a szöveg többi része nem tenné egyértelművé.