Készül a következő Hazelight játék
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. július 04.
szerda 13:44


A márciusi A Way Out óta sem tétlenkedik a Hazelight csapata, a stúdió vezetője, Josef Fares elmondása szerint már megkezdődtek a következő játék fejlesztésének munkálatai. Fares elmondása szerint kiadói oldalról maximálisan elégedettek az Electronic Arts támogatásával, ezért a következő címük is az EA égisze alatt jelenik meg.

"Igen, az EA-vel vagyunk. Nem probléma. Nagyon jó a támogatásuk. Nem érdekel, milyen kiadóval dolgozom, mindig ugyanúgy fog zajlani. Így dolgozom: tisztelem a gazdasági szempontot, de senki sem baszakodik a vízióval - ez nagyon, nagyon fontos. És ezt tudják az EA-nél is, nagyon támogatóak."

A fentieken túl Fares elárulta, hogy jelenleg még csak az előkészületi fázisban tartanak, de négy héten belül teljesen beindul a fejlesztés. Azt azonban rögtön hozzátette, hogy még ezt követően is 2-3 évet kell várnunk, mire a csapat következő játékát a kezünk közé kapjuk.

júl 04., szerda 16:00 #1
Ez a "nem probléma" rész elég egyértelműen reflektál az EA-t övező negatív véleményekre. Már ha a szöveg többi része nem tenné egyértelművé.
Friss hírek

865 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

19 | Sekiro: templomlátogatás

Tucatnyi gameplay mozzanat a Shadows Die Twice-ból.

27 | Bréking: bezárás vár a Telltale Games-re

Már csak 25 fő maradt a 250-ből - de ők sem sokáig.

34 | Újabb IP-k a THQ Nordic-nál

További két címmel gyarapodott a felhozatal.

pc 4 | Utolsó trailer: Achtung! Cthulhu Tactics

Csak hogy jusson még egy kis Cthulhus néznivaló mára.

ps4 22 | PlayStation Now: jöhet az offline játék

Jelentős változás a streamelős szolgáltatásban.