Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. június 20.
szerda 13:45


Szeptember 25-én érkezik a fenti friss videóval jelentkező Valkirya Chronicles 4. A platformok a megszokott PS4 és XO mellett kibővülnek a Nintendo Switch opciójával. A játéknak az előrendelői és a bővített exkluzív kiadása is a látóhatárra került.Mutatjuk, mit mond a sajtóközlemény:

"Rendeld elő a játékot, hogy tiéd legyen a Valkyria Chronicles 4 Launch Edition kiadás, mely a játék mellett egy exkluzív Ragnarok (a játék imádnivaló felcser kutyája) matricát is tartalmaz, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, csapj le a Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Edition kiadására, mely az alábbi exkluzív tartalmakat kínálja:

- Exkluzív „Hafen” tank PVC szobor – A diadalmasan a hadszíntérre berobogó „Hafen” tank PVC szobor készen áll Európa havas harctereinek meghódítására. „Hafen” több egy egyszerű tanknál, nevét ugyanis Claude galliai szülővárosáról kapta, valamint fontos szimbólum az egész E Szakasz számára. Ez a változat talán nem rendelkezik az eredeti „Hafen” tűzerejével, de minden rajongó gyűjteményének ékessége lesz!

- Claude játékbeli naplóját idéző 100 oldalas művészeti album – A Valkyria Chronicles 4 története a Claude naplójában rögzített fényképeken, jegyzeteken és emlékeken keresztül kerül bemutatásra. Ezt az exkluzív művészeti albumot Claude játékbeli naplója ihlette, és rengeteg vízfesték stílusú művészeti rajzot tartalmaz a Valkyria Chronciles 4 világából.

- Egy DLC páros a 7-es Szakasz karaktereivel* – Az „A United Front with Squad 7” és az „Edy’s Advance Ops” kiegészítőkben a rajongók újra találkozhatnak az eredeti Valkyria Chronicles 7-es Szakaszának tagjaival. Küzdj Welkin, Alicia, Isara, Rosie, Largo és Edy oldalán a 4 exkluzív küldetés több, mint 3 órányi tartalmán át teljesen szinkronizált átvezetőkkel és egyedi kihívásokkal. A küldetések teljesítését követően feloldhatod a 7-es Szakasz hat tagját és Edy egyedi gépfegyverét seregedhez a fő játékban. Támogasd meg csapatodat a 7-es Szakasz tagjaival!"[46] soliduss
jún 21., csütörtök 11:38 #4
Válasz frg_dnl (#3) üzenetére
én már vagy 10x kiveséztem őket

KATT!
[10] frg_dnl
jún 21., csütörtök 10:50 #3
Japán store-ról már rég tölthető a 4 pályás ( 3 kampány + 1 bónsz pálya ) demó.
[46] soliduss
jún 21., csütörtök 8:33 #2
A limited nekem húzós póki időszakában. De a simát előrendeltem.
[4] Saila
jún 21., csütörtök 7:48 #1
Ennek nagyon örülök, későbbre vártam.
Olyan jó biztos nem lesz mint a 3, de ha hozza az első rész minőségét már jó lesz.
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
Friss hírek

3 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

23 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

4 | Resident Evil 2: Raccoon City relikviák

Bemutatkozott a gyűjtői kiadás a remake-ből.

18 | [SDCC 2018] Trailerek, trailerek!

Egyenesen a Comic-Conról: Aquaman, Shazam, Godzilla, és a Fantasztikus Bestiák.

0 | Lego DC Super-Villains: az igazi gonoszok

Traileren a karakteralkotás és a történet.

ps4 36 | [SDCC 2018] Spider-Man sztori trailer

3 | Spyro Trilogy: régi és új zenék egyszerre

Visszatérnek Stewart Copeland eredeti dallamai.