Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. június 20.
szerda 13:45


Szeptember 25-én érkezik a fenti friss videóval jelentkező Valkirya Chronicles 4. A platformok a megszokott PS4 és XO mellett kibővülnek a Nintendo Switch opciójával. A játéknak az előrendelői és a bővített exkluzív kiadása is a látóhatárra került.Mutatjuk, mit mond a sajtóközlemény:

"Rendeld elő a játékot, hogy tiéd legyen a Valkyria Chronicles 4 Launch Edition kiadás, mely a játék mellett egy exkluzív Ragnarok (a játék imádnivaló felcser kutyája) matricát is tartalmaz, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, csapj le a Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Edition kiadására, mely az alábbi exkluzív tartalmakat kínálja:

- Exkluzív „Hafen” tank PVC szobor – A diadalmasan a hadszíntérre berobogó „Hafen” tank PVC szobor készen áll Európa havas harctereinek meghódítására. „Hafen” több egy egyszerű tanknál, nevét ugyanis Claude galliai szülővárosáról kapta, valamint fontos szimbólum az egész E Szakasz számára. Ez a változat talán nem rendelkezik az eredeti „Hafen” tűzerejével, de minden rajongó gyűjteményének ékessége lesz!

- Claude játékbeli naplóját idéző 100 oldalas művészeti album – A Valkyria Chronicles 4 története a Claude naplójában rögzített fényképeken, jegyzeteken és emlékeken keresztül kerül bemutatásra. Ezt az exkluzív művészeti albumot Claude játékbeli naplója ihlette, és rengeteg vízfesték stílusú művészeti rajzot tartalmaz a Valkyria Chronciles 4 világából.

- Egy DLC páros a 7-es Szakasz karaktereivel* – Az „A United Front with Squad 7” és az „Edy’s Advance Ops” kiegészítőkben a rajongók újra találkozhatnak az eredeti Valkyria Chronicles 7-es Szakaszának tagjaival. Küzdj Welkin, Alicia, Isara, Rosie, Largo és Edy oldalán a 4 exkluzív küldetés több, mint 3 órányi tartalmán át teljesen szinkronizált átvezetőkkel és egyedi kihívásokkal. A küldetések teljesítését követően feloldhatod a 7-es Szakasz hat tagját és Edy egyedi gépfegyverét seregedhez a fő játékban. Támogasd meg csapatodat a 7-es Szakasz tagjaival!"[47] soliduss
jún 21., csütörtök 11:38 #4
Válasz frg_dnl (#3) üzenetére
én már vagy 10x kiveséztem őket

KATT!
[10] frg_dnl
jún 21., csütörtök 10:50 #3
Japán store-ról már rég tölthető a 4 pályás ( 3 kampány + 1 bónsz pálya ) demó.
[47] soliduss
jún 21., csütörtök 8:33 #2
A limited nekem húzós póki időszakában. De a simát előrendeltem.
[4] Saila
jún 21., csütörtök 7:48 #1
Ennek nagyon örülök, későbbre vártam.
Olyan jó biztos nem lesz mint a 3, de ha hozza az első rész minőségét már jó lesz.
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
Friss hírek

1047 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Energy Supercross 2

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Jönnek megint az MX szörnyek, a legfrissebb kiadásban.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

15 | Utolsó trailer: RE2: The Ghost Survivors

Raccoon City pusztulása más szemszögből.

17 | Anthem: gyorstalpaló javelinhez

Újabb összefoglaló a játékról.

pc 5 | Flower: PC-re is megjelent a klasszikus

Tíz éves a PS3 indie-zászlóshajója.

pc,xbox1,ps4,wiiu 11 | Mortal Kombat 11: Jade odanyes

A zöldbe öltözött kisasszony vagdalkozik egy keveset.

wiiu 4 | Annyi a Switch Online SNES játékainak?

Adathalászok böngészték az új update rejtelmeit.