Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. június 20.
szerda 13:45


Szeptember 25-én érkezik a fenti friss videóval jelentkező Valkirya Chronicles 4. A platformok a megszokott PS4 és XO mellett kibővülnek a Nintendo Switch opciójával. A játéknak az előrendelői és a bővített exkluzív kiadása is a látóhatárra került.Mutatjuk, mit mond a sajtóközlemény:

"Rendeld elő a játékot, hogy tiéd legyen a Valkyria Chronicles 4 Launch Edition kiadás, mely a játék mellett egy exkluzív Ragnarok (a játék imádnivaló felcser kutyája) matricát is tartalmaz, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, csapj le a Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Edition kiadására, mely az alábbi exkluzív tartalmakat kínálja:

- Exkluzív „Hafen” tank PVC szobor – A diadalmasan a hadszíntérre berobogó „Hafen” tank PVC szobor készen áll Európa havas harctereinek meghódítására. „Hafen” több egy egyszerű tanknál, nevét ugyanis Claude galliai szülővárosáról kapta, valamint fontos szimbólum az egész E Szakasz számára. Ez a változat talán nem rendelkezik az eredeti „Hafen” tűzerejével, de minden rajongó gyűjteményének ékessége lesz!

- Claude játékbeli naplóját idéző 100 oldalas művészeti album – A Valkyria Chronicles 4 története a Claude naplójában rögzített fényképeken, jegyzeteken és emlékeken keresztül kerül bemutatásra. Ezt az exkluzív művészeti albumot Claude játékbeli naplója ihlette, és rengeteg vízfesték stílusú művészeti rajzot tartalmaz a Valkyria Chronciles 4 világából.

- Egy DLC páros a 7-es Szakasz karaktereivel* – Az „A United Front with Squad 7” és az „Edy’s Advance Ops” kiegészítőkben a rajongók újra találkozhatnak az eredeti Valkyria Chronicles 7-es Szakaszának tagjaival. Küzdj Welkin, Alicia, Isara, Rosie, Largo és Edy oldalán a 4 exkluzív küldetés több, mint 3 órányi tartalmán át teljesen szinkronizált átvezetőkkel és egyedi kihívásokkal. A küldetések teljesítését követően feloldhatod a 7-es Szakasz hat tagját és Edy egyedi gépfegyverét seregedhez a fő játékban. Támogasd meg csapatodat a 7-es Szakasz tagjaival!"[47] soliduss
jún 21., csütörtök 11:38 #4
Válasz frg_dnl (#3) üzenetére
én már vagy 10x kiveséztem őket

KATT!
[10] frg_dnl
jún 21., csütörtök 10:50 #3
Japán store-ról már rég tölthető a 4 pályás ( 3 kampány + 1 bónsz pálya ) demó.
[47] soliduss
jún 21., csütörtök 8:33 #2
A limited nekem húzós póki időszakában. De a simát előrendeltem.
[4] Saila
jún 21., csütörtök 7:48 #1
Ennek nagyon örülök, későbbre vártam.
Olyan jó biztos nem lesz mint a 3, de ha hozza az első rész minőségét már jó lesz.
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

pc 4 | C&C: Tiberian Dawn és Red Alert Remastered

Egyből két méltán klasszikus RTS is ráncfelvarrást kap.

4 | Megint megéhezett a THQ Nordic

Be is vacsorázott hát a Bugbear-ből és lefojtotta egy kis Coffee Stain-el.

ps4 10 | Spider-Man: hatalmi harcok

Rövid kedvcsináló a második DLC-ből.

2 | [M365] Alita: Battle Angel trailer #3

Új mozdulatok a februárban érkező adaptáció előzetesében.

27 | The Game Awards 2018: a jelöltek

Idén 31 kategóriában adják át a díjakat.