Earthfall: júliusban jönnek az idegenek
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2018. június 18.
hétfő 16:23


Az E3 környékén erősödött fel az Earthfall körüli hype, bár a hírt már előtte is lehetett tudni: érkezik a HoloSpark idegen inváziójának konzolos változata, mégpedig Xbox One és PS4 platformokra is.

Az Earthfall már egy ideje korai hozzáférésben elérhető PC-re, azonban a konzolos változatokról egyelőre keveset lehetett tudni. Az Earthfall a Left 4 Dead stíluusát követi, ám különböző változatos idegen szörnyetegekkel helyettesíti a zombikat. Az U4 motor által hajtott játékban lesz egy Director mód is, amely hasonlóan az L4D stílusához itt is mindig a játékstílusunkhoz igazítja a nehézséget.

Július 13-án várhatjuk az Early Accessből való kilépést, egyben a konzolos változatok fizikai kiadásainak megjelenését is.

[2] lde93
jún 19., kedd 13:00 #2
Aki használja a chrono.gg-t és van creditje, "ingyen" is beszerezheti most.
[13] muerte
jún 19., kedd 9:52 #1
Meg erdekes is lehet
Ami nem ol meg az erosit
Friss hírek

1103 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

12 | Reggie nyugdíjba vonul

Véget ér a Nintendo of America elnökének 15 éves története

4 | Division 2: élőszereplős videón

Új trailer érkezett az Ubi márciusi nagyágyújához.

0 | Frissült a Jump Force

Köszönhetően a nem túl fényes fogadtatásnak.

0 | Tartalmi frissítések a Red Dead Online-ban

Mindenféle újdonság érkezik a multihoz.

0 | Operencia: befutott a második fejlesztői videó

Benne a puzzle és harci elemek kifejtésével.