Earthfall: júliusban jönnek az idegenek
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2018. június 18.
hétfő 16:23


Az E3 környékén erősödött fel az Earthfall körüli hype, bár a hírt már előtte is lehetett tudni: érkezik a HoloSpark idegen inváziójának konzolos változata, mégpedig Xbox One és PS4 platformokra is.

Az Earthfall már egy ideje korai hozzáférésben elérhető PC-re, azonban a konzolos változatokról egyelőre keveset lehetett tudni. Az Earthfall a Left 4 Dead stíluusát követi, ám különböző változatos idegen szörnyetegekkel helyettesíti a zombikat. Az U4 motor által hajtott játékban lesz egy Director mód is, amely hasonlóan az L4D stílusához itt is mindig a játékstílusunkhoz igazítja a nehézséget.

Július 13-án várhatjuk az Early Accessből való kilépést, egyben a konzolos változatok fizikai kiadásainak megjelenését is.

[2] lde93
jún 19., kedd 13:00 #2
Aki használja a chrono.gg-t és van creditje, "ingyen" is beszerezheti most.
[13] muerte
jún 19., kedd 9:52 #1
Meg erdekes is lehet
Ami nem ol meg az erosit
Friss hírek

865 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

19 | Sekiro: templomlátogatás

Tucatnyi gameplay mozzanat a Shadows Die Twice-ból.

27 | Bréking: bezárás vár a Telltale Games-re

Már csak 25 fő maradt a 250-ből - de ők sem sokáig.

34 | Újabb IP-k a THQ Nordic-nál

További két címmel gyarapodott a felhozatal.

pc 4 | Utolsó trailer: Achtung! Cthulhu Tactics

Csak hogy jusson még egy kis Cthulhus néznivaló mára.

ps4 22 | PlayStation Now: jöhet az offline játék

Jelentős változás a streamelős szolgáltatásban.