Race Pro - teszt
Kapcsold jtk: Race Pro (x360)
Eddig 82 hozzszls
Stinger
2009. March 18.
Wednesday 18:30
GTR, GT Legends, Race 07 s esetnkben a Race Pro: mind-mind egy kezdetben lelkes svd moddercsapat, a SimBin sikerjtkai, amely nv az ezredfordul utn gyakorlatilag egybeforrt a PC-re fejlesztett, profi autszimultor titulussal. A mesterek - ksznheten a kurrens konzolgenerci s a Microsoft szimptijnak - most j terletre merszkednek, hogy az idkzben mretesre duzzadt tapasztalatbombt a konzolos berkekben elvrhat kihvsok mezsgyjn is a sztratoszfrba robbantsk. A felfokozott izgalmi helyzet abszolt rthet, hisz a Race Pro a mgtte ll csapat tapasztalatnak fnyben joggal korbcsolta fel az lmban is benzingzt bellegz trsasg vgyait: szomjolt, s hsgcsillapt remnysgknt robbant be a kztudatba, hogy jabb trfekat gyjtsn be a bnbe es piltktl.


Nem kis vrakozssal ltem ht le a jtk el, hisz’ jmagam mr rg tl vagyok a bevezet kilomtereken: a traautk s gy egszben az autsport szerelmeseknt szinte mg fel sem ocsdtam az ismeretsgi krben kiprblt Seat Leon Cupra ltal tapasztalt vals (s brutlis) teljestmnynek fogsgbl, mris azon kaptam magam, hogy a gyri SEAT csapat egyik majd’ 400 lers szpsgnek virtulis piltaflkjben lk. Az els utam rgvest Laguna Secba vezetett, amely a Forzs kzdelmeknek hla mig kellemes emlkeket idz fel bennem, gy megnyugvssal tlttt el, hogy gyakorlatilag az utols fszlig ismers helyen versenyzek majd. Ahogy az lenni szokott, az els krket egy ktttsgek nlkli mezei Single Race futamban tettem meg, minimalista belltsokkal (only kiprgs- s stabilitskontroll), amely ha nem is mindenre kiterjed, de legfkpp azonnali s hatsvadsz pillanatokkal igyekszik elnyerni az vatosan kzeled fl kegyeit. Az els benyoms amgy is fontos, gy remegve vrtam a zld lmpa kigyulladst, hogy megtapasztaljam a Race Pro ltal beharangozott kkemny szimultor ernyeket. Nhny msodperc mlva utat engedtnk a lerknek, n pedig egy fsttl, s vist gumiabroncsoktl zajos futamban talltam magam, ahol megsznik a klvilg, s csak a dobogs helyezs jelenti az let rtelmt.


Mint Alice a boxutcban, gy tvedtem el az els nhny kpkocka ltal knlt bemutatban: a durva gzads kvetkezmnyeknt szinte rezni lehetett a magatehetetlen kasztni elrelendlst, s a felszabadul lerk ltal kifejtett hzer futmre gyakorolt hatst. A fordulatszm az egekbe szktt, s a retina a rivlisok ssztzben egyre szkl kiugrsi pont irnyba fkuszldott: pphogy felvettem volna a tempt, az els balos kanyarra figyelmeztet csikorgs mris azonnali satufket s kuplungjtkot induklt. Az mr az elejn feltnt, hogy az aut keltette hanghatsok drmaian megdobjk a hangulatot, m amikor a motorfk lasstotta lendkerk-hajts sr hangja a halljrataimhoz rt, ott bevallom, egy kicsit n is elrzkenyltem. A domboldali emelkedhz rve vgre sikerlt egy kis llegzetvtelnyi idhz jutnom, amit rgvest ki is hasznltam a kls nzetre trtn vltsra, amely gy utlag visszagondolva az ltottakra, nem biztos, hogy j tletnek bizonyult...


A Race Pro profi szimultor ltre ugyanis bels nzetbl nyjtja a legtkletesebb lvezetet (mg akkor is, ha ilyenkor jval kisebb a ltmez), a kls szemllds nem mindig jr pozitv eredmnnyel: egyfell maga a sttes s rajzfilmszer, pards effektektl mentes ltvny az, ami kicsit visszafogja a szimultorban rejl kapacitst, msfell pedig a Lizard engine gyermekbetegsgei azok, amelyek zavart keltenek az erben. Sajnos azt kell, mondjam nem igazn konzolos szemprnak val sszjtknak lehetnk szemtani, mikor kt aut egymst, vagy a korltot srolva csapdik ide-oda az aszfaltcskon. Az els tkzs kzben fellp, egsz kpernys sztess mg csak-csak ellegyinthet egy egyszer WTF felkiltssal, m amikor a koccols kvetkezmnyeknt gy billeg a msfl-kt tonns BMW a mellettem lv svban, mint rszeges gondols a shajok hdja alatt, akkor kicsit sszehztam a szemldkm. Bogarakbl amgy sincs hiny: hiba a folyamatosan elcssztatott megjelens, jcskn maradt grafikai s mestersges intelligencit rint hiba a jtkban. Bartaink pldul a nehzsgi fokozat s a belltsok fggvnyben nemhogy egymsban, de mg egy 1-es vagy 2-es szint lasstban is kpesek be- s -elakadni, vagy padlgzzal felklelni trsaikat. Az effle banlis problmk javarszt orvosolhatak a nehzsgi szint nvelsvel, azonban a textra hibk, a korltolt repertorbl ptkez effekt-sztessek, vagy az autk kls, gyakran valsgtl eltr lemodellezse hagy nmi kvnnivalt maga utn (a rendszer lehetsgeihez mrten tipikusan olyan grafikus gyengesgrl van sz, amely egy Live patch segtsgvel biztosan orvosolhatv vlik a kzeljvben).
>>

sszesen: 82 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
Feb 25., Thursday 22:22 #82
J teszt, olvastam volna mg. A jtkrt kr, mert tnyleg benne volt, hogy j lesz, de ahogy olvasom nem lett az. Azrt a klfldi rtkelsek is ilyen 6 pontokat adtak, csak a vgrtkels lett 8 pont krli. Olvastam azokat is s kb. ugyanezek vannak ott is. Fizika OK, mint szimultor, rendben van, de a megvalsts hagy nmi kvnnivalt maga utn.
Apr 09., Thursday 20:12 #81
Szerintem is j jtk!Prbljtok ki!J szrakozst hozz!
Sziasztok.Mg nem ismerem ezt az oldalt ha tud valaki segtsen.Ksznm
[4] Psycho
Apr 06., Monday 11:44 #80
J teszt lett, szeretem ezt az oldalt
Amgy PC-re jn? ja s a multija elg forgalmas?
[59] Alwares
Apr 04., Saturday 10:14 #79
Vlasz fullenigma (#78) zenetre
Jaa hogy nem tetszik a grafika. Ht ezt mondjad. n most Professionalon prblom s baromi j szrakozs.
.titanic {float: none;}
Mar 28., Saturday 13:16 #78
ennl gagyibb elnagyoltabb,szemtrevalbb auts jtkot n mg nem lttam.
A grafika kritikn alli, a jtk dgunalom 2 futam utn,gy rzem magam mintha a gpemet elcserltem volna egy PS2-re.Brutlis csalds!!!!!!!!!!!!!
SENKINEK NEM AJNLANM MEGVTELRE!!!!!!
Amg a Fld kerek , mindg lesznek Gamer-ek. :-)
Mar 26., Thursday 17:29 #77
Vlasz Doom (#76) zenetre
Brcsak az lenne ...
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[54] Doom
Mar 25., Wednesday 19:05 #76
Vlasz Stinger (#74) zenetre
Behozhat bnusz karakter?
[2] Szasza365
Mar 25., Wednesday 11:39 #75
Csalds
Mar 24., Tuesday 20:58 #74
A galriban van egy kis ajndk a SEAT rajongk szmra
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[2] 30z-Samu
Mar 24., Tuesday 16:57 #73
Akkor lehet, hogy beszerzem majd.
"Jrklnak ide kis emberek, nagy emberek. De egy valami kzs bennk, szeretik a slyokat." N..
[59] Alwares
Mar 24., Tuesday 7:03 #72
Vlasz 30z-Samu (#71) zenetre
Bels nzetbl teljesen frankn nz ki. n gy jtszom vele. A kidolgozatlan rszek se ltszanak, van sebessgrzet stb...
.titanic {float: none;}
[2] 30z-Samu
Mar 23., Monday 21:17 #71
A videokbl tlve nem lett ez rossz. A grafika nem az erssge az tny, de ahogy elnztem, a feeling ott van.
"Jrklnak ide kis emberek, nagy emberek. De egy valami kzs bennk, szeretik a slyokat." N..
[35] wodbear
Mar 21., Saturday 15:38 #70
pp az imnt mosolyogtam egy jt a jtkban... nyomatom neki Anderstorpon, a rajt utni jobbos kanyart kvet kifutplyn, ahol elmletileg a szlen csak a f van, ott trtnt egy olyan eset, hogy ell az lbolybl egyszer csak nagy csrmpls csattans hallatszik, majd egy piros alfa olyan mrtkben a levegbe szllt, hogy egy zeppelin is megirigyeln....Mostmr tudom milyen megelzni valakit gy, hogy 10-20 mter magasban trepl felettnk
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[22] rambustibi
Mar 21., Saturday 7:03 #69
Vlasz Alwares (#67) zenetre
egy autszimultornak belltott jtknl szmt a kinzet is!!! ez nem elhanyagolhat!
"A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi."
[12] AttisHUN
Mar 20., Friday 21:19 #68
Vlasz Doom (#56) zenetre
Az bejvs,ha tartjk a szavukat az EA-s urak De nem vletlenl vltottak k sem stlust a szimultorosabb viselkeds fel:p Az Underground ta csak ignytelen folytatsok kvetkeztek.
Ami nem l meg,az meger?st.
[59] Alwares
Mar 20., Friday 20:44 #67
Vlasz tg76 (#60) zenetre
Kit rdekel hogy nzki? A fizika meg az irnyts legyen frank, meg a tuning legyen valamennyire kezelhet. Nekem ez mr elg.
.titanic {float: none;}
[18] Plasma
Mar 20., Friday 18:57 #66
Mondjuk ismersm vlemnye alapjn ez nem nyolc pont, s szerintem hihetek neki. A Forza 2 mg mindig az etalon ebben a generciban.
[27] Marcangol
Mar 20., Friday 12:14 #65
Vlasz savoo (#63) zenetre
Nem olvastam az elz kommenteket. Elre leszgeztem rtam is.
"Is this real or is this just a ride?"
[2] vem
Mar 20., Friday 11:47 #64
Ha jl rtem s ez a SimBin els konzolos prblkozsa, akkor sajnos ltszik is rajta. Viszont szerintem tanulva a hibkbl, ez mg valami nagyon ts is lehet de fleg egy folytats. Sajnos meg kell tanulniuk hogy mik az ignyek konzolon, s gy tlalni a sajt erssgeiket. Ann a GTR is marha j szimulci volt csak ott se volt a legjobb a tlals, single rsz el volt intzve annyival hogy menj sorban a plykon s nesze ez a bajnoksg...(ha valakit rdekel akkor rtam a blogomban a GT Legendsrl, szerintem az egsz korrekt vtel jelenleg, igaz PC-re).
https://www.youtube.com/channel/UCXrWwrQEMxnSiyzrU5wK2DQ
[35] savoo
Mar 20., Friday 11:43 #63
Vlasz Marcangol (#61) zenetre
Szerintem viszont vgre nem egy szar fogunk kapni, s ezt az elzetesek is altmasztjk.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
Mar 20., Friday 11:43 #62
Vlasz Marcangol (#61) zenetre
J, hogy elltted megint a hrommal elbb elsttt ponom...
"This is our time to medicate..."
[27] Marcangol
Mar 20., Friday 11:13 #61
Vlasz Doom (#56) zenetre
Elre le lehet szgezni, hogy hozza a paprformt s shit lesz a shiftbl.
"Is this real or is this just a ride?"
[4] tg76
Mar 20., Friday 10:37 #60
Szmomra eddig az v csaldsa. Hangulattalan, ronda s mg sem kzelti az etalont, ami egy 2 ves jtk s Forza2-nek hvjk. Szerintem a Forza 2-nl csak a Forza 3 lesz jobb.
Are you experienced?
[11] emero
Mar 20., Friday 10:05 #59
gyerekek, ha nem illik ide akkor trljtek, de taln hasznos lehet ezt a vlemnyt is olvasni egyeseknek -> KATT!
Mar 19., Thursday 23:40 #58
Vlasz Doom (#56) zenetre
Flek, nehogy egy ratyi NFS SHIT legyen a vge.
"This is our time to medicate..."
Mar 19., Thursday 23:36 #57
Pontosan. Valahol tucatnyi vlemnnyel lejjebb valami hasonlt rtam n is. Egybknt ha most nem is, de nhny ht mlva abszolt rbart mdon beszerezhet lesz a jtk, gy rdemes lesz elgondolkozni a megvteln. (Mostansg amgy sem jn semmi eget renget auts cucc, gy a ballasztid eltltsre tkletesen megfelel, plusz a htvgi bulik eltt is segt levezetni a feszltsget.)
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[54] Doom
Mar 19., Thursday 23:14 #56
Vlasz AttisHUN (#53) zenetre
NFS Shift?
Mar 19., Thursday 23:06 #55
Nekem is megvan mr, az egyetlen bajom vele a szraz krts. Kicsit olyan, mintha homokon csmcsogna az ember , de a vezetsi lmny igen korrekt. Nekem a grafikval sincs bajom, olyan profn-valsgot mmel cucc, mint a MotoGP08. Nincs tlcsicszva, de fintorogni sem fintorgok tle. Ilyen jtkok is kellenek imho.
"This is our time to medicate..."
[12] AttisHUN
Mar 19., Thursday 20:12 #54
iz...kedvel akart lenni
Ami nem l meg,az meger?st.
[12] AttisHUN
Mar 19., Thursday 20:12 #53
Vlasz LordHappy (#41) zenetre
rkd jtkot kedve gmereknek ott az NFS:p
Ami nem l meg,az meger?st.
[12] AttisHUN
Mar 19., Thursday 20:10 #52
Eddig mg nem szereztem be,de a cikk kedvet csinlt a shoppingolshoz.Mrcsak azrt is,mert vgre egy inkbb a realits fel hajl auts-simmel lesz dolgom,nem egy csiki-vili rkd bldsggel.Azokbl akad bven.
Ami nem l meg,az meger?st.
[59] Alwares
Mar 19., Thursday 16:32 #51
Vlasz Doom (#49) zenetre
A Pc-s Race rszek is borzalmasan bugosak voltak, gy, hogy ez ilyen lett. n nem is csodlkozom...
.titanic {float: none;}
[24] maccc
Mar 19., Thursday 15:59 #50
Szerintem ersen tulz ez a pont , de ez magnvlemny.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[54] Doom
Mar 19., Thursday 15:50 #49
Vlasz LordHappy (#41) zenetre
Szerintem nem sok ember hitte azt, hogy ez is arcade szer jtk lesz, hiszen minden ltez hrnl meg volt emltve hogy kkemny szimultor, s a csapat eddig is csak szimultorokat csinlt pc-n.
Amgy szmomra nem vilgos, hogy ha tegyk fel leth az irnyts, akkor a grafiknak mirt kell ilyen gykrnek lennie? A kett ennyire kicsukja egymst?
De a grafika mg lenyelhet lenne, csak aztn ott az a rengeteg bug, ami elg ciki, plne ha figyelembe vesszk, hogy hnyszor cssztattk az eredeti megjelenshez kpest.
[16] Lalla
Mar 19., Thursday 14:52 #48
Vlasz Marcangol (#46) zenetre
ne fjjon, mert ha egy zig vrig nyers szim lenne mind2, ugyanilyen rtegjtk lenne, s ennek sokan nem rlnnek, ahogy n sem. egy forza is gy j ahogy van.
[27] Marcangol
Mar 19., Thursday 14:31 #47
Vlasz V_Karesz (#44) zenetre
Ettl a jtktl mindent alz szimulcit vrtak az emberek. Annyit elrtek, hogy a tbbi jtknl ami van jelen generciban bven lethbb a fizika.
"Is this real or is this just a ride?"
[27] Marcangol
Mar 19., Thursday 14:26 #46
Vlasz Lalla (#40) zenetre
Fj ha a GT vagy a Forza vletlenl csak msod, illetve harmadsorba pottyan szimulcit tekintve sokaknak.
"Is this real or is this just a ride?"
[35] wodbear
Mar 19., Thursday 13:52 #45
Nagyon egyet rtek a 8ponttal! n is ennyit adtam neki magamban! Sokkal tbb volt benne, mint amit kihoztak..... (llok neki elolvasni a cikket)
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
[23] V_Karesz
Mar 19., Thursday 13:31 #44
Vlasz Marcangol (#15) zenetre
Aki PS3 tulaj ilyet mirt gondolna? Pr hnappal ezeltti klfldi frumok tele vannak az ilyen vrakozsokkal.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[16] Lalla
Mar 19., Thursday 13:13 #43
Vlasz LordHappy (#41) zenetre
vki nem tud lenyelni dolgokat, nem kpes a kompromisszumra s ezzel nincs is semmi baj. megjegyzem n is messzirl kerlm a jtkot, csak akkor jtszanm, ha nem lenne alternatva, ill. ha nyomnk a j reg forzs arcok.
[11] emero
Mar 19., Thursday 12:47 #42
flesen a mindkt oldali kerkvet a jobb oldalon hallatszik. pedig a fles j mert ms jtkban minden ok. hifim nincs a tv hangszrjn meg nem igazn tudom megllaptani hogy ugyanez e a helyzet. ezrt megkrdem: msoknl ezek a hangok frankn jobb bal oldalt vannak?
[7] LordHappy
Mar 19., Thursday 10:01 #41
Vlasz Lalla (#40) zenetre
Teljesen egyetrtek. Sok bedobta a lemezt s 10 perc utn a szar grafika s a mg nem teljes multi miatt kivette s leszarozza. A fizika ugy ahogy van teljesen j a jtkban s ezt 10 perc alatt nem lehet kihozni belle mit tud a jtk. rzsem szerint sok rkd gmes vrta a jtkot s azok szdjk. Nem baj, ez csak j neknk, hisz online versenyeken ezek az emberek szoktak lkdsdni s szembe jnni a forgalommal - elcseszve a mi versenynket.
[16] Lalla
Mar 19., Thursday 9:24 #40
Vlasz GeneraL_XTX (#38) zenetre
akkor n megmondom, sokkal kzelebb ll a valsghoz a race, mint akr a forza, vagy a gt. ha a top szim jtkok wtcc mdjainak irnytsa merben megegyez, akkor az mr jelent vmit....

amgy nagyon j lett a teszt, grat!
Mar 19., Thursday 8:07 #39
ez egy fing.gyorsan elillan
"Cukor az let csak szopni kell"
Mar 19., Thursday 7:27 #38
n azt nem rtem mirt kezeli mindenki kkemny szimultorknt a jtkot amikor nem az... legalbbis a vals fktvokon kvl kze nincs az autk viselkedsnek a valsghoz s mg csak vletlenl sem kzelti meg a forza vagy akr a gt-k szintjt arrl meg nem is beszlve hogy tk steril, unalmas az egsz jtk s amulti is hagy kvnnivalt maga utn
csnya is, meg nem is szimultor gy nem rtem a j rtkelseket
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
Mar 19., Thursday 5:34 #37
Szerintem a 8 pont rengeteg erre a jtkra,mg ha a szimulci rsze rendben van,akkor is.Rengeteg olyan hinyossg van benne ami egy mai jtkban mr nem szabadna hogy jelen legyen.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
Mar 18., Wednesday 22:15 #36
Vlasz zsozsa (#29) zenetre
Persze, csak legynk mi az okosabbak, s hagyjuk r.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[7] LordHappy
Mar 18., Wednesday 22:13 #35
Vlasz Shamat Otaq (#11) zenetre
llat a video
[27] Marcangol
Mar 18., Wednesday 22:12 #34
Vlasz CHASE (#33) zenetre
Elrtam. Elfordul.
"Is this real or is this just a ride?"
[34] CHASE
Mar 18., Wednesday 22:09 #33
Vlasz Marcangol (#15) zenetre
azon bell?
http://mbti-lelektanitipusok.hu/eletmuveszek/estp/estp-vallalkozok-altalanos-jellemzese/
sszesen: 82 [1-50]
1 | 2
Race Pro adatlap
12 v felettieknek Brkinek
Kiad: Atari
Fejleszt: SimBin
Megjelens: 2009. Feb 20.
Kategria: Szimulator
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
Nagyszer s ritkasgszmba men rszletessg vezetsi lmny, az rkd s az ultra-realisztikus szimulci kztt
Ami nem tetszett
Visszafogottabb, olykor idegest s bugos krtsben
Olvasi rtkels: 14.9 (68 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

82 | Race Pro - teszt

Bang, irny az tdik sebessg: a gzpedlt nem kmlve alaposan megnyztuk a tesztpadunkon fogsgba ejtett, lertl duzzad fenevadat, amely Race Pro nven robbant be a kztudatba. Biztonsgi veket bekapcsolni, tesztnkben a SimBin jtkt boncolgatjuk.

35 | Race Pro: az utols trailer

Mr csak kettt kell aludni a Race Pro februr huszadikra idztett megjelensig - az Atari pedig mg egy utols, premier eltti trailerrel prblja felhvni a nagyrdem figyelmt a szimultorra.

51 | Race Pro - versenyzs miniben

jabb versenyosztly kerlt felfedsre a kzeljvben megjelen Race Pro-bl: ezttal a Mini Cooper szrira vethetnk nhny pillantst az j trailernek ksznheten.

103 | Race Pro: trailer s csszs

jabb trailer rkezett a SimBin Xbox 360 exkluzv szimultorrl, a Race Pro-rl, igaz, egy nem ppen rmteli hr trsasgban: ismtelten csszik a jtk megjelense - immron harmadszorra -, de szerencsre nem komoly mrtkben.

65 | Race Pro: a GT osztly

Egy kisebb csszs kvetkeztben egy hnapot kell mg vrnunk a Race Pro megjelensig: addig egy friss trailer-rel olthatjuk a SimBin szimultora ltal keltett szomjsgunkat.

21 | Race Pro csusszans

A nagy hajrban kicsit lecsszott az idelis vrl a SimBin eredetileg janurra tervezett Race Pro-ja, igaz, szerencsre csupn nhny hetes kssre kell szmtanunk.

61 | Race Pro: Laguna Seca trailer

Kzeleg a SimBin Xbox 360 exkluzv auts szimultornak megjelense, gy ht kvetkezzen egy friss trailer a Race Pro-ra vrakoz megszllottak szmra.

50 | Race Pro: kss s kpek

A benzingzre vgy Xbox 360 tulajdonosoknak csaldniuk kell, nem jut mr ugyanis auts szimulci szmukra az idei esztendben, miutn a Race Pro megjelense jvre csszott.

266 | Race Pro ltnivalk

Idn a konzolosok - pontosabban az Xbox 360 tulajdonosok - is belekstolhatnak a SimBin csapata ltal knlt szimulciba, hiszen rkezik a Race Pro. Mint ahogy nhny j kp is rla.

46 | [E3] Race Pro prezentci

Kpeket mr kzltnk a napokban a SimBin Xbox 360 exkluzv auts szimultorrl, a Race Pro-rl - eljtt az id, hogy mozgsban is megimerkedjnk egy kicsit a jtkkal.

63 | [E3] Race Pro kpadag

A mlt hten jelentettk be hivatalosan a SimBin kvetkez auts szimultort, a Race Pro-t, amely ezttal az Xbox 360 tulajdonosoknak knl majd kiemelked vezetsi lmnyt.

65 | Race Pro: bejelents s kpek

j jtk, nem j jtk? az utbbi, korbban mr beszmoltunk rla, hogy jn Xbox 360-ra a SimBin remek PC-s versenyszimulcija - most mr a vgleges cmn, tisztessges kpek ksretben.

101 | RACE 360 - szimulci felsfokon

A szimultorokat kedvel Xbox 360 tulajdonosok minden bizonnyal nagy rmmel vettk tudomsul, amikor a THQ bejelentette, hogy a komoly elismersben rszesl GTR meg fog jelenni a konzolra, a dologbl azonban nem lett semmi. Most itt az engesztels, a RACE 360.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba