Bloodstained: Curse of the Moon trailer
Eddig 3 hozzszls
siklara
2018. mjus 12.
szombat 08:30


A retro 2D-s akcijtkok kedveli rlhetnek, mert szinte a semmibl rkezik hamarosan egy roppant gretes "classicvania" gyngyszem, amelynek Bloodstained: Curse of the Moon a cme, s Koji Igarashi kzremkdsvel kszlt.

Ha eddig sosem hallottl errl a jtkrl, magyarzza az elzetes bevezetjben IGA, az azrt lehet, mert a fenti 8-bites jtk mg a Bloodstained: Ritual of the Night 2015-s Kickstarter kampnynak egyik strech goal-ja volt, amelyet most lepleztek le.

Aki egy bizonyos sszeg felett tmogatta a Bloodstained: Ritual of the Night elkszltt, az pr napon bell megkapja a Curse of the Blood Moon-t kd formjban, de 10 dollrrt termszetesen brki ms is megveheti.

A jtk fszereplje Zangetsu, a dmonvadsz, aki veszlyes vidkeken tutazva rkezik egy kastlyhoz, hogy az ott rejtz dmonokkal leszmoljon. tja sorn hrom trs is csatlakozik hozz, akik mind egyni kpessgekkel rendelkeznek, s akik kztt brmikor szabadon vltogathatunk.

A Bloodstained: Curse of the Moon mjus 23-n jelenik meg gyakorlatilag mindenre (PC, PS4, Xbox One, Switch, 3DS, PS Vita).

mj 12., szombat 21:07 #3
IGA valami piszokjl csinlta a kickstarter kampnyt s vgig kvetkezetes tudott maradni. Iskolaplda. Inafune-san, remlem figyelsz.
let the sun never blind your eyes
mj 12., szombat 13:48 #2
Azt a kurta!!! Vita!
"This is our time to medicate..."
mj 12., szombat 12:17 #1
Ok, ez a nap kibeb@szott hre!

Most mr csak az a dilemma, mire vegyem meg: ha One-ra, akkor osztdik a CV-rajong haverral; mostanban a PS4 prg tbbet; a Switch verzi hordozhat, ami igencsak csbt.

Amgy tnyleg lesz Vita verzi? Le a kalappal! Ha mkja van a tulajoknak, akkor cross-buy.