Sea of Thieves: új tartalmak a horizonton
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. április 17.
kedd 10:02


Masszív tartalmi frissítésekkel készül a Sea of Thieves. Az első ilyen kontent májusban érkezik majd, és még öt hasonló várható az idei évben.

Az első tartalmakat a The Hungering Deep update fogja tartalmazni. Emellett heti eventek is várhatóak, melyek a szigetvilág mindennapjait lesznek hivatottak felrázni. Egy speciális, új ellenféllel kapcsolatos event például a Hungering Deeppel fog bejönni, amely emellett friss mechanikákat és jutalmakat is tartalmaz majd.

Nem akarunk spoilerezni, de az előző Edge számban egy gyönyörű concept art volt tenger alatti gonosz sellőkről - csak nem őket hozza be a frissítés?

A nyáron amúgy érkezik majd az új hajót bemutató Cursed Sails kiegészítő, később a Forsaken Shores egy új területet fog bemutatni, a bónusz tartalmi törekvéseket pedig a kapitányi rang kialakítására és saját kisállatok tartására fogják irányítani a készítők az elkövetkezendő hetekben.

Minden frissítés ingyenes patch formájában érkezik.

ápr 18., szerda 21:51 #4
Hajrá, de pörögjenek fel egy picit!!!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
ápr 17., kedd 14:18 #3
Forsaken Shores: rádobnak még három tök kopár szigetet a térképre? Amúgy ez akár lehetne magának a játéknak a címe is, annyira tartalmatlan és céltalan (és elhagyatott) az egész.
[70] zaz
ápr 17., kedd 13:12 #2
Válasz zsozsa (#1) üzenetére

psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[46] zsozsa
ápr 17., kedd 12:22 #1
Lehet, hogy megcsinálják a kraken vízalatti részét is? 😂
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

3 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | Ingyen játék péntek estére: Satellite Reign!

Ráadásul nem is akármilyen: Cyberpunk akció a Humble-n!

ps4 11 | Megjelent a Dog of War!

Megérkezett az év eddigi legnagyobb PS4-exkluzívja.

2 | Május végén jön az Agony

Új megjelenési dátumot kapott a horrorjáték.

6 | [Retro] Artbook reneszánsz?

Eljött az ideje a minőségi retro albumoknak?

pc 2 | Graveyard Keeper: morbid menedzsment

Feje tetejére állt a Stardew Valley.