Sea of Thieves: új tartalmak a horizonton
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. április 17.
kedd 10:02


Masszív tartalmi frissítésekkel készül a Sea of Thieves. Az első ilyen kontent májusban érkezik majd, és még öt hasonló várható az idei évben.

Az első tartalmakat a The Hungering Deep update fogja tartalmazni. Emellett heti eventek is várhatóak, melyek a szigetvilág mindennapjait lesznek hivatottak felrázni. Egy speciális, új ellenféllel kapcsolatos event például a Hungering Deeppel fog bejönni, amely emellett friss mechanikákat és jutalmakat is tartalmaz majd.

Nem akarunk spoilerezni, de az előző Edge számban egy gyönyörű concept art volt tenger alatti gonosz sellőkről - csak nem őket hozza be a frissítés?

A nyáron amúgy érkezik majd az új hajót bemutató Cursed Sails kiegészítő, később a Forsaken Shores egy új területet fog bemutatni, a bónusz tartalmi törekvéseket pedig a kapitányi rang kialakítására és saját kisállatok tartására fogják irányítani a készítők az elkövetkezendő hetekben.

Minden frissítés ingyenes patch formájában érkezik.

ápr 18., szerda 21:51 #4
Hajrá, de pörögjenek fel egy picit!!!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
ápr 17., kedd 14:18 #3
Forsaken Shores: rádobnak még három tök kopár szigetet a térképre? Amúgy ez akár lehetne magának a játéknak a címe is, annyira tartalmatlan és céltalan (és elhagyatott) az egész.
[71] zaz
ápr 17., kedd 13:12 #2
Válasz zsozsa (#1) üzenetére

psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[47] zsozsa
ápr 17., kedd 12:22 #1
Lehet, hogy megcsinálják a kraken vízalatti részét is? 😂
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

859 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 24 | PS-rekordot döntött a Spider-Man

Az első három napban több mint 3 millió fogyott belőle.

12 | Ideiglenesen visszavonul Nobuo Uematsu

Egészsége miatt döntött így a japán zeneszerző.

2 | Destiny 2: ingyen Gambit mindenkinek

A hétvégén bárki kipróbálhatja a hibrid játékmódot.

0 | Novemberben indul a Red Dead Online

Béta státuszban érkezik az online multi.

pc,xbox1,ps4 17 | [TGS] Resident Evil 2: mindenki itt van

A januárban érkező remake egy történetet bemutató előzetest kapott.