Sea of Thieves: új tartalmak a horizonton
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. április 17.
kedd 10:02


Masszív tartalmi frissítésekkel készül a Sea of Thieves. Az első ilyen kontent májusban érkezik majd, és még öt hasonló várható az idei évben.

Az első tartalmakat a The Hungering Deep update fogja tartalmazni. Emellett heti eventek is várhatóak, melyek a szigetvilág mindennapjait lesznek hivatottak felrázni. Egy speciális, új ellenféllel kapcsolatos event például a Hungering Deeppel fog bejönni, amely emellett friss mechanikákat és jutalmakat is tartalmaz majd.

Nem akarunk spoilerezni, de az előző Edge számban egy gyönyörű concept art volt tenger alatti gonosz sellőkről - csak nem őket hozza be a frissítés?

A nyáron amúgy érkezik majd az új hajót bemutató Cursed Sails kiegészítő, később a Forsaken Shores egy új területet fog bemutatni, a bónusz tartalmi törekvéseket pedig a kapitányi rang kialakítására és saját kisállatok tartására fogják irányítani a készítők az elkövetkezendő hetekben.

Minden frissítés ingyenes patch formájában érkezik.

ápr 18., szerda 21:51 #4
Hajrá, de pörögjenek fel egy picit!!!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
ápr 17., kedd 14:18 #3
Forsaken Shores: rádobnak még három tök kopár szigetet a térképre? Amúgy ez akár lehetne magának a játéknak a címe is, annyira tartalmatlan és céltalan (és elhagyatott) az egész.
[72] zaz
ápr 17., kedd 13:12 #2
Válasz zsozsa (#1) üzenetére

psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[47] zsozsa
ápr 17., kedd 12:22 #1
Lehet, hogy megcsinálják a kraken vízalatti részét is? 😂
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

1390 | [Nyerd meg!] Játékeső - Townsmen: A Kindgom Rebuilt

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ellátogatunk a PC-s mezőkre, és királyságokat húzunk fel a soron következő Townsmen-ben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 3 | Jófajta Cryengine techdemó

Fókuszban a ray tracing - és nem kell RTX kártyát venned hozzá, megy AMD hardveren is.

1 | Mortal Kombat 11: jön a zárt béta

Azoknak, akik előrendelték a játékot. Már napra pontos időpont is van.

12 | Anthem: jobb lett-e a loot?

A Bioware (némileg) engedett a nyomásnak, több Masterwork & Legendary esik a legnehezebb fokozatokon. Elméletileg.

10 | E3 2019: kint lesz a Bethesda

Meglepetés: konferenciát is tartanak!

13 | Gyengén startolt a The Division 2

Az első rész eladásainak alig ötödét produkálta az Egyesült Királyságban - de ezek csak a lemezes eladások.