Octopath Traveler: friss trailer japánból
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2018. április 17.
kedd 09:53


Július 13-án érkezik Switchre a Bravely Default csapat friss játéka, az Octopath Traveler.

A megjelenés közeledtével egy friss, egyenesen Japánból érkező anyagot is tudunk nektek mutatni a különleges küllemű játékról.

ápr 17., kedd 17:57 #1
A demot kipróbáltam, az alapján nagyon hangulatos, nem mellesleg gyönyörű szép is - én valahogy így képzelem el a retro hatású, de mégis modern pixelgrafikát.
Megjelenéskor biztos nem veszem meg, de később talán igen, de csak ha a körökre osztott (vagy ATB? - már nem emlékszem) harcrendszer jó lesz.
I'm gonna kill you
Friss hírek

3 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | Ingyen játék péntek estére: Satellite Reign!

Ráadásul nem is akármilyen: Cyberpunk akció a Humble-n!

ps4 11 | Megjelent a Dog of War!

Megérkezett az év eddigi legnagyobb PS4-exkluzívja.

2 | Május végén jön az Agony

Új megjelenési dátumot kapott a horrorjáték.

6 | [Retro] Artbook reneszánsz?

Eljött az ideje a minőségi retro albumoknak?

pc 2 | Graveyard Keeper: morbid menedzsment

Feje tetejére állt a Stardew Valley.