No Man's Sky Xbox One: július?
Eddig 2 hozzászólás
drag
2018. április 17.
kedd 07:40


Az biztos, hogy lesz Xbox One verziója a No Man's Sky-nak, a kérdés csak az, hogy mikor: eddig 2018 nyarát pletykálták, mint premier időpont, most azonban könnyen lehet, hogy megkaptuk a pontos dátumot.

Az időpontot az olasz Amazon szivárogtatta ki: a a termékadatlapon július 27. látható - mérget persze nem érdemes rá venni, de abszolút hihetőnek tűnik. Jó eséllyel pár héten belül megkapjuk a hivatalos bejelentést is.

[6] zozoka
ápr 17., kedd 10:53 #2
Aki szereti a stílust az jól fog szórakozni, mert szép lassan teli lett tartalommal a játék, nem is beszélve a xboxon is élesedő nyári "nagy" frissétéssel.
Kérdés, hogy ez miből fog állni. A készítők titokzatoskodnak. Vannak pletykák VR támogatásról ez telán kevesebbeket hoz tűzbe. Normális online coop lehetőség?
Esetleg mindkettő.
Az Artemis küldetést majd mindenképp javaslom és az űrhajó hyperdrive fejlesztéseket is fontos megszerezni. A Glyphek gyűjtése is lét kérdés.
[67] Lavitz
ápr 17., kedd 10:36 #1
Az biztos, hogy lesz Xbox One verziója a No Man's Sky-nak, a kérdés csak az, hogy minek?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

1390 | [Nyerd meg!] Játékeső - Townsmen: A Kindgom Rebuilt

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ellátogatunk a PC-s mezőkre, és királyságokat húzunk fel a soron következő Townsmen-ben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 3 | Jófajta Cryengine techdemó

Fókuszban a ray tracing - és nem kell RTX kártyát venned hozzá, megy AMD hardveren is.

1 | Mortal Kombat 11: jön a zárt béta

Azoknak, akik előrendelték a játékot. Már napra pontos időpont is van.

12 | Anthem: jobb lett-e a loot?

A Bioware (némileg) engedett a nyomásnak, több Masterwork & Legendary esik a legnehezebb fokozatokon. Elméletileg.

10 | E3 2019: kint lesz a Bethesda

Meglepetés: konferenciát is tartanak!

13 | Gyengén startolt a The Division 2

Az első rész eladásainak alig ötödét produkálta az Egyesült Királyságban - de ezek csak a lemezes eladások.