No Man's Sky Xbox One: július?
Eddig 2 hozzászólás
drag
2018. április 17.
kedd 07:40


Az biztos, hogy lesz Xbox One verziója a No Man's Sky-nak, a kérdés csak az, hogy mikor: eddig 2018 nyarát pletykálták, mint premier időpont, most azonban könnyen lehet, hogy megkaptuk a pontos dátumot.

Az időpontot az olasz Amazon szivárogtatta ki: a a termékadatlapon július 27. látható - mérget persze nem érdemes rá venni, de abszolút hihetőnek tűnik. Jó eséllyel pár héten belül megkapjuk a hivatalos bejelentést is.

[6] zozoka
ápr 17., kedd 10:53 #2
Aki szereti a stílust az jól fog szórakozni, mert szép lassan teli lett tartalommal a játék, nem is beszélve a xboxon is élesedő nyári "nagy" frissétéssel.
Kérdés, hogy ez miből fog állni. A készítők titokzatoskodnak. Vannak pletykák VR támogatásról ez telán kevesebbeket hoz tűzbe. Normális online coop lehetőség?
Esetleg mindkettő.
Az Artemis küldetést majd mindenképp javaslom és az űrhajó hyperdrive fejlesztéseket is fontos megszerezni. A Glyphek gyűjtése is lét kérdés.
[66] Lavitz
ápr 17., kedd 10:36 #1
Az biztos, hogy lesz Xbox One verziója a No Man's Sky-nak, a kérdés csak az, hogy minek?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

859 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 20 | PS-rekordot döntött a Spider-Man

Az első három napban több mint 3 millió fogyott belőle.

12 | Ideiglenesen visszavonul Nobuo Uematsu

Egészsége miatt döntött így a japán zeneszerző.

2 | Destiny 2: ingyen Gambit mindenkinek

A hétvégén bárki kipróbálhatja a hibrid játékmódot.

0 | Novemberben indul a Red Dead Online

Béta státuszban érkezik az online multi.

pc,xbox1,ps4 17 | [TGS] Resident Evil 2: mindenki itt van

A januárban érkező remake egy történetet bemutató előzetest kapott.