No Man's Sky Xbox One: július?
Eddig 2 hozzászólás
drag
2018. április 17.
kedd 07:40


Az biztos, hogy lesz Xbox One verziója a No Man's Sky-nak, a kérdés csak az, hogy mikor: eddig 2018 nyarát pletykálták, mint premier időpont, most azonban könnyen lehet, hogy megkaptuk a pontos dátumot.

Az időpontot az olasz Amazon szivárogtatta ki: a a termékadatlapon július 27. látható - mérget persze nem érdemes rá venni, de abszolút hihetőnek tűnik. Jó eséllyel pár héten belül megkapjuk a hivatalos bejelentést is.

[6] zozoka
ápr 17., kedd 10:53 #2
Aki szereti a stílust az jól fog szórakozni, mert szép lassan teli lett tartalommal a játék, nem is beszélve a xboxon is élesedő nyári "nagy" frissétéssel.
Kérdés, hogy ez miből fog állni. A készítők titokzatoskodnak. Vannak pletykák VR támogatásról ez telán kevesebbeket hoz tűzbe. Normális online coop lehetőség?
Esetleg mindkettő.
Az Artemis küldetést majd mindenképp javaslom és az űrhajó hyperdrive fejlesztéseket is fontos megszerezni. A Glyphek gyűjtése is lét kérdés.
[64] Lavitz
ápr 17., kedd 10:36 #1
Az biztos, hogy lesz Xbox One verziója a No Man's Sky-nak, a kérdés csak az, hogy minek?
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Friss hírek

3 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | Ingyen játék péntek estére: Satellite Reign!

Ráadásul nem is akármilyen: Cyberpunk akció a Humble-n!

ps4 11 | Megjelent a Dog of War!

Megérkezett az év eddigi legnagyobb PS4-exkluzívja.

2 | Május végén jön az Agony

Új megjelenési dátumot kapott a horrorjáték.

6 | [Retro] Artbook reneszánsz?

Eljött az ideje a minőségi retro albumoknak?

pc 2 | Graveyard Keeper: morbid menedzsment

Feje tetejére állt a Stardew Valley.