The Grinder: az elveszett pisztolyhős
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2018. április 15.
vasárnap 09:53


Ismeritek az Unseen64 videóit? Tudjátok, ők azok, akik oknyomozással, olykor durva kapcsolatrendszereken keresztül derítenek fel soha meg nem jelent játékokat.

Most a Wii egyik nagy távolmaradóját, a "Wii Left 4 Dead játéka"-ként behirdetett The Grinder-t vették górcső alá. Hétvégi pihenéshez ideális anyag a fenti - jó szórakozást hozzá!

[30] Matild
ápr 16., hétfő 16:53 #3
Annak idején nagyon bejött a Conduit, úgyhogy körömrágva vártam a Grinder-t, de sajnos nem lett belőle semmi. Jött persze egy Conduit 2, de arra már nem tudtam ugyanúgy ráizgulni.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
ápr 16., hétfő 14:52 #2
Anno volt a Sadness, amiből szintén nem lett semmi. Az is elég ígéretes játéknak tűnt.
3DS Friend Code: 1075-2024-2501 NNID: TomekKowal Switch: 2480 3704 2913
[5] HiMiru
ápr 15., vasárnap 13:33 #1
Sajnos az eredeti bejegyzések elvesztek, de van itt egy klónozott backup verzió, amit nem evett meg a rozsda:
KATT!
(szóval azért annak idején is voltak róla infó morzsák - bár már rég elfelejtettem volna, ha ez most nem jön szembe ^^ )
Fantasztikus egyetemes érzés volt, hogy akármit csinálunk, az helyes, hogy nyerők vagyunk. És azt hiszem ez volt a biztosíték arra az érzésre, hogy vitathatatlan győzelmet arattunk minden fölött, ami gonosz és öreg.
Friss hírek

3 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | Ingyen játék péntek estére: Satellite Reign!

Ráadásul nem is akármilyen: Cyberpunk akció a Humble-n!

ps4 11 | Megjelent a Dog of War!

Megérkezett az év eddigi legnagyobb PS4-exkluzívja.

2 | Május végén jön az Agony

Új megjelenési dátumot kapott a horrorjáték.

6 | [Retro] Artbook reneszánsz?

Eljött az ideje a minőségi retro albumoknak?

pc 2 | Graveyard Keeper: morbid menedzsment

Feje tetejére állt a Stardew Valley.