Kihagyja az E3-at a THQ Nordic
Eddig 6 hozzszls
ne5h
2018. prilis 13.
pntek 13:53


Br a jniusi E3 mg kicsit odbb van, mr most szllingznak a hrek az egyes kiadk rszvtelrl. Noha ltalban arrl szoktak szlni a beszmolk, ki s mikor kpviselteti magt, a THQ Nordic most megtri ezt a krt. A cg ugyanis bejelentette, hogy dacra az impozns jtkfelhozatalnak, kihagyja az expt.

Szerencsre azonban az v tovbbi rszben kpviseltetik magukat tbbek kztt a gamescomon s a PAX Westen is, valamint azt is bejelentettk, hogy mindkt killtson lthatjuk a Darksiders III-at, a BioMutantot, a Fade to Silence-et, a Wreckfestet, valamint nhny mg be nem jelentett cmet.

pr 15., vasrnap 0:46 #6
A lnyeg, hogy a Darksiders III zeneszerzje legyen Jesper Kyd, aki szerintem a nagyok kzl az egyetlen, aki tartja mg a frontot s TUD klnlegesebb zenket alkotni, nem olyanokat, amelyek inkbb a megjegyezhetetlen, 12-egy-tucat filmzenkre, hanem karakteres helysznekre emlkeztetik a jtkost.

KATT!
pr 14., szombat 20:20 #5
Vlasz Rick Dangerous (#2) zenetre
Az utbbi vekben ismt megntt a show renomja, st, a klasszikus rtelemben vett konferencikat is visszahozattk a gamerek.

Lavitz: Eurpai gyker kiadknt ez nem meglep.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[67] Lavitz
pr 13., pntek 20:24 #4
Vlasz friedmannt (#1) zenetre
Mr tavaly is inkbb a Gamescom-ra vonultak ki. Szerintem idn is a kett kzl kellett vlasztani s akkor mr Gamescom. Rick kedvrt mert ezt se ismerheti nos ez olyan eurpai gameshow mint "rgen" az ECTS.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
[67] Lavitz
pr 13., pntek 20:21 #3
Vlasz Rick Dangerous (#2) zenetre
Rgen? Mrmint 2007 E3 lehetett az utols amit lthattl a visszavonulsod eltt, ha jl szmolok. Akkor igazbl ez lesz az els E3-ad a hibernlsod utni idben. Nos kicsi spoiler, de van jelentsge az E3-nak, majd megltod.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | l jtk streamek!
pr 13., pntek 17:00 #2
Darksiders III-at es a Biomutant jatekot kivancsian varom, hatarozottan igeretes darabok. Ha nem az E3-on lathatjuk oket, akkor majd maskor masutt, csak mutassanak valami erdemlegeset. Amugy sincs ma mar akkora jelentosege ezeknek az expoknak, mint regen.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
[22] friedmannt
pr 13., pntek 16:25 #1
Tl drga lenne az E3 jelenlt?
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
Friss hrek

1435 | [Nyerd meg!] Jtkes - Fist of the North Star (PS4)

A tavaly indtott jtkesnk tovbb folytatdik. A mostani nyeremnyjtkunkat is a szoksos mdon fogjuk leveznyelni, s most is teljes verzis jtkokat fogunk nektek kisorsolni. Frisstnk egyet a megnyerhet jtkon, s ezttal egy PS4-es Fist of the North Star kiads kerl be a kalapba.

236 | [Szavazz s nyerj] 2018 legjobb jtkai

Szp lassan lezrjuk a 2018-as esztendt, december msodik fele pedig vek ta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-n: ideje sort kerteni A Nagy v Vgi Olvasi Szavazsra! A 2018 legjobb jtkait tartalmaz tvenes toplistnkat most is a ti voksaitok alapjn fogjuk sszelltani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az sz, itt van jra a maga kismilli videojtkos megjelensvel, napstsbe csavart idjrsval, s a kvetkez Gamer365 Podcasttel, amelyben kiveszzk a Blizzcon legizgalmasabb pillanatt, reglnk Ian Livingstone-rl s a Playstation Classicrl.

wiiu 6 | [Pletyka365] Jnnek az j Switch modellek?

A Wall Street Journal szerint igen. Mghozz mr idn.

pc 9 | Nagyot megy a Sekiro pcn

Jelenleg a negyedik legnpszerbb a Steam-en, kt nap alatt sszesen tmilli jtkra csszott bele.

ps4 7 | Mg nagyon nincs ksz a Death Stranding

De Kojima azrt naponta jtszik vele - PlayStation 4-en. Helyzetjelents a jtk llapotrl, egyenesen Hidetl.

7 | Htf. Htfn keresztbe utazunk az idben.

ps4 3 | Bemutatkozik a Persona 5: The Royal

Az Atlus a legutbbi Perszna jragondolt varicijt tzeli egy szigoran japn rvid-videval. A teljes bemutatra egy j hnapot kell vrnunk, vrs cukicsaj azrt most is van.