Ghost Recon Wildlands: még több Sam Fisher
Eddig 3 hozzászólás
siklara
2018. április 09.
hétfő 17:40


Sam Fisher, a sokoldalú problémamegoldó ismerteti képességeit: ő az a csávó, aki oda is bejut, ahová más nem, aki túlmegy minden határon, és aki magára van utalva, ha hibázik, de ilyen fordulhat elő, hiszen nem véletlenül őt küldik az igazán kényes problémák megoldására.

Ő az a csávó, aki rendelkezik olyan különleges képességekkel, amelyeket a pályája során tökélyre fejlesztett, és ha keresztbe teszel neki, meg fog keresni, meg fog találni, és meg fog ölni. De nem kell félned, ezúttal egy bolíviai drogkartellel készül leszámolni.

Ha nem elég, hogy Halász Samu oldalán harcolhatsz egy új küldetés során, vele együtt érkeznek új fegyverek és éjjellátó szemüvegek, illetve a teljes Sam Fisher szerkó és PvP játékmód is öt pályával és hat új karakterosztállyal.

A Ghost Recon Wildlands első számú különleges hadművelete, a Special Operation 1: Splinter Cell holnap élesedik, de április 12-15. között a játék a második évbe lépés megünnepléseként ingyen hétvégét kap, így pár napon belül bárki számára végigjátszható lesz. A további részletekről itt tudtok tájékozódni.

[38] Hunk2
ápr 10., kedd 0:35 #3
Válasz eandre (#2) üzenetére
Ami játékok 99% igaz!
"Élni és élni hagyni"
[15] eandre
ápr 09., hétfő 21:05 #2
Néztem gameplayt. Semmi olyan nincs benne amit ne láttunk volna 100x előtte.
[38] Hunk2
ápr 09., hétfő 20:19 #1
Nem rossz!
"Élni és élni hagyni"
Friss hírek

340 | [Nyerd meg!] Adventi játékeső - SONIC MANIA PLUS

Közeledik a karácsony, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az adventet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Negyedik körben sünikkel és kisálatokkal száguldozunk egy kört.

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

4 | DiRT Rally 2.0: ahol a játék újfent szintet lép

Videós prezentáció az apróbb és jelentősebb fejlődési részletekről.

7 | Ingyen van: Lego The Hobbit & Full Throttle

Két játék is ingyenesen tölthető PC-re.

12 | Előbb jön a Metro Exodus

Egy héttel korábban megkapjuk a játékot.

3 | World War Z: beköszönnek a túlélők

Traileren a kooperatív zombiölés kasztjai.

ps4 3 | Spider-Man: nem mind ezüst, ami fénylik

Rövid pillantás az utolsó DLC-re.