Ghost Recon Wildlands: még több Sam Fisher
Eddig 3 hozzászólás
siklara
2018. április 09.
hétfő 17:40


Sam Fisher, a sokoldalú problémamegoldó ismerteti képességeit: ő az a csávó, aki oda is bejut, ahová más nem, aki túlmegy minden határon, és aki magára van utalva, ha hibázik, de ilyen fordulhat elő, hiszen nem véletlenül őt küldik az igazán kényes problémák megoldására.

Ő az a csávó, aki rendelkezik olyan különleges képességekkel, amelyeket a pályája során tökélyre fejlesztett, és ha keresztbe teszel neki, meg fog keresni, meg fog találni, és meg fog ölni. De nem kell félned, ezúttal egy bolíviai drogkartellel készül leszámolni.

Ha nem elég, hogy Halász Samu oldalán harcolhatsz egy új küldetés során, vele együtt érkeznek új fegyverek és éjjellátó szemüvegek, illetve a teljes Sam Fisher szerkó és PvP játékmód is öt pályával és hat új karakterosztállyal.

A Ghost Recon Wildlands első számú különleges hadművelete, a Special Operation 1: Splinter Cell holnap élesedik, de április 12-15. között a játék a második évbe lépés megünnepléseként ingyen hétvégét kap, így pár napon belül bárki számára végigjátszható lesz. A további részletekről itt tudtok tájékozódni.

[37] Hunk2
ápr 10., kedd 0:35 #3
Válasz eandre (#2) üzenetére
Ami játékok 99% igaz!
"Élni és élni hagyni"
[14] eandre
ápr 09., hétfő 21:05 #2
Néztem gameplayt. Semmi olyan nincs benne amit ne láttunk volna 100x előtte.
[37] Hunk2
ápr 09., hétfő 20:19 #1
Nem rossz!
"Élni és élni hagyni"
Friss hírek

3 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | Ingyen játék péntek estére: Satellite Reign!

Ráadásul nem is akármilyen: Cyberpunk akció a Humble-n!

ps4 11 | Megjelent a Dog of War!

Megérkezett az év eddigi legnagyobb PS4-exkluzívja.

2 | Május végén jön az Agony

Új megjelenési dátumot kapott a horrorjáték.

6 | [Retro] Artbook reneszánsz?

Eljött az ideje a minőségi retro albumoknak?

pc 2 | Graveyard Keeper: morbid menedzsment

Feje tetejére állt a Stardew Valley.