Oddworld bejelentés közeleg
Eddig 9 hozzászólás
drag
2018. március 17.
szombat 08:44


Az Oddworld Inhabitants csapata nemrégiben közzétette a fenti teaser videót, melyben egy március 20-án esedékes bejelentést lengetnek be.

Hogy mi lehet az? A legnyilvánvalóbb válasz az Abe's Exoddus remake-je lenne az Oddworld: New 'n' Tasty! nyomán - kedden kiderül, hogy tényleg erről van-e szó.

[11] Brandon
márc 18., vasárnap 21:36 #9
Nem mondható teljes mértékben remakenek. Elviekben arról van szó, hogy annak idején az Abe's Oddysee nagy sikerére való tekintettel nem egész egy év alatt kellett összehozniuk az Exodust, így nem sikerült mindazt belecsempészni, amit megálmodtak. Ennek következtében a Soulstorm az Exodus kiteljesedése lesz, ha minden igaz. Vagyis a történet alapjai megegyeznek, de más vonalon viszik tovább, ezzel megalkotva a tényleges "második részt".

A holnaputáni bejelentés pedig szerintem csak egy artbook lesz, hiszen "Explore his origins" szlogennel promózzák...

Egyébként sajnálom Lorne Lanning csapatát, mert az Exodus után viszontagságos helyzetbe kerültek, ment a kavarás a PS2-ről Xbox-ra átpártolt Munch's Oddyseevel, ami valahogy nem igazán ültette olyan jól át sem az univerzumot, sem játékmenetet 3d-be, pedig az E3-as trailer nagyon hangulatos volt... Aztán a Strangers Wrath, ami meg nem kapott valahogy akkora visszhangot... (sajnos). Pedig a 90-es években sok magazin arcán ott virított Abe.
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
[2] Wakka
márc 18., vasárnap 14:07 #8
Válasz lokolbasz (#7) üzenetére
még mindig jobb mintha nem csináltak volna egy pár remastert meg remake-et... :Đ
[4] lokolbasz
márc 18., vasárnap 12:34 #7
Válasz Wakka (#6) üzenetére
Igen, végülis a 20 éves játékuk remake-je csak 4 éves :v
[2] Wakka
márc 18., vasárnap 11:34 #6
a legutóbbi játékuk a new n tasty 4 éve jelent meg ami nem annyira nagy kihagyott idő, ebben az újban elvileg a zsáneren is változtatnak valamelyest, de hogy mennyit azt majd a gameplay trailer elárulja. valszeg a világot nem fogja megváltani ez a game sem, de ha ez is legalább annyira sikeres mint az előző, akkor lehetséges hogy folytatják a nagyobb szabású játékok készítését.
márc 17., szombat 21:12 #5
Válasz theSickness (#4) üzenetére
Túl sok idő maradt = túl sok időt hagytak ki
márc 17., szombat 19:22 #4
Válasz eandre (#3) üzenetére
Legyen így, tényleg nagyon szeretném, de lassan annyira hiszek ebben, mint hogy mondjuk a Shenmue III megváltja a világot, vagy hogy az FF VII remake méltó lesz az eredetihez.

Túl sok idő maradt, túlságosan megváltozott a kínálat és vele az igények. Abban bízok csak, hogy a banda az Oddworld világában, és nem a bebetonozott játékelemeben hisz. Kérdés, hogy 10-15 év után van-e annyi bennük, hogy egy újabb zsáner-váltással is maradandót alkossanak.
[16] eandre
márc 17., szombat 17:30 #3
Válasz theSickness (#2) üzenetére
Én bízok benne hogy ha a sikeres lesz ez a rész is akkor folytatják a 2d-s vonalon.
márc 17., szombat 12:44 #2
Rohadt nagy csalódás, hogy jó 25 alatt összesen négy játékot voltak képesek kinyomni, és hogy az utolsó is már olyan 13 éve jelent meg.
márc 17., szombat 9:47 #1
Thx eandre!
Found.
Friss hírek

1435 | [Nyerd meg!] Játékeső - Fist of the North Star (PS4)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Frissítünk egyet a megnyerhető játékon, és ezúttal egy PS4-es Fist of the North Star kiadás kerül be a kalapba.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

wiiu 6 | [Pletyka365] Jönnek az új Switch modellek?

A Wall Street Journal szerint igen. Méghozzá már idén.

pc 9 | Nagyot megy a Sekiro pécén

Jelenleg a negyedik legnépszerűbb a Steam-en, két nap alatt összesen ötmillió játékóra csúszott bele.

ps4 7 | Még nagyon nincs kész a Death Stranding

De Kojima azért naponta játszik vele - PlayStation 4-en. Helyzetjelentés a játék állapotáról, egyenesen Hideótól.

7 | Hétfő. Hétfőn keresztbe utazunk az időben.

ps4 3 | Bemutatkozik a Persona 5: The Royal

Az Atlus a legutóbbi Perszóna újragondolt variációját tízeli egy szigorúan japán rövid-videóval. A teljes bemutatóra egy jó hónapot kell várnunk, vörös cukicsaj azért most is van.