Oddworld bejelentés közeleg
Eddig 9 hozzászólás
drag
2018. március 17.
szombat 08:44


Az Oddworld Inhabitants csapata nemrégiben közzétette a fenti teaser videót, melyben egy március 20-án esedékes bejelentést lengetnek be.

Hogy mi lehet az? A legnyilvánvalóbb válasz az Abe's Exoddus remake-je lenne az Oddworld: New 'n' Tasty! nyomán - kedden kiderül, hogy tényleg erről van-e szó.

[11] Brandon
márc 18., vasárnap 21:36 #9
Nem mondható teljes mértékben remakenek. Elviekben arról van szó, hogy annak idején az Abe's Oddysee nagy sikerére való tekintettel nem egész egy év alatt kellett összehozniuk az Exodust, így nem sikerült mindazt belecsempészni, amit megálmodtak. Ennek következtében a Soulstorm az Exodus kiteljesedése lesz, ha minden igaz. Vagyis a történet alapjai megegyeznek, de más vonalon viszik tovább, ezzel megalkotva a tényleges "második részt".

A holnaputáni bejelentés pedig szerintem csak egy artbook lesz, hiszen "Explore his origins" szlogennel promózzák...

Egyébként sajnálom Lorne Lanning csapatát, mert az Exodus után viszontagságos helyzetbe kerültek, ment a kavarás a PS2-ről Xbox-ra átpártolt Munch's Oddyseevel, ami valahogy nem igazán ültette olyan jól át sem az univerzumot, sem játékmenetet 3d-be, pedig az E3-as trailer nagyon hangulatos volt... Aztán a Strangers Wrath, ami meg nem kapott valahogy akkora visszhangot... (sajnos). Pedig a 90-es években sok magazin arcán ott virított Abe.
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
[1] Wakka
márc 18., vasárnap 14:07 #8
Válasz lokolbasz (#7) üzenetére
még mindig jobb mintha nem csináltak volna egy pár remastert meg remake-et... :Đ
[2] lokolbasz
márc 18., vasárnap 12:34 #7
Válasz Wakka (#6) üzenetére
Igen, végülis a 20 éves játékuk remake-je csak 4 éves :v
[1] Wakka
márc 18., vasárnap 11:34 #6
a legutóbbi játékuk a new n tasty 4 éve jelent meg ami nem annyira nagy kihagyott idő, ebben az újban elvileg a zsáneren is változtatnak valamelyest, de hogy mennyit azt majd a gameplay trailer elárulja. valszeg a világot nem fogja megváltani ez a game sem, de ha ez is legalább annyira sikeres mint az előző, akkor lehetséges hogy folytatják a nagyobb szabású játékok készítését.
márc 17., szombat 21:12 #5
Válasz theSickness (#4) üzenetére
Túl sok idő maradt = túl sok időt hagytak ki
márc 17., szombat 19:22 #4
Válasz eandre (#3) üzenetére
Legyen így, tényleg nagyon szeretném, de lassan annyira hiszek ebben, mint hogy mondjuk a Shenmue III megváltja a világot, vagy hogy az FF VII remake méltó lesz az eredetihez.

Túl sok idő maradt, túlságosan megváltozott a kínálat és vele az igények. Abban bízok csak, hogy a banda az Oddworld világában, és nem a bebetonozott játékelemeben hisz. Kérdés, hogy 10-15 év után van-e annyi bennük, hogy egy újabb zsáner-váltással is maradandót alkossanak.
[14] eandre
márc 17., szombat 17:30 #3
Válasz theSickness (#2) üzenetére
Én bízok benne hogy ha a sikeres lesz ez a rész is akkor folytatják a 2d-s vonalon.
márc 17., szombat 12:44 #2
Rohadt nagy csalódás, hogy jó 25 alatt összesen négy játékot voltak képesek kinyomni, és hogy az utolsó is már olyan 13 éve jelent meg.
márc 17., szombat 9:47 #1
Thx eandre!
Found.
Friss hírek

3 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | Ingyen játék péntek estére: Satellite Reign!

Ráadásul nem is akármilyen: Cyberpunk akció a Humble-n!

ps4 11 | Megjelent a Dog of War!

Megérkezett az év eddigi legnagyobb PS4-exkluzívja.

2 | Május végén jön az Agony

Új megjelenési dátumot kapott a horrorjáték.

6 | [Retro] Artbook reneszánsz?

Eljött az ideje a minőségi retro albumoknak?

pc 2 | Graveyard Keeper: morbid menedzsment

Feje tetejére állt a Stardew Valley.