Oddworld bejelentés közeleg
Eddig 9 hozzászólás
drag
2018. március 17.
szombat 08:44


Az Oddworld Inhabitants csapata nemrégiben közzétette a fenti teaser videót, melyben egy március 20-án esedékes bejelentést lengetnek be.

Hogy mi lehet az? A legnyilvánvalóbb válasz az Abe's Exoddus remake-je lenne az Oddworld: New 'n' Tasty! nyomán - kedden kiderül, hogy tényleg erről van-e szó.

[11] Brandon
márc 18., vasárnap 21:36 #9
Nem mondható teljes mértékben remakenek. Elviekben arról van szó, hogy annak idején az Abe's Oddysee nagy sikerére való tekintettel nem egész egy év alatt kellett összehozniuk az Exodust, így nem sikerült mindazt belecsempészni, amit megálmodtak. Ennek következtében a Soulstorm az Exodus kiteljesedése lesz, ha minden igaz. Vagyis a történet alapjai megegyeznek, de más vonalon viszik tovább, ezzel megalkotva a tényleges "második részt".

A holnaputáni bejelentés pedig szerintem csak egy artbook lesz, hiszen "Explore his origins" szlogennel promózzák...

Egyébként sajnálom Lorne Lanning csapatát, mert az Exodus után viszontagságos helyzetbe kerültek, ment a kavarás a PS2-ről Xbox-ra átpártolt Munch's Oddyseevel, ami valahogy nem igazán ültette olyan jól át sem az univerzumot, sem játékmenetet 3d-be, pedig az E3-as trailer nagyon hangulatos volt... Aztán a Strangers Wrath, ami meg nem kapott valahogy akkora visszhangot... (sajnos). Pedig a 90-es években sok magazin arcán ott virított Abe.
XBOXLive: CollialterHUN PSN (UK): Collialter PSN (HUN): CollialterHUN Wii friend code: 0648-3968-1158 Steam: jaguar19
[1] Wakka
márc 18., vasárnap 14:07 #8
Válasz lokolbasz (#7) üzenetére
még mindig jobb mintha nem csináltak volna egy pár remastert meg remake-et... :Đ
[3] lokolbasz
márc 18., vasárnap 12:34 #7
Válasz Wakka (#6) üzenetére
Igen, végülis a 20 éves játékuk remake-je csak 4 éves :v
[1] Wakka
márc 18., vasárnap 11:34 #6
a legutóbbi játékuk a new n tasty 4 éve jelent meg ami nem annyira nagy kihagyott idő, ebben az újban elvileg a zsáneren is változtatnak valamelyest, de hogy mennyit azt majd a gameplay trailer elárulja. valszeg a világot nem fogja megváltani ez a game sem, de ha ez is legalább annyira sikeres mint az előző, akkor lehetséges hogy folytatják a nagyobb szabású játékok készítését.
márc 17., szombat 21:12 #5
Válasz theSickness (#4) üzenetére
Túl sok idő maradt = túl sok időt hagytak ki
márc 17., szombat 19:22 #4
Válasz eandre (#3) üzenetére
Legyen így, tényleg nagyon szeretném, de lassan annyira hiszek ebben, mint hogy mondjuk a Shenmue III megváltja a világot, vagy hogy az FF VII remake méltó lesz az eredetihez.

Túl sok idő maradt, túlságosan megváltozott a kínálat és vele az igények. Abban bízok csak, hogy a banda az Oddworld világában, és nem a bebetonozott játékelemeben hisz. Kérdés, hogy 10-15 év után van-e annyi bennük, hogy egy újabb zsáner-váltással is maradandót alkossanak.
[15] eandre
márc 17., szombat 17:30 #3
Válasz theSickness (#2) üzenetére
Én bízok benne hogy ha a sikeres lesz ez a rész is akkor folytatják a 2d-s vonalon.
márc 17., szombat 12:44 #2
Rohadt nagy csalódás, hogy jó 25 alatt összesen négy játékot voltak képesek kinyomni, és hogy az utolsó is már olyan 13 éve jelent meg.
márc 17., szombat 9:47 #1
Thx eandre!
Found.
Friss hírek

859 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 19 | PS-rekordot döntött a Spider-Man

Az első három napban több mint 3 millió fogyott belőle.

11 | Ideiglenesen visszavonul Nobuo Uematsu

Egészsége miatt döntött így a japán zeneszerző.

2 | Destiny 2: ingyen Gambit mindenkinek

A hétvégén bárki kipróbálhatja a hibrid játékmódot.

0 | Novemberben indul a Red Dead Online

Béta státuszban érkezik az online multi.

pc,xbox1,ps4 16 | [TGS] Resident Evil 2: mindenki itt van

A januárban érkező remake egy történetet bemutató előzetest kapott.