Az E3-on visszatér a Splinter Cell?
Eddig 17 hozzászólás
drag
2018. március 14.
szerda 09:57


Jó ideje pihenőn van már Sam Fisher, hiszen a Splinter Cell-sorozat a 2013-as Blacklist óta nem hallatott magáról. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy visszatér: az Amazon kanadai oldalán felbukkant egy "Tom Clancy's Splinter Cell 2018" elnevezésű termék.

Az oldalon kutakodva a játékosok azt is felfedezték, hogy a termékleírásban a modellszámnál az "E3" is szerepel, vagyis könnyen lehet, hogy ez lesz a Ubisoft egyik meglepetése az idei expón. Vagyis így már nem - de azért próbáljatok majd meg úgy tenni, mintha váratlanul ért volna titeket.

[7] Cok3
márc 15., csütörtök 22:08 #17
Hardcore SC-fanként (1,PT,CT,DA) csak annyit tudok mondani, hogy köszi, Ubi, de inkább ne! Már a Conviction-t is csak Michael Ironside hangja és Fisher karaktere miatt játszottam, de a végére még így sem értem!

Az egyre fiatalodó Sammel meg szarjanak már sünt...
"The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all."
[26] lacapaca
márc 15., csütörtök 10:37 #16
Válasz Laza (#14) üzenetére
Tehát tulajdonképpen azért kellene benne lopakodnom, hogy fejleszthessem azt a bázist, amit amúgy leszarok, úgy kivágnám belõle, mint a huzat. Tényleg remek elképzelés. Az ow a farmolásra, akciózásra, idõhúzásra jó terep. A lopakodáshoz sokkal jobb a koncentráltság.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[56] legolas
márc 15., csütörtök 7:43 #15
Válasz Alyssa35 (#10) üzenetére
Dettó ezt szeretném én is az új részben, de sajnos most a nyitott világ lett a varázszó amire ugranak a játékosok és a kiadónak sokmilliós eladást produkálnak.
[33] Laza
márc 14., szerda 22:35 #14
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Ez most elég béna példa volt, mert az MGS5-nek pont hogy nagyon jó koncepciója és játékmenete volt a lopakodós témára ... főleg azzal, hogy fejleszteni lehetett a bázis a jó katonákkal, így érdekedben állt csendben becserkészni őket.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[71] zaz
márc 14., szerda 16:51 #13
A convictiont nagyon szerettem, realisztikon toltam.
A többi részt nem csíptem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[26] lacapaca
márc 14., szerda 16:25 #12
Válasz Alyssa35 (#10) üzenetére
Túl sokáig ültem a mondandómon, megelõztél
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[26] lacapaca
márc 14., szerda 16:22 #11
Válasz Rick Dangerous (#9) üzenetére
Más az, ha egy játékban ez opcionális. A lopakodás sok játékban müködik. Akár a Watchdogs, AC, Farcry-okban is. De attól még hogy müködik, nem az ideális terep neki. Vagyis biztos megoldható lenne, de akkora munkát így úgysem tudnának belefektetni, mint egy sima küldetés alapú játékba. Jönnének a kompromisszumok, és tényleg csak úgy müködne, mint a felsorolt játékokban.
Egy lopakodós játék, és hogy lehet benne lopakodni is, aközött azért van különbség. Nem is értem mi értelme lenne. El lehetne egyik helyszínrõl kocsikázni a másikra? Az idõhúzáson kívül nem sok értelmét látom.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[13] Alyssa35
márc 14., szerda 15:49 #10
Válasz Rick Dangerous (#9) üzenetére
Hogy valamiben opcionálisan van lopakodás, vagy valami - szinte - teljesen arra épül, nem ugyanaz. Az mondjuk igaz, hogy a Conviction, meg a Black List akciósabb volt, mint a korábbi részek, azokban ha akció volt, akkor valamit rútul elszabtál. Szeretném, ha az új inkább a régebbi részekre hajazana az ow/akció meg maradjon meg más címeknél. A torkomban dobogó szív effektet a Double Agent óta nem produkálta játék, ideje lenne már.
Vae victis!
márc 14., szerda 15:31 #9
Válasz soliduss (#5) üzenetére
A HZD-ben is nagyon jol mukodott a lopakodas, pedig az is ow.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
[13] Alyssa35
márc 14., szerda 15:17 #8
Tényleg rég volt már SC, hadd jöjjön.
Vae victis!
[46] soliduss
márc 14., szerda 14:34 #7
Válasz arpi0912 (#6) üzenetére
Hát igen... és hát az ubisoft nem éppen a feszes storyról híres...
[24] arpi0912
márc 14., szerda 13:49 #6
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Az MGS 5-nek szerintem nem állt rosszul az open world, mert rengeteg lehetőséged volt egy feladat teljesítésére. Csak ugye a játéknak meg kell tudnia teremteni ezeket a lehetőségeket, ami nem egyszerű. Illetve hogy open world-ben nehéz feszes tempójú sztori orientált játékot összehozni.

Bár már én is rühellem, hogy minden studió abban látja egy széria megújulásának lehetőségét, hogy ow-re vált. A könyökömön jön már ki a sok ow stílusú játék, 1-2 minőségi kivételtől eltekintve.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[46] soliduss
márc 14., szerda 13:39 #5
Válasz Kester (#4) üzenetére
Sok játéknak jól áll az open word.... .de egy lopakodó játéknak nem.

Lásd MGS 5.
[8] Kester
márc 14., szerda 12:33 #4
Szigorúan open worldben
[29] sQr
márc 14., szerda 12:06 #3
Már tavaly is vártam a visszatérést. Roppant mód ideje lenne.

Remélem okosan változtatnak majd rajta és sikeresen újraéled a széria.
Twitter: seQueeer | Instagram magazine: controller_culture
[26] lacapaca
márc 14., szerda 11:37 #2
Én nem szerettem amerre a Conviction-el elindultak, de már olyan rég volt, hogy akár egy olyasmi is jöhet. De ha ezt is megpróbálják egy nyílt világba beleerõszakolni, majd a szokásos gyüjtögetõs, dögunalom grindeléssel teljesen szétcseszik mint a Ghost Recon-t, akkor inkább nyaljanak sót.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[44] multishoot
márc 14., szerda 11:06 #1
Nagyon örülnék neki, a Blacklist egy mérhetetlenül alulértékelt játék volt... Pedig utólag nálam még a fókuszálatlan TPP-t is veri.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

934 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 3 | Gran Turismo Sport: a szeptemberi frissítés

Egy pálya és nyolc autó érkezik hamarosan.

1 | Hitman 2: veszedelmes trópusok

Kolumbiában nem a drog a legveszélyesebb.

9 | Utolsó trailer: Assassin's Creed Odyssey

Jövő héttől alakíthatjuk a sorsunkat.

7 | The Walking Dead: elkészülhet a teljes szezon

A Telltale megpróbálja befejezni a hátralévő epizódokat.

17 | Utolsó trailer: Call of Duty Black Ops 4

Október közepén újból fegyvert ragadunk.