V-Rally 4 bejelentés
Eddig 12 hozzászólás
drag
2018. március 13.
kedd 18:44


Idén ősszel - 15 év szünet után - visszatér egy legendás autóverseny-sorozat: a Bigben Interactive bejelentette, hogy szeptemberben jön a V-Rally 4, méghozzá a Kylotonn Racing Games (WRC 7, TT Isle of Man) fejlesztésében.

Az 50 járgánnyal, klasszikus ralival, gymkhana-jellegű akadálypályákkal, ralikrosszal, valamint buggy- és hillclimb-versenyekkel érkező ralijáték PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra készül, odafent pedig az első kedvcsináló videót láthatjátok róla.

[64] Lavitz
márc 14., szerda 19:35 #12
Válasz madball (#11) üzenetére
Igen tavaly lejárt a WRC licensz WRC 7 volt az utolsó. Hogy most ki kezébe kerül a továbbiakban nem lehet tudni. Még az is lehet semmi se lesz. Vagy visszatér a Milestone-hoz és megcsinálják a WRC 8-at. Kylotonn-t kicsit sajnálom, mert a WRC 7-re már elég jól felszívták magukat. A WRC 5-nél még érezni lehetett, hogy kezdők akkor kapták meg a projektet, bár nekem az is tetszett, de a 6-ra sokat fejlesztettek. A 7 meg még jobb lett.

Milestone is jobb már mint régen. A most kijött Gravel demo alapján tetszett. Őszig ismán összehozhatnak egy WRC 8-at. Bár nem tudom anyagilag mennyire lesz jó ha két ilyen rally cím jön szinte egymás utánban.

Nyáron meg ott az Onrush+Dakar 2018-is. Dömping van.
Lav itz in the air -> https://twitch.tv/lavitzhun
[5] madball
márc 14., szerda 12:22 #11
Ezekszerint a WRC megint új kezekbe kerül? Annak is szeptember-október környékén kellene jönnie menetrend szerint.
Ez a játék sajnos kevésbé érdekel, a rally része szinte biztos, hogy full árkád lesz, a rallycross, hillclimb és buggy eventek meg szerintem szörnyen unalmasak már, hiszen mind a Dirt Rally, Dirt 4, S-Loeb Rally tartalmazta ezeket, mindenhol mellékágként gyakorlatilag.
Még mindíg várok egy Dirt Rally 2-t vagy egy rendesen jól megcsinált WRC részt, ahol a buggy és társai evetek helyett inkább maximumra csiszolják a klasszikus rally élményt, és esetleg inkább a pályákon dolgoznak többet minőségben és főleg mennyiségben. (sajnos a codie rallyk ebben szereplenek leggyengébben és még DLC-t sem kapunk)
Persze ha lesz demó esetleg, akkor azért kipróbálnám.
XBL Gamertag: madball66 NNiD (Wii U): madball66
[55] legolas
márc 14., szerda 10:27 #10
Válasz Tommy_Angelo (#9) üzenetére
Meg a pályaszerkesztő.
PSN ID :Legolas-70HUN XBL Arpi70 Akai-Videoton hifitorony, piros-kék-zöld stroboszkóp lámpa a hangulatfényért, Gold Star 2 fejes VHS lejátszó (tuningolt) Van egy F1-es kocsim meg egy trabantom, de lassan érik egy Bugatti is...
márc 14., szerda 7:53 #9
Válasz legolas (#2) üzenetére
Jaja es milyen kiraly volt az introja a 2. resznek!!! Foleg a zeneje!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[27] Fre
márc 14., szerda 7:30 #8
Válasz legolas (#2) üzenetére
Ne ez az ! Nagyon nagyokat toltam vele. De félek egy új résztől. Mondjuk várom is kicsit.
PC : I7 4790K + MSI Gaming5 Z97 +Asus Geforce Strix GTX 1080 + 16 gb Kingston 2400Mhz ram
[25] lacapaca
márc 14., szerda 0:14 #7
A Flatout4-ről meg is feledkeztem. Az meg fél évvel volt a WRC7 előtt. Durva ez a Március-Szeptember ritmus.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[25] lacapaca
márc 14., szerda 0:11 #6
Azért a Kylotonn nem az a kutyaütő csapat már. Szerintem simán képesek egy jó V-Rally-ra, az időt érzem kevésnek. A WRC7 Szeptemberben jött, a TT Márciusban, ez meg idén Szeptember. Fél évente egy játék...ez az ami nagyon aggályos.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[6] Gala
márc 13., kedd 22:51 #5
Ha jól láton Switch-re ez lesz az elsô komolyabb autós játék? E miatt meglessük, de a készîtôk... izé...
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[28] sQr
márc 13., kedd 20:22 #4
Válasz backstab (#3) üzenetére
Ugyan ez játszódott le sajnos nálam is.
Twitter: seQueeer | Instagram magazine: controller_culture
[31] backstab
márc 13., kedd 19:57 #3
Majdnem felkiáltottam, hogy EZ AZ!!!.... aztán megláttam a készítőket, és elmúlt a lelkesedésem.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[55] legolas
márc 13., kedd 19:52 #2
Mekkora játék volt ez PS1-en a Colinnal együtt.....
PSN ID :Legolas-70HUN XBL Arpi70 Akai-Videoton hifitorony, piros-kék-zöld stroboszkóp lámpa a hangulatfényért, Gold Star 2 fejes VHS lejátszó (tuningolt) Van egy F1-es kocsim meg egy trabantom, de lassan érik egy Bugatti is...
márc 13., kedd 19:48 #1
Thx sQr!
Found.
Friss hírek

87 | [Próbakör] Far Cry 5

Friss hegyi levegő, csiripelő madarak, zöldellő mezők, és egy teljesen elmeháborodott szekta által átalakított társadalom. Nagyjából ebbe pottyanunk a Far Cry 5 történetében, amely a legszebb FC tradíciókat idézi. Videós próbakörünket bentebb tekinthetitek meg.

32 | Bonus Stage podcast #03: The Good the Bad and the Third

Bonus Stage podkeszt, aktuál felvonás: februárban jól visszatértünk, hogy kibeszéljük az elmúlt hetek eseményeit: elmélkedtünk egy jót a hackingről, az MS exkluzívok helyzetéről, a céget érintő pletykákról, a Kickstarter bukásáról, az új C64-ről, Amigákról, Last Ninjákról az EA-Star Wars helyzetről és még sok szuper dologról.

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

wiiu 10 | Kedden Switch Nindies Showcase

Megnézhetjük, milyen indie játékok készülnek Switch-re.

3 | Oddworld bejelentés közeleg

Jön az Abe's Exoddus modernizált változata?

9 | Bővített verziót kap a Sonic Mania

Dobozos változat is lesz a Plus kiadásból.

3 | Sonic újból autóba ül

A következő versenyjátékot tease-eli a Sega.

ps4 77 | Durván szivárog a God of War

Folyamatosan bukkannak fel a gameplay videók.