Utolsó trailer: Warhammer: Vermintide 2
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. március 09.
péntek 07:50


Megérkezett a Steamre a Fatshark belső nézetű kooperatív akciójátéka, a Warhammer: Vermintide 2 - erre igyekszik felhívni a figyelmünket a meglehetősen hosszúra nyújtott launch trailer.

A PC verzió mellett konzolos változatok is várhatóak a jövőben, ezeknek azonban jelenleg még nincs pontos megjelenési dátuma.

[50] KiswechPS3
márc 09., péntek 9:40 #1
Tegnap gecire felkúrt, már elnézést. Van preload, le is szedtem már 2 napja, erre tegnap este a releaskor kiadnak egy 19 gigás day one patch-et.

Hát az anyátok
If you only knew where I've just been and what I saw
Friss hírek

87 | [Próbakör] Far Cry 5

Friss hegyi levegő, csiripelő madarak, zöldellő mezők, és egy teljesen elmeháborodott szekta által átalakított társadalom. Nagyjából ebbe pottyanunk a Far Cry 5 történetében, amely a legszebb FC tradíciókat idézi. Videós próbakörünket bentebb tekinthetitek meg.

32 | Bonus Stage podcast #03: The Good the Bad and the Third

Bonus Stage podkeszt, aktuál felvonás: februárban jól visszatértünk, hogy kibeszéljük az elmúlt hetek eseményeit: elmélkedtünk egy jót a hackingről, az MS exkluzívok helyzetéről, a céget érintő pletykákról, a Kickstarter bukásáról, az új C64-ről, Amigákról, Last Ninjákról az EA-Star Wars helyzetről és még sok szuper dologról.

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

wiiu 10 | Kedden Switch Nindies Showcase

Megnézhetjük, milyen indie játékok készülnek Switch-re.

4 | Oddworld bejelentés közeleg

Jön az Abe's Exoddus modernizált változata?

9 | Bővített verziót kap a Sonic Mania

Dobozos változat is lesz a Plus kiadásból.

4 | Sonic újból autóba ül

A következő versenyjátékot tease-eli a Sega.

ps4 77 | Durván szivárog a God of War

Folyamatosan bukkannak fel a gameplay videók.