Utolsó trailer: The Longest Five Minutes
Eddig 6 hozzászólás
drag
2018. február 10.
szombat 12:12


A jövő héten, február 13-án érkezik PC, Switch és PS Vita platformokra a The Longest Five Minutes, amely egészen érdekes alaphelyzettel indít: lényegében az utolsó bossharccal kezdődik a történet.

A csavar az, hogy hősünk nem emlékszik semmire, így a csata alatti párbeszédeken keresztül újból átéli a múltat, hogy az ottani cselekedeteken keresztül befolyásolja a harc kimenetelét - mindezt egy 8-bites RPG stílusában.

Odafent az utolsó kedvcsinálót nézhetitek meg a Nippon Ichi Software és a Syupro-DX játékáról.

[13] Nyarlako
febr 11., vasárnap 1:24 #6
Válasz backstab (#5) üzenetére
Eleg masszív backlogom van ott nekem is, most hogy maxoltam a Cupheadet elöszedtem a Castlevania: Mirrors of Fate HD-t amit fene tudja hány éve vettem.
Steam id.: Nyarlako
[31] backstab
febr 11., vasárnap 0:06 #5
Válasz Nyarlako (#4) üzenetére
Akkor jössz rá, hogy túl sok játékod van, mikor olvasol egy játékról, rákeresel Steamen, és rájössz, hogy valamiért, valamikor két éve ezt te már megvásároltad... Jófélének néz ki, kösz a tippet, holnap ki is próbálom.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[13] Nyarlako
febr 10., szombat 20:09 #4
Válasz Rick Dangerous (#3) üzenetére
Ami igazából zavar az nem a tényleg gyenge grafika hanem hogy az egyes grafikai stílusok benne ütik egymást és nem alkotnak egységes dizánjt.
Megint a Momodora: Reverie under the Moonlightot hozom fel példának arra hogyan kell a minimalistább pixelgrafikát jól megcsinálni.
Steam id.: Nyarlako
febr 10., szombat 19:42 #3
Válasz Nyarlako (#1) üzenetére
Ahogy mondod. Ez jóindulattal is max. Game Boy Color színvonal, de még ott is láttam ettől szebbet. De biztos megtalálják ezek a játékok is a felvevőpiacukat, máskülönben nem készítenék őket direkt ilyenre. Amíg bőven vannak szép pixelgrafikás vagy rajzolt 2D játékok is, addig engem mondjuk nem zavarnak.
Inkább mégse
[18] herooftime
febr 10., szombat 17:55 #2
Nem is tudom, nekem a legtöbb mai pixelgrafikás játék nem jön be, de ez ezalapján tetszik.
http://ex.nicovideo.jp/vocaloid/about
[13] Nyarlako
febr 10., szombat 15:21 #1
Ez valami rettenetesen gagyi, és a grafikából is hiányzik a minimális szépérzék és alapvetö koherencia is.
Steam id.: Nyarlako
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

4 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4