Past Cure: az elveszett múlt nyomában
Eddig 2 hozzászólás
drag
2018. február 08.
csütörtök 14:52


Izgalmasnak ígérkezik a Phantom 8 Studio pszichológiai thrillere, a Past Cure, melyben egy volt katona, Ian próbál rájönni arra, mi is történt vele évekkel ezelőtt. Egy titokzatos álom, természetfeletti képességek és mentális összeomlás - ehhez hasonló motívumokra számíthatunk a PC, PS4 és Xbox One platformokra készülő játéktól, amely február 23-án jelenik meg.

Aki többet szeretne megtudni, az mindenképpen nézze meg a fenti videót, amely részletesebben is beavat bennünket a sztoriba, illetve a PC-seknek érdemes lesz felnézniük a Steamre is a jövő hét folyamán, hiszen egy demó is érkezik majd a Past Cure-ból.

febr 08., csütörtök 22:35 #2
Alpha Protocol rulez!
"This is our time to medicate..."
febr 08., csütörtök 19:29 #1
Egyre kiváncsibban várom!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Friss hírek

369 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - STREET FIGHTER 30th ANNIVERSARY

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

23 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

2 | The Quiet Man: sztori és gameplay

Dupla adag trailer érkezett a beat'em up játékról.

2 | Battlefield V: Rotterdam pusztulása

Befutott a játék Gamescomos trailere.

wiiu 26 | Hivatalos a Diablo III Switch verziója

A korábbi pletykák és szivárgások után hivatalosan is bejelentették az Eternal Collectiont, amely idén ősszel érkezik a Nintendo konzoljára.

3 | Sniper Ghost Warrior: újra szól az egylövetű

Jövőre új résszel tér vissza a széria.

1 | Beyond Blue: túl a kékségen

Kis relaxvideó a nyári forróságra.