Past Cure: az elveszett múlt nyomában
Eddig 2 hozzászólás
drag
2018. február 08.
csütörtök 14:52


Izgalmasnak ígérkezik a Phantom 8 Studio pszichológiai thrillere, a Past Cure, melyben egy volt katona, Ian próbál rájönni arra, mi is történt vele évekkel ezelőtt. Egy titokzatos álom, természetfeletti képességek és mentális összeomlás - ehhez hasonló motívumokra számíthatunk a PC, PS4 és Xbox One platformokra készülő játéktól, amely február 23-án jelenik meg.

Aki többet szeretne megtudni, az mindenképpen nézze meg a fenti videót, amely részletesebben is beavat bennünket a sztoriba, illetve a PC-seknek érdemes lesz felnézniük a Steamre is a jövő hét folyamán, hiszen egy demó is érkezik majd a Past Cure-ból.

febr 08., csütörtök 22:35 #2
Alpha Protocol rulez!
"This is our time to medicate..."
febr 08., csütörtök 19:29 #1
Egyre kiváncsibban várom!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

pc 13 | Indul a Hunt: Showdown vadászata

Elérhetővé vált az Early Access verzió.

pc 19 | FF XV: PC-s demó és Half-Life Pack

Demót és exkluzív öltözékeket kap a PC verzió.

n3ds 0 | Pikachu detektív nyomozásra kész

Egy hónap múlva érkezik a 3DS-es Detective Pikachu.

9 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

2 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.