Past Cure: az elveszett múlt nyomában
Eddig 2 hozzászólás
drag
2018. február 08.
csütörtök 14:52


Izgalmasnak ígérkezik a Phantom 8 Studio pszichológiai thrillere, a Past Cure, melyben egy volt katona, Ian próbál rájönni arra, mi is történt vele évekkel ezelőtt. Egy titokzatos álom, természetfeletti képességek és mentális összeomlás - ehhez hasonló motívumokra számíthatunk a PC, PS4 és Xbox One platformokra készülő játéktól, amely február 23-án jelenik meg.

Aki többet szeretne megtudni, az mindenképpen nézze meg a fenti videót, amely részletesebben is beavat bennünket a sztoriba, illetve a PC-seknek érdemes lesz felnézniük a Steamre is a jövő hét folyamán, hiszen egy demó is érkezik majd a Past Cure-ból.

febr 08., csütörtök 22:35 #2
Alpha Protocol rulez!
"This is our time to medicate..."
febr 08., csütörtök 19:29 #1
Egyre kiváncsibban várom!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

4 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4