Újraindul a gyűjtés Swery játékára
Eddig 3 hozzászólás
drag
2018. február 08.
csütörtök 14:41


Első nekifutásra nem jött össze a kellő mennyiségű pénz tavaly ősszel Hidetaka Suehiro, művésznevén Swery65 (Deadly Premonition, D4) kalandjátékára, a The Good Life-ra. A japán dizájner azonban nem adja fel: bejelentették, hogy március 26-án indul az újabb közösségi finanszírozási kampány, ezúttal a Kickstarteren.

Ha esetleg korábban nem hallottál róla: íme a kellően bolondos alaphelyzet. Egy New York-i újságírónő adósságai miatt egy angol kisvárosban reked, törlesztés közben pedig nemcsak a helyiek legnagyobb titkát fedezi fel (éjszaka mindenki macskává változik), de egy látszólag shakespeare-i ihletésű rejtélyes gyilkossági ügybe is belekeveredik. Fent egy korábbi trailert nézhettek meg a játékról.

[3] dracoo
febr 08., csütörtök 23:04 #3
Válasz carville (#2) üzenetére
Az előző kampány végefelé behozták a kutyaverziót is, szóval elvileg nem lesz akadálya a támogatásodnak.
"If I could start again a million miles away, I'd keep myself, I'd find a way" ~NIN
[36] carville
febr 08., csütörtök 20:41 #2
Változzanak kutyává, és akkor backelem.
#leamacskauralommal
#atamogatoeazutolsoszo
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[13] Nyarlako
febr 08., csütörtök 20:14 #1
Ahogy elnézem nem csoda hogy nem jött össze a kickstarter.
Steam id.: Nyarlako
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

4 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4