Újraindul a gyűjtés Swery játékára
Eddig 3 hozzászólás
drag
2018. február 08.
csütörtök 14:41


Első nekifutásra nem jött össze a kellő mennyiségű pénz tavaly ősszel Hidetaka Suehiro, művésznevén Swery65 (Deadly Premonition, D4) kalandjátékára, a The Good Life-ra. A japán dizájner azonban nem adja fel: bejelentették, hogy március 26-án indul az újabb közösségi finanszírozási kampány, ezúttal a Kickstarteren.

Ha esetleg korábban nem hallottál róla: íme a kellően bolondos alaphelyzet. Egy New York-i újságírónő adósságai miatt egy angol kisvárosban reked, törlesztés közben pedig nemcsak a helyiek legnagyobb titkát fedezi fel (éjszaka mindenki macskává változik), de egy látszólag shakespeare-i ihletésű rejtélyes gyilkossági ügybe is belekeveredik. Fent egy korábbi trailert nézhettek meg a játékról.

[3] dracoo
febr 08., csütörtök 23:04 #3
Válasz carville (#2) üzenetére
Az előző kampány végefelé behozták a kutyaverziót is, szóval elvileg nem lesz akadálya a támogatásodnak.
"If I could start again a million miles away, I'd keep myself, I'd find a way" ~NIN
[36] carville
febr 08., csütörtök 20:41 #2
Változzanak kutyává, és akkor backelem.
#leamacskauralommal
#atamogatoeazutolsoszo
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[13] Nyarlako
febr 08., csütörtök 20:14 #1
Ahogy elnézem nem csoda hogy nem jött össze a kickstarter.
Steam id.: Nyarlako
Friss hírek

369 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - STREET FIGHTER 30th ANNIVERSARY

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

23 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

2 | The Quiet Man: sztori és gameplay

Dupla adag trailer érkezett a beat'em up játékról.

2 | Battlefield V: Rotterdam pusztulása

Befutott a játék Gamescomos trailere.

wiiu 26 | Hivatalos a Diablo III Switch verziója

A korábbi pletykák és szivárgások után hivatalosan is bejelentették az Eternal Collectiont, amely idén ősszel érkezik a Nintendo konzoljára.

3 | Sniper Ghost Warrior: újra szól az egylövetű

Jövőre új résszel tér vissza a széria.

1 | Beyond Blue: túl a kékségen

Kis relaxvideó a nyári forróságra.