The World Ends With You FR: belsős címként
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2018. január 21.
vasárnap 19:37


A Nintendoeverything.com szaszerolta ki, hogy az európai és nyugat-amerikai piacra maga a Ninty hozza el kiadóként a The World Ends With You: Final Remix-változatát.

A DS-remekmű remixét (HD felturbózását) tehát most már biztos, hogy az öreg kontinens is megkapja, mégpedig belsős terjesztési vonalon. Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy hazánkat sem kerüli el a remake.

jan 22., hétfő 20:48 #4
Erről nem volt anno teszt itt az oldalon? Nagyon úgy rémlik, hogy olvastam valamit a DS-es eredetiről, de nem találom, na mindegy. IOS-en ezer éve szemezek vele, elvileg még a port is szuper, de 18 euróért kicsit fejvakargatós.
'I protest!' Behemoth exclaimed hotly. 'Dostoevsky is immortal!
[8] Dae_dead
jan 22., hétfő 18:05 #3
Pont tegnap játszottam végig a The World Begins With You ( KATT!) című nyúlfarknyi, ingyenesen letölthető indie játékot, hirtelen azt hittem róla van szó. Egy game jamre készült, ajánlom mindenkinek. Figyelem: Inside-hatásokat nyomokban tartalmazhat! =o)
"I consider shmups to be the last real classic game genre still alive."
[13] Nyarlako
jan 22., hétfő 17:53 #2
Ha már színes-szagos beat'em up karakterfejlesztéssel ezt is kiadhatnák Switchre is mert remek game KATT!
Steam id.: Nyarlako
[36] Fieldtom
jan 22., hétfő 11:01 #1
Nekem aztán mindegy, csak jöjjön.
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

4 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4