Activision: Eric Hirshberg leköszön
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. január 19.
péntek 08:30


Az utóbbi években az Activision egyik legmeghatározóbb arca a cég vezetője, Eric Hirshberg volt, aki 2010-ben csatlakozott a kiadóhoz. Hirshberg március 31-ig tölti be jelenlegi posztját, azonban a szerződése lejárta uán nem hosszabbít tovább, leköszön a cég éléről. Távozásának okait nem részletezte, ahogy egyelőre még az sem került megerősítésre, ki fogja megörökölni tőle a cég vezetését.

A bejelentés mellett Hirshberg természetesen elismerően méltatta az Activisionnél eltöltött éveket, egyaránt izgalmasnak és megtiszteltetőnek nevezve. Az Activision Blizzard első embere, Bobby Kotick kiemelte, hogy hiányolni fogják Hirshberg vezetését, kreativitását és kitartását.

[31] backstab
jan 19., péntek 10:10 #1
Szóval még több mikrotranzakció és lootbox várható az új főnök alatt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

4 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4