Activision: Eric Hirshberg leköszön
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. január 19.
péntek 08:30


Az utóbbi években az Activision egyik legmeghatározóbb arca a cég vezetője, Eric Hirshberg volt, aki 2010-ben csatlakozott a kiadóhoz. Hirshberg március 31-ig tölti be jelenlegi posztját, azonban a szerződése lejárta uán nem hosszabbít tovább, leköszön a cég éléről. Távozásának okait nem részletezte, ahogy egyelőre még az sem került megerősítésre, ki fogja megörökölni tőle a cég vezetését.

A bejelentés mellett Hirshberg természetesen elismerően méltatta az Activisionnél eltöltött éveket, egyaránt izgalmasnak és megtiszteltetőnek nevezve. Az Activision Blizzard első embere, Bobby Kotick kiemelte, hogy hiányolni fogják Hirshberg vezetését, kreativitását és kitartását.

[31] backstab
jan 19., péntek 10:10 #1
Szóval még több mikrotranzakció és lootbox várható az új főnök alatt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

pc 13 | Indul a Hunt: Showdown vadászata

Elérhetővé vált az Early Access verzió.

pc 19 | FF XV: PC-s demó és Half-Life Pack

Demót és exkluzív öltözékeket kap a PC verzió.

n3ds 0 | Pikachu detektív nyomozásra kész

Egy hónap múlva érkezik a 3DS-es Detective Pikachu.

9 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

2 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.