Activision: Eric Hirshberg leköszön
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. január 19.
péntek 08:30


Az utóbbi években az Activision egyik legmeghatározóbb arca a cég vezetője, Eric Hirshberg volt, aki 2010-ben csatlakozott a kiadóhoz. Hirshberg március 31-ig tölti be jelenlegi posztját, azonban a szerződése lejárta uán nem hosszabbít tovább, leköszön a cég éléről. Távozásának okait nem részletezte, ahogy egyelőre még az sem került megerősítésre, ki fogja megörökölni tőle a cég vezetését.

A bejelentés mellett Hirshberg természetesen elismerően méltatta az Activisionnél eltöltött éveket, egyaránt izgalmasnak és megtiszteltetőnek nevezve. Az Activision Blizzard első embere, Bobby Kotick kiemelte, hogy hiányolni fogják Hirshberg vezetését, kreativitását és kitartását.

[31] backstab
jan 19., péntek 10:10 #1
Szóval még több mikrotranzakció és lootbox várható az új főnök alatt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

369 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - STREET FIGHTER 30th ANNIVERSARY

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

23 | Gamer365 podcast 2018 július

Ha nyár, akkor nyárkeszt - most kicsit más felállásban, és kicsit komolyabb hangnemben, mint megszokhattátok. A téma ezúttal a videojátékos filmek, és a videojátékok, amelyek filmadaptációt érdemelnének. Ezek mellett pedig kibeszéljük az EA-t, és megszagoljuk a cseresznyét. Egészségetekre!

pc 23 | [Nyerd meg!] WoW: Battle for Azeroth bétakulcsok

Jó hírünk van - több béta kulcsot ajánlott fel a Blizzard, a World of Warcraft augusztus 14-én érkező kiegészítőjéhez, a Battle For Azeroth-hoz! A játékban való részvételhez egy kis aktivitást is várunk tőletek! Lássuk azokat a Blizzard relikviákat!

2 | The Quiet Man: sztori és gameplay

Dupla adag trailer érkezett a beat'em up játékról.

2 | Battlefield V: Rotterdam pusztulása

Befutott a játék Gamescomos trailere.

wiiu 26 | Hivatalos a Diablo III Switch verziója

A korábbi pletykák és szivárgások után hivatalosan is bejelentették az Eternal Collectiont, amely idén ősszel érkezik a Nintendo konzoljára.

3 | Sniper Ghost Warrior: újra szól az egylövetű

Jövőre új résszel tér vissza a széria.

1 | Beyond Blue: túl a kékségen

Kis relaxvideó a nyári forróságra.