Destiny 2: újabb változtatások
Eddig 65 hozzászólás
ne5h
2018. január 12.
péntek 07:33


Korábban már kaptunk egy részletes felsorolást, hogy a Bungie miképpen igyekszik finomhangolni a Destiny 2 loot- és fegyverrendszerét. Most újabb változtatások sora futott be, ezúttal a páncélokra, raidre és a multiplayerre fókuszálva.


Változások január 30-tól

A Masterwork perkek a páncéloknál is megjelennek, hasonló funkciót betöltve, mint a fegyvereknél. A Masterwork páncélok nagyobb védelmet nyújtanak a Superek használata során.
A raides páncéloknál megjelennek a raidspecifikus perkek, valamint a droprendszert is átdolgozzák, hogy a tokenek mellett fix jutalmak essenek az egyes állomásokon a raiden.
A raid vendornál már lehetőségünk lesz megvenni a raides fegyvereket és páncélokat tokenek és legendary shardok ellenében.
Új Ghostok kerülnek a játékba, melyek raidspecifikus perkekkel rendelkeznek.

Változások februártól

A Strike-oknál az időkorlátot leváltja a Score rendszer. A mechanika hasonló lesz, mint a Destiny 1 esetében, a folyamatosan ketyegő óra helyett különböző kihívásokkal tudunk extra pontokat szerezni az ölések mellett a strike-okon.
További átdolgozásokkal készülnek a modok kapcsán is. Az új rendszer nagyobb változatossággal dobálná a módosítókat, valamint használatuk nagyobb hatással lenne az erőnkre.
A multiplayer esetében a Quickplay-nél készülnek változtatással, nagyobb gyakorisággal lesznek elérhetőek a power fegyverekhez a lőszerutánpótlások.
A PC verziónál bevezetik a chatet a Towerben.
Az exotic tárgyak esetén is változtatással készülnek, az új módosításnak köszönhetően nem fogjuk kétszer egymás után ugyanazt az exoticot megkapni.
A Destination térképen láthatjuk, hogy a fireteam társaink merre vannak a bolygókon.

Itt azonban még nem ér véget a lista, a Bungie szinte a teljes évre készül változtatásokkal.

Változások tavasztól

A Crucible jelentős bővítésen esik át, bevezetésr kerül a Crucible Rank, rögtön két űzhető szinttel. A Valor egy folyamatosan növekvő reputáció, mely a győztes meccsek után emelkedik, vesztés esetén viszont nem jár büntetéssel. Ezzel szemben a Glory a klasszikus rangrendszer megfelelője, győzelem esetén pozitív, vereség után viszont negatív irányba mozdul el.
Bekerül a régóta várt Private Match a felhozatalba.
Visszatér a 6v6 a csapatalapú meccstípusokhoz.
Időszakos eventként számíthatunk a Mayhemre.

Ezen kívül további finomhangolásokra számíthatunk a fegyverek és képességek terén.
Hasonló balansszal készülnek az exotic tárgyak esetében is.
A szezonok során az egyes vendoroknál egyedi reputációt gyűjthetünk egyedi jutalmakért.
Fejlesztések az Iron Banner és Faction Rally kapcsán. Pontos részletek nem ismertek, de nagy valószínűséggel a tokenekre és vendoroknál történő vásárlásokra kell gondolni.
Az ismétlődések csökkentése a Crucible és Strike Playlistek esetében.
További jutalmak várhatóak az endgame tevékenyséek teljesítése után, így nem csak a bright engramok utáni XP farmolás marad a játékosoknak.
A Multi-Emote rendszerrel egyidejűleg több emote-ot használhatunk.
Bővítik a Vaultot, kezdetben 50 extra hellyel, valamint bevezetik az Exotic kiegészítők gyűjteményt, így nem kell a fegyverek és páncélok mellett tárolni az exotic hajókat és Sparrow-kat.
A PC verziónál bevezetik a klán chat funkciót
A Heroic Strike-ok további módosítókat kapnak a változatosság érdekében.

És ha ennyi nem lenne elég, az őszre további módosításokat helyezett kilátásba a Bungie, melyek között olyanokat találunk, mint a Masterwork bevezetése az exotic tárgyak esetében vagy a problémás shaderek kezelése.

Összesen: 65 [1-50]
1 | 2
[8] P.A.
jan 13., szombat 13:24 #65
Én csak annyit mondanék.....MWHHHAHHHAHHHA....
Röfögünk a sárban, örülünk a mosléknak és nem figyelünk a gazda kezében a késre.
[25] Tom
jan 12., péntek 17:58 #64
Én úgy érzem, hogy a Bungie-nál most tűzoltás van. Leígérik most a csillagos eget is, hogy ezt teszik bele, meg azt teszik bele. Első résznél elnéztük, mert még bíztunk bennük. De most minden résznél ez lesz amúgy? Megszűnt a bizalom. Már azt sem hiszem el nekik, amit kérdeznek. Én is azt hittem hibásan, hogy a nagy nehezen kijavított Destiny 1-re építkezve kapunk egy már kezdetektől jó játékot. E helyett megint ugyan az van, ami az első résznél. Sajnos megvettem a season passt úgyhogy a második dlc-ig maradok. De, hogy a szeptemberi nagy dlc-re, ami megint fizetős lesz maradok-e az még nagy kérdőjel.
Az az igazság, hogy a Destiny 1 egy kúrva nagy béta volt 3 évig. És ez a Destiny 2 is full béta állapotban jött ki és a fasznak van már kedve megint béta tesztelni.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[25] Tom
jan 12., péntek 17:41 #63
Válasz Hwopapa (#61) üzenetére
100 fő a limit egy klánban csak mondom
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
jan 12., péntek 17:40 #62
Válasz Hwopapa (#61) üzenetére
A lényeget nem érted, azt, hogy a Bungie ezt már sokadszorra csinálja meg a gamerekkel/vásárlókkal. 2014 óta Destinyzek és hallatom is a hangom a twitterükön ne aggódj. Én is kb azt akarom, mint a legtöbb Destiny fan, újra élvezni a játékot, de ez egy silány sz@r jelenleg, alap dolgok hiányoznak belőle.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 17:17 #61
Válasz Durden is ALIVE (#60) üzenetére
Rendeződj nyugodtan sorba a teljes klánoddal és menjetek a bungie fórumra sírni akkor. Nem is értem, miért ide pazarolod a drága idődet, ha itt a hülyéknek lehet csak nyomni a gombot, mint amilyen én is vagyok ezek szerint.

Mivel nekem időm nem engedi, nem tudok vele heti 8 óránál többet játszani - ha neked igen, akkor meg hajrá, lehet adni az ötleteket nekik, vagy esetleg bedolgozni...hiszen ezt akarod, nem?

Vagy csak a kibaszott sírás az, ami folyton megy ezeknél a kibaszott kurvasok klánnál, akiket a hozzád hasonló rohadtul elégedetlen ember emleget?

Mert abban a klánban, amiben én vagyok és van benne 40 ember, azok közül MINDEN ESTE legalább 10ember ezzel játszik. És nem hétvégi apukák a nagy része.

De a biztos 200 fő feletti klánod már mindegyike kipörgetett minden többször is, hogy ekkora mellénnyel vered magad itt mindenre.
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
jan 12., péntek 16:56 #60
Válasz Hwopapa (#59) üzenetére
Ez egy félkész játék és a pénzemért ezt kaptam 2017ben, a Bungie a Destiny 1ben ugyanezt megcsinálta, a gamerek 80%a oltja őket minden forumon, meg is érdemlik, de ha ezt nem tennék akkor nem lenne beigert tartalom sem, nemhogy uj content.
Most nem azeretnem felsorolni a jatek hibait, mert ezeket megtettuk mar paran tobb topicban is. Te ezzel elegedett vagy? A klanunk, a baratlistam es a legtobb forumozo, legyen az fbook, insta akarmi nem eppen...khm elegedett a jatekkal. Sorry, de ez a jatek nem a hetvegi apukaknak kellett volna h keszuljon. Ok elegedettek vele kb.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 15:16 #59
Válasz Durden is ALIVE (#58) üzenetére
Konkretizáld már egy kicsit, hogy kit is nevezel hülyének?

Mert itt senki sem védi a játékot, csupán meg vagyunk elégedve azzal, amit kaptunk a pénzünkért.

Csak hogy tisztázzuk.
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
jan 12., péntek 14:24 #58
Válasz Aky (#52) üzenetére
Ennyi, ne nézzen a Bungie hülyének és aki még vèdi a game-t ő a hülye, mert ha nem oltják a Bungie-t akkor az életben nem lenne változás (ami ugye még mindig csak ígéret).
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[10] Ákos23
jan 12., péntek 14:10 #57
Válasz Cash Bacsi (#56) üzenetére
Én nem utálom egyszerűen több bizalmat nem adok nekik ennyi, nem értem ebben mi az óvodás megsertodes egy szóval nem mondtam, h ne szeresd. Család, munka mellett így is alig tudok heti szinten játszani ezt meg nem erre fogom elcseszni.
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 13:53 #56
Elfáradtam srácok bocsánat ... értek én mindenkit, utáljátok nyugodtan, én szeretem ennyi. Ha kifullad akkor addig Netflix és be se kapcsolom a boxom, pedig fullon van játékokkal ... ahogy jön content visszakapcsolom, kb. ez megy ... peace, további jó gyűlölést és óvodás megsértődést kívánok minden kedves olvasónak.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[10] Ákos23
jan 12., péntek 13:48 #55
Válasz Cash Bacsi (#50) üzenetére
És lötyöges vokt olyan hét amikor 15 szor toltam le a raidet egy héten
[10] Ákos23
jan 12., péntek 13:47 #54
Válasz Cash Bacsi (#50) üzenetére
Hát nem gyűjtői csomó kiadás meg van de többet nem season pass is megvan de le se töltöttem eddig adtam esélyt
[41] ssj4vegita
jan 12., péntek 13:35 #53
Nem attol lesz kezsuel valami, higy napi 25 vagy 1orat lehet belerakni, hanem attol, hogy egyszeru, mint a fakocka. Az elso resz sem volt egy agytroszt, de ez amiben lehetett visszafejlodott a csattogos lepke szinvonalara.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[27] Aky
jan 12., péntek 13:33 #52
Válasz Cash Bacsi (#50) üzenetére
Ezzel nem értek egyet. En is 3 éven keresztül folyamatosan toltam a D1et , de rohadjon le a kezem, ha még egyszer veszek valamit is a második részhez. És ennek nek anyagi oka van, hanem szerintem egyszerűen elfogadhatatlan az ahogy a Bungie / Activision hozzáállt a második részhez és olyan tartalmak nem voltak elérhetőek amik még az első rész indulásánál is igen.
PSN : Aky82Hun
[27] Aky
jan 12., péntek 13:25 #51
Válasz Cash Bacsi (#6) üzenetére
Magyarul legyen olyan mint az 1

Az a vicces hogy az első végén azon gondolkodtam, hogy vajon majd mibe fog fejlődni a kettő, most meg annak örülünk ha 1 év után talán eléri majd az 1. rész szintjét. Grat Bungie, szép munka.
PSN : Aky82Hun
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 13:09 #50
Válasz Ákos23 (#49) üzenetére
Ne hülyistük már egymást jó? Nem fogod megvenni a szeptemberi year 5 Destiny commetet? Mert ha nem, sose voltál rajongó, csak lötyögtél a 2000 órád ellenére, mint a legtöbb mostani játékos.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[10] Ákos23
jan 12., péntek 13:07 #49
Válasz Cash Bacsi (#47) üzenetére
Nekem is benne van vagy 2000 órám de soha többet nem rakom be a gépbe.
[10] Ákos23
jan 12., péntek 13:06 #48
Ja meg a fenti dolgok nagyrészt benne volt az 1ben amit ők maguk változtattak meg h jobb lesz.
6v6 multi, raid specifikus cuccok, strike cruci playlist, több mód.
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 13:00 #47
Válasz Durden is ALIVE (#46) üzenetére
Papa ... most itt is menjen az üres vita? Nincsen content, persze hogy nem tolja senki, csak a hozzám hasonló fanatik, függő barmok ... de ha jön az új Commet mindenki visszarepül mint a kisangyal, aki egyszer belerakott 2000 órát egy játékba az ha fene fenét eszik is visszajön, nincsen az a kurvaélet hogy kihagyná és ez bizony már bevételi forrás ... 10 éves a szerződés at le fogják tolni, akkor is ha közben az egész Bungie kilép. Ez az Activison, nézz a codra ... ennyi.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
jan 12., péntek 12:55 #46
Válasz Cash Bacsi (#45) üzenetére
Már most alig tolják...legyen igazad, de nem lesz.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 12:54 #45
Válasz Durden is ALIVE (#43) üzenetére
Ez faszság, mindenki vissza fog jönni aki végicsnálta az első 3 évet, hogy maradnak-e az megint más kérdés ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 12:52 #44
Válasz Kuresz (#34) üzenetére
Ha ebben mindent el lehet hinni, az több mint WTF.

Ráadásul most ugyanezeket a hibákat követték el a 2. résszel.

WTF????
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
jan 12., péntek 12:47 #43
A játék kb Szeptemberben, az update-k után fog úgy kinézni ahogy a megjelenéskor kellett volna...a Destiny 1es hasonló téma miatt nagyon sok játékos csalódott, köztük én is, erre rájön az, hogy a legtöbb ember akivel öröm volt játszani/raidezni vissza sem fog jönni már. Bungie-nak főleg a múlt hibái miatt sem szabadott volna a D2-vel ezt megcsinálni, késői próbálkozás ez...veszett a bizalom.
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden HUN /// PS4 iD: Durden91
[41] Kuresz
jan 12., péntek 12:41 #42
Válasz Cash Bacsi (#36) üzenetére
Nem hiszem, hogy visszasirjak, de az alapito, meg az otletgazda mar otthagyta a csapatot. Szerintem azok maradtak mar csak, akiknek van gyomra ehhez a politikahoz.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[10] Ákos23
jan 12., péntek 12:41 #41
Válasz Cash Bacsi (#35) üzenetére
Imádtam az 1et, de ezzel nekem is vége lett a destinynek, csak azért nem fogok kitartani a játék mellett ami szerintem nem jó, mert szerettem a sorozatot. Egy csomó destiny clan meg oldal amiket olvastam régen és napi cikkek jöttek folyamat most üresek, mert nekik is elegük, az 1-ben el lett nézve sok hiba mert új stílus nekik stb de megint kiadtak egy játékot amit 1 év alatt akarnak rendbe rakni úgyahogy. Plusz sokan szidtak az actit, h miatta lett ilyen pl kiderult h mikrotranzakciot is a bungie ajánlotta mert nem tudtak elég tartalmat csinálni vagy ami december körül kiderult, h a bungie direkt lassította a fejlődést meg hasonlók, nem megy ez nekik.
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 12:37 #40
Válasz Hwopapa (#39) üzenetére
Hwopapa:

Soliduss: valójában igen, mégis minden héten megcsinálom 3x a milstone-okat, mert képtelen vagyok nem a Destinyre gondolni ha bekapcsolom az XBoxot. 18 éves korom óta tesztelek játékokat és írok róluk, de soha nem volt még példa nlam ilyen szintű rajongásra, egyszerűen nem érdekel semmi más csak a Destiny, ideig óráig élvezem csak a többi játékot.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 12:34 #39
Válasz Cash Bacsi (#35) üzenetére
Nekem csak 143 óra bibi bebeeee

Én vagyok az abszolút noob akkor
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[47] soliduss
jan 12., péntek 12:21 #38
Válasz Cash Bacsi (#32) üzenetére
Lehetsz HC vagy nem.... amennyi időt beletettél azzal bőven kitoltad a játék minden aspektusát.
[41] ssj4vegita
jan 12., péntek 12:11 #37
Kevés
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 11:54 #36
Válasz Kuresz (#34) üzenetére
Nagyon jó videó ... visszasírják még a gyűlölt Microsoftot az biztos.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 11:52 #35
Válasz WarAdmir4L (#31) üzenetére
Mennyire igaz ... én is csak egy csöves kis kezsuel vagyok a 336 óra D2-mmel ... munka +2 mellékállás, feleség és gyerek mellett ... bezzeg ha a CoD kampányt végigtolod 5 óra alatt akkor az már az év játéka ... én 7 év masszív codozást hagytam ott a Destiny miatt, mert egyszerűen nem tudott már lekötni. De jó, inkább kussolok mert nem szeretem a flametrollozást.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:51 #34
Válasz WarAdmir4L (#31) üzenetére
KATT!
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:50 #33
Válasz WarAdmir4L (#31) üzenetére
400 orat tettem bele ugy, hogy 1 honapja uninstallaltam. Napi 2 ora jatekkal max fan vagy, hc gamer semmikepp. H1 ota vagyok en is bungies, amit most muvelnek viszont botrany.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[12] Cash Bacsi
jan 12., péntek 11:49 #32
Tökéletesen egyet értek mindennel amit Kuresz ír ... a D1-be 2100 órát tettem bele 3 év alatt és kb. már akkor tudtam, hogy ha ez így fog folytatódni, akkor elvált ember leszek és kb. meg fogok dögelni a fáradtságtól heti 3x ment minden karival a raid+NF+Heroic+napi küldik combó ... számomra pont jól jött ezért, hogy a D2 kicsit kezsuelebb lett. Nyilván a 12 éves kis köcsögöknek, akik napi 30 órát tolják speeddel együtt ez nem megfelelő ... de nekem ideális. A gond csak az, hogy kb. mindenki úgy gondolkodik mint Kuresz és otthagyták a játékot. Hiába tartotok engem most casuelnek, én igazi HC fanboy vagyok mert kitartok. Nem csak akkor vagy HC fan, ha napi 50 órát tolod, hanem ha tűzön vizen át kitartasz és alkalmazkodsz a jelenlegi helyzethez ... legalábbis szerintem ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[20] WarAdmir4L
jan 12., péntek 11:47 #31
Válasz Kuresz (#27) üzenetére
En nem tudom, nekem tetszik akkor en nem vagyok HC gamer??? Politikaban javasolnam neked elhelyezkedni mert ugy beszelsz szamokrol mintha valosagosak lennenek, akkor mondjuk maskeppen hogy meg az ilyen borzasztoan csalodot HC gamerek is fajdalommal de azert beleraktak min 100+ orat ugy hogy lemondtak munkarol, csaladrol, iskolarol (HC reteg), 8000000 ember ezt megcsinalta akkor pedig, vilag legjobb jateka. Amugy attol hogy van gyerekem, 2 munkahelyem es max napi 2 orat jatekra, meg elvezem, mert Halo 1 ota csak Bungie tudja elhitetni velem hogy nem vizipisztoly van a kezemben. Egyetlen egy lovolde van ami hozza amit Te szeretned Warframe.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:45 #30
Válasz Hwopapa (#29) üzenetére
Evente meg fogom venni az akkori teljes kiadast, mar ha jon uj raid legalabb evente. Nem tudom nem kritizalni, mert nagyon vartam es az elmult jopar ev legnagyobb csalodasa lett nalam a jatek. Foleg, ha benezek egy hirhez es ha nem tetszik a jatek, mar kislanyhoz vagyok hasonlitva, meg hulyenek vagyok nezve latatlanban, mert marpedig ez egy jo jatek. Semmi nem azt mutatja, hogy ez egy jo jatek lenne. Legalabbis hosszu tavra semmikepp.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 11:28 #29
Válasz Kuresz (#27) üzenetére
Mint mondtam, egyetértek veled.

Ennél többet nem tudok tenni az ügyben, ugyanakkor nem feltétlen vezet jó útra, ha csak és kizárólag kritizálod minden hírben a játékot - már csak saját magad miatt sem. Én is ugyanígy ütöttem a vasat, aztán megtanultam leszarni, mert csak idegesített.

Majd egyszer talán ebben is lesz annyi minden és akkor adhatsz neki még egy esélyt, ha nem, akkor meg max eladod használt játékként (DLC nélkül, mert ugye azt nem engedi újra felhasználni....)
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:21 #28
Válasz Hwopapa (#26) üzenetére
"Hivatalos" statisztika nincs és nem is volt sose. Ez a 2 oldal nézi account-ra a belépések számát. Lehet, hogy ebből valaki 5 percet játszik naponta, valaki 5 órát. Nem karakterre van, accountra. Ez a stat pár 1000-el térhet el max, tizezrekkel nem. Inkább az a megtévesztő, hogy nincs platform-ra szedve, így lehet, hogy mondjuk ps-en napi 20.000 ember van fent, pc-n meg 200.000.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:17 #27
Válasz Hwopapa (#25) üzenetére
Mint írtam így tökéletesen megértem, hogy annak a 300 akárhány ezer embernek még tetszik is a játék, mert nem tudnak több időt beleölni és nem maxolták ki 1 hónap alatt. De a HC réteg, vagy aki nem családos és ez a main játéka, annak baromi nagy csalódás lett. Ezért idegesít, ha pl én rá tudok szánni napi 4 órát, de nem teszem, mert nincs értelme és valaki síró kislánynak nevez, mert számomra 0 tartalom van a játékban és egyszerűen nincs SEMMI értelme elővennem. Biztos nálam van a hiba, meg a másik 8 millió játékosnál, logikus. Ne is próbáljuk az egész képet nézni...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 11:16 #26
Válasz Kuresz (#23) üzenetére
Ácsi, ez csak a rendszerben regisztrált játékosok száma....ez nem egy hivatalos dolog, vagy valami.

Azaz ha én beregizek itt 3 karival, akkor az +3 személynek számít, ha belépek.

Így már azért nemkicsit tűnik ferdítésnek ez az egész.
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 11:13 #25
Válasz Kuresz (#21) üzenetére
Nem mondom, hogy nem értek egyet veled, ugyanakkor el kell fogadni, hogy ez ilyen lett, kész.

Én az első rész megjelenése után telesírtam pár topicot, hogy a megjelenés előtti behazudott dolgokhoz képest lófaszt se kaptunk, le se lettem szarva.

Játszottam, de az első DLC-nél ott hagytam az egészet a francba, de a PvP annyira hiányzott, hogy visszajöttem a complete edition-nél és bazira élveztem az egészet.

Most itt ez a 2, amennyi időt bele tudok ölni, ahhoz képest engem baromira kielégít (mai napig nincs kész a Titan-Io-n az összes adventure-om, a raidet is csak úgy tudom tolni, hogy engedélyt kérek az asszonytól, hogy nem 5 órán át fog tartani), aztán nagyjából ennyi.

Persze, lehetne több, hiszen aki 0/24 játszik vele, annak semmi sem elég...de gondolom az activisionnek megvan az üzleti terve, hogy mikor kell mennyi gempát beszedni a gamerektől és ezek szerint vannak tervezve a DLC-k, a fejlesztő csapat, stb. Egyszer olvastam egy teóriát, hogy a bándzsi nem tudta, hogy az ördöggel köt üzletet és direkt szarják el a játékot, hogy meg tudjanak tőlük szabadulni.... ki tudja.
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:12 #24
Válasz Hwopapa (#22) üzenetére
Raid... azt is volt értelme az 1-ben akár 50x vagy 500x is lenyomni, mert a RAID SPECIFIKUS grear-t is ki lehetett farmolni jobb stattal, hogy tier 12-es legyen és ha mondjuk pulse-t használták, arra adjon gyorsabb utántöltést, több lőszert, stb. Sírtak az emberek, hogy kevés az Oryx? Igen, mert akkor kevésnek tűnt. Azóta már lenyomták 200x, hogy a legjobb gear-ük legyen belőle. D2-ben van egy darab leviathan, ami olyan, amilyen (első pár alkalomra egész élvezetes, utána 0 rewardos repatatív unalm és bughalmaz) de egyszerűen nincs miért megcsinálnod többször, mert nem ad mást.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:09 #23
Válasz Hwopapa (#22) üzenetére
d2 stat: guardian.gg
d1 stat: destinytracker.com
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[24] Hwopapa
jan 12., péntek 11:05 #22
Válasz Kuresz (#18) üzenetére
Van pár klántársam akik szintén sírnak a régi raidek után (amik nálam klán hiányában akkor kimaradtak), viszont amint letöltöttem a D1-et, grafikailag szinte egy fakockának tűnt minden, így inkább nem is erőltettem.

Ezeket a számokat honnan veszed? Komolyan, érdekel.
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[41] Kuresz
jan 12., péntek 11:05 #21
Úgy tudnának sok embert visszahozni, ha a második dlc-t delay-elnék. Sokan season pass-al vették a játékot, ezért térnek még vissza legalább új dlc-nél. Bár van nem egy olyan ismerősöm, hogy annyira elege lett a 2-ből, hogy season pass ide vagy oda, ők akkor sem tértek vissza, amikor az első dlc kijött... Delay-elni kellene, összerakni egy normális tartalmat, bejelenteni a random perkeket és voila. De ehhez nem kell sok ész, direkt játszák bungie-ék a hülyét. Akinek le fog járni a season pass-e a második dlc-vel, amiben ugyan úgy a leviathan módosítása lesz, régi exoticok és pár elhanyagolható módosítás, az meg fogja venni a következő season-hoz tartozó dlc-ket is? Még többen fogják otthagyni, ha még most nem csinálnak valamit. Erre viszont nem igazán törekednek...
Jó volt a D2. 1 hónapig semmi bajom nem volt vele, a net is el volt ájulva tőle. Egyszerűen úgy lett megcsinálva, hogy nagyon könnyen elfogy a tartalom és nem törekednek arra, hogy ezt folyamatosan fenntartsák. Ennyi a probléma a D2-vel. A többi problémának bőven kisebb lenne a visszhangja, ha legalább lehetne benne mit csinálni. Nem tudom megint nem példaként felhozni a warframe-et, ahol naponta jönnek sortie-k és kb 2-3 havonta hoznak be új karaktert, vagy hoznak vissza már nem megszerezhető karaktert. Egy free to play játékban elérték azt, hogy naponta legyen értelme belépni. Egy Bungie, a D1 után, ami óriási siker volt, pontosan ennek az ellenkezőjét csinálta. Van heti reset kedden, ami nem ad semmi új reward-ot 2 hét után és várhatod a 3 hónap múlva érkező DLC-t, amiben jobb esetben a meglévő raid folytatása és a d1-ből átemelt exoticok vannak. De vedd meg a következőt is, mert... miért is? Azoknak még elhiszem, hogy tökéletes, akiknek nem ez a main játékuk és heti 5-6 órát tesznek bele. De a destiny nem egy erre kitalált játék. Az 1 sem volt az. Tipikusan a napi 3-4 órás játék lenne már koncepció szintjén is. Ezt rontották el. Ezt nem tudják/akarják javítani. A 8 millió játékos nagy része kimaxolta 2-3 hét alatt, le is lépett. Sírnak? Megértem, mivel a D1-et hónapokig lehetett nyúzni, de sokan voltak végig a 3 év alatt is. A D2 tartalma pedig kifújt 1 hónap alatt. Ha a dlc-t is nézem, akkor 1 hónap 2 hét. Szeretnék visszakapni azt, amit a D1 nyújtott, hogy tudjanak játszani a már kifizetett, szeretett játékukkal. D1-ben is volt sírás? Persze, hogy volt. De ott ha mást nem, farmoltad az eyaslunát, hogy olyan perkkel dobja, hogy még élvezetesebb legyen multizni. Lenyomtad a raid-et hetente, akár 3 karakterrel, megcsináltad a strike-okat, nightfall-t a strike specifikus lootért, hogy aztán következő héten még jobb fegyverrel mehess a raid-be.... Itt ez mind mind hiányzik.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[10] Ákos23
jan 12., péntek 10:46 #20
Késő
jan 12., péntek 10:41 #19
Válasz Kuresz (#16) üzenetére
Nincs mit. Hivatalos notes-ban a "twice in a row" szerepelt, ez pedig ugye nem egyenlő azzal, hogy sosem adja ugyanazt. Igyekeztem a hírben is érthetően megfogalmazni, de lehet, hogy pontosítom a további félreértések elkerülése érdekében.
I am such a B.A.
[41] Kuresz
jan 12., péntek 10:40 #18
Válasz Cash Bacsi (#13) üzenetére
Egyébként, ha annyira sírtak D1-nél, hogy lehet, hogy tegnap D2-vel 368ezren, D1-el pedig (!!!!) 818,356-en játszottak? Akkor itt valami tényleg lehet, nem? Azért, mert neked tetszik a játék, másik 8 millió embernek nem, azért még nem kéne hülyének nézni a másik 8 millió játékost, meg 5 éves sírós kislányozni őket, mert ezekben a számokban ott van a HC réteg is és még ők is kukázták az egészet.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
jan 12., péntek 10:35 #17
Válasz Cash Bacsi (#13) üzenetére
Ott sírtak, de legalább nem hagyta ott a közösség 90%-a a játékot. Szerinted nincs különbség a sírás és az ignorálás között? Ez így szerintem egy kicsit nagyobb bukta, mint a rossz visszhang...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[41] Kuresz
jan 12., péntek 10:34 #16
Válasz ne5h (#14) üzenetére
Akkor nekem 1-3-1-4-1-5-1-3 lesz kb a drop, az Orpheus-t még year 3 végére sem fogja ugyan úgy kidobni. Megnyugtató, köszi a pontosítást
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Összesen: 65 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

wiiu 1 | I Hate Running Backwards: indie gálaműsor

All-star indie hősparádé a hordozható Nintendo konzolon.

pc 2 | Megjelent Chris Seavor új játéka!

A The Unlikely Legend of Rusty Pup már a Steam-en!

6 | Thronebreaker: háború kártyalapokkal

Áttekintőn, hogy mire számíthatunk a The Witcher Tales-től.

ps4 44 | Áprilisra csúszik a Days Gone

Azok a februári napok már a múlté.

3 | Így játszol majd a Mutant: Year Zero-val

Rémálmodból jön elő a denevérszárnyas dodó kacsa.