Dragon Ball FighterZ: Goku Black is beszáll
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2018. január 09.
kedd 09:26


Nem szükséges széles körű kommentár a fentiekhez: most Goku Black mutatkozik be a Dragon Ball FighterZ széles spektrumú harcos-felhozatalában.

Január 26, bárcsak közelebb lennél!

[9] Nyarlako
jan 10., szerda 14:07 #3
Mitöl black amikor a böre fehér, a hajszíne meg inkább valami gaypride aktiviistát idéz? Mondjuk nem tudom merre kurvult már el hosszú évek alatt az egész dragonball dolog, az elsö széria jópofa volt, a Z már fostos meg rétestészta, gondolom azóta csak még rosszabb a helyzet,
Steam id.: Nyarlako
[40] Rewmac
jan 09., kedd 11:26 #2
Rózsit már csak a Black theme-el lehetne még jobbá tenni
Youtube: TheIconizer
[12] muerte
jan 09., kedd 11:19 #1
Eleinte teljesen hidegen hagyott a jatek, nyugtaztam annyival, hogy na meg egy verekedös progi. Aztan ahogy egyre több videot lattam rola, egesz megfogott a dolog.
Ami nem ol meg az erosit
Friss hírek

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

118 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

16 | [M365] Tomb Raider trailer #2

Kettes számú előzetes a rebootolt sírrablásról.

2 | Metal Gear Survive: csapatos akció

Főszerepben a co-op lehetőségek.

1 | Activision: Eric Hirshberg leköszön

8 év után távozik vezetői pozíciójából.

8 | Life is Strange BtS: gyűjői kiadások

Márciusban érkeznek a fizikai változatok.

1 | TT Isle of Man - határokat feszegetve

Motoros játék a legendás verseny alapján.