Monster Energy Supercross: sárdagasztás
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2018. január 08.
hétfő 14:55


MX fanoknak érdemes megtekinteni a fenti videót, amely a Milestone legfrisebb fejlesztői naplóját prezentálja, a Monster Energy Supercross névre keresztelt sárdagasztásból.

A játék megjelenése nincs is túl messze, február 13-án már tolhatják is a PS/XO/PC tulajok a programot, aztán jöhet a Switch is, későbbi bejelentésű időpontban.

jan 10., szerda 12:37 #3
Válasz mcmacko (#2) üzenetére
Hát errefelé valóban.
jan 09., kedd 16:34 #2
Válasz Captain Vrungel (#1) üzenetére
A max 4-5 pontból, you mean.
"This is our time to medicate..."
jan 09., kedd 9:21 #1
Jóval tisztességesebb munkának néz ki, mint a jelenlegi THQ-s MX borzalmak (MX Superfly Gamecube-on, hol van az már...). Jó lenne, ha végre ki tudna lépni egy ilyen cím a max.7 pontos kategóriából. KATT!
Friss hírek

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

118 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

15 | [M365] Tomb Raider trailer #2

Kettes számú előzetes a rebootolt sírrablásról.

2 | Metal Gear Survive: csapatos akció

Főszerepben a co-op lehetőségek.

1 | Activision: Eric Hirshberg leköszön

8 év után távozik vezetői pozíciójából.

8 | Life is Strange BtS: gyűjői kiadások

Márciusban érkeznek a fizikai változatok.

1 | TT Isle of Man - határokat feszegetve

Motoros játék a legendás verseny alapján.