TESO: frissítések a láthatáron
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2018. január 08.
hétfő 13:46


A Zenimax Online Studios felfedte a The Elder Scrolls Online idei első frissítésének részleteit – a két új helyszínt tartalmazó Dragon Bones DLC-t és a mindenki számára ingyenesen elérhető Update 17 frissítést, amelyek várhatóan februárban lesznek elérhetőek.

A Dragon Bones kiegészítő két új helyszínt – Scalecaller Peak, Fang Lair – tartalmaz, melyek normál és veterán módban is bejárhatók, a főellenségek pedig veterán nehéz fokozaton is betámadhatóak lesznek. A Dragon Bones kiegészítő az ESO Plus tagok számára ingyenesen elérhető, a többi játékos számára pedig megvásárolható a Crown Store kínálatából.

Az ingyenes Update 17 a Dragon Bones DLC-vel egyidőben fog megjelenni és az alábbiakat tartalmazza:

- Felszerelés rendszer: lehetővé teszi, hogy a játékosok megváltoztassák felszerelésük megjelenését az éppen viselt darab kinézetétől függetlenül.
- Két új Battlegrounds pálya: az Orc Stronghold of Mor Khazgur és a Dwarven Ruins of Deeping Drome két új arénával bővíti a 4-4-4 elleni többjátékos küzdelmeket (a Battleground PvP használatához az ESO: Morrowind megléte szükséges).
- Otthoni Tárhely rendszer: ez a várva várt újítás lehetővé teszi, hogy a játékosok biztonságban elzárják tárgyaikat otthonukban.
- Játékmeneti újítások: az új lehetőségekkel még többet hozhatnak ki ESO élményeikből az új és veterán játékosok egyaránt, az új szintlépési és képesség tanácsadók például segítenek a játékosoknak dönteni fejlődéskor, valamint a harcrendszer javításai révén immáron könnyebb azonosítani és aktiválni a képesség szinergiákat.

Az Update 17 tartalmai minden Elder Scrolls Online játékos számára ingyenesen elérhetők lesznek.

[34] neuroflex
jan 08., hétfő 19:31 #1
Várom már nagyon,de én one-ra.
...retribution...
Friss hírek

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

118 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

16 | Final Fantasy VII Remake látványtervek

Egy kis nyálcsorgató az évfordulós rendezvényről.

ps4 66 | Magyar felirattal jön a God of War

Újabb nagy cím kap lokalizációt.

5 | Nyárra csúszott a We Happy Few

De legalább kaptunk néhány jelenetet Sally sztorijából.

45 | [M365] Tomb Raider trailer #2

Kettes számú előzetes a rebootolt sírrablásról.

10 | Metal Gear Survive: csapatos akció

Főszerepben a co-op lehetőségek.