TESO: frissítések a láthatáron
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2018. január 08.
hétfő 13:46


A Zenimax Online Studios felfedte a The Elder Scrolls Online idei első frissítésének részleteit – a két új helyszínt tartalmazó Dragon Bones DLC-t és a mindenki számára ingyenesen elérhető Update 17 frissítést, amelyek várhatóan februárban lesznek elérhetőek.

A Dragon Bones kiegészítő két új helyszínt – Scalecaller Peak, Fang Lair – tartalmaz, melyek normál és veterán módban is bejárhatók, a főellenségek pedig veterán nehéz fokozaton is betámadhatóak lesznek. A Dragon Bones kiegészítő az ESO Plus tagok számára ingyenesen elérhető, a többi játékos számára pedig megvásárolható a Crown Store kínálatából.

Az ingyenes Update 17 a Dragon Bones DLC-vel egyidőben fog megjelenni és az alábbiakat tartalmazza:

- Felszerelés rendszer: lehetővé teszi, hogy a játékosok megváltoztassák felszerelésük megjelenését az éppen viselt darab kinézetétől függetlenül.
- Két új Battlegrounds pálya: az Orc Stronghold of Mor Khazgur és a Dwarven Ruins of Deeping Drome két új arénával bővíti a 4-4-4 elleni többjátékos küzdelmeket (a Battleground PvP használatához az ESO: Morrowind megléte szükséges).
- Otthoni Tárhely rendszer: ez a várva várt újítás lehetővé teszi, hogy a játékosok biztonságban elzárják tárgyaikat otthonukban.
- Játékmeneti újítások: az új lehetőségekkel még többet hozhatnak ki ESO élményeikből az új és veterán játékosok egyaránt, az új szintlépési és képesség tanácsadók például segítenek a játékosoknak dönteni fejlődéskor, valamint a harcrendszer javításai révén immáron könnyebb azonosítani és aktiválni a képesség szinergiákat.

Az Update 17 tartalmai minden Elder Scrolls Online játékos számára ingyenesen elérhetők lesznek.

[36] neuroflex
jan 08., hétfő 19:31 #1
Várom már nagyon,de én one-ra.
...retribution...