Killzone 2 - teszt
Kapcsold jtk: Killzone 2 (ps3)
Eddig 104 hozzszls
drag
2009. February 17.
Tuesday 17:50
Minden bizonnyal sokan emlkeztek mg 2005 mjusra, arra a bizonyos Killzone 2 trailerre, amelyrl nem sokkal ksbb kiderlt, hogy puszta szemfnyveszts volt. Sokat lehetne vitatkozni arrl - rvek hosszas felsorakoztatsval mindkt oldalon -, hogy vgs soron megrte-e a Sony-nak s a Guerrilla Gamesnek az, hogy az elvrsokat szimbolizl lcet k maguk helyeztk fel egy akkor mindenkppen elrhetetlennek hitt magassgba, azt azonban nehz vitatni, hogy ha nincs az a vide, akkor a Killzone 2 krli rajongs sem lt ekkora mreteket. A hype-rl azonban tudjuk, hogy igen gonosz teremtmny, amely elszeretettel manipullja az rtktletet, na meg sok minden mst is: nem vletlen, hogy a Killzone 2 milyensgt leleplez recenzikat a megszokottnl is nagyobb llegzetvisszafolyts elzte meg. Ahogy nyilvn most is, de inkbb azt tancsolom, hogy nyugodjon meg a kedves olvas, s fjja ki a levegt, mert nem lesz itt semmi gond: a Killzone 2 remek lett.


A 2004-es eredetiben az Interplanetary Strategic Alliance erk sikeresen visszavertk a Helghast tmadst a Vekta bolygn, m ahogy minden jraval futurisztikus eposzban, itt is csak csatt nyert a gyztes fl, nem hbort: utbbi vgre most, kt vvel az els rsz cselekmnyt kveten szeretne pontot tenni az ISA. A cl egyszer: be kell venni a Helghast populci otthonaknt szolgl Helghan bolgyt, s el kell fogni az ellensg karizmatikus vezetjt, Scolar Visarit. Persze mind tudjuk, hogy az egyszer dolgok vgl mindig rosszabbul alakulnak, hiszen valamibl csak meg kell csinlni azt a frnya videjtkot: a planta bartsgtalan atmoszfrja s idjrsa - amely a Helghastok mutldsrt is felels - nagy falatnak bizonyul, az ellenlls mrtke pedig a vrtl sokkal komolyabb mreteket lt. Az ltalunk irnytott Tomas "Sev" Sevchenkonak, s csapatnak, Garzanak, Natkonak s a j reg Riconak teht nehz dolga lesz - s igen, j fhst kapunk, Jan Templar ezredes ezttal csupn az gi fhadiszllsrl segt majd bennnket. Indulhat a hbor.


Hbor, leginkbb csupa nagybetvel, a Killzone 2 ugyanis az eldjhez hasonlan szintn a hangulat s a kpi vilg eredjbl sszell elkpeszten hihet s impresszv atmoszfrra helyezi a hangslyt. Menjnk sorban. Hangulat. A pazar intrt s a rvid bevezett kveten a jtk a csata kells kzepbe hajt bennnket: a Killzone 2 kt percet kveten elkezd kimszni a kpernybl, szk negyed ra mlva pedig mr betlti a komplett nappalit, amikor mr azon vesszk szre magunkat, hogy nha sztnsen is elhzzuk a fejnket a golyzpor ell. Sz se rla, a jellegzetes vonsokat mr az els rsz is magn hordozta, m be kell ltni, hogy akkor s ott a technolgiai korltok csupn rszben hagytk kibontakozni az elkpzelst. Most azonban a genercis ugrsnak ksznheten a Killzone elnyerte valdi formjt, azt, amilyennek eredetileg is szntk: a stlusos kpi vilg megkapta a maga jl megrdemelt, els osztly grafikai httrtmogatst, gy nem csak maga a Killzone lmny, de sszessgben a hbor brzolsa is magasabb fok hatvnykitevvel bvlt.


Igen, ha gy tetszik, akkor a Killzone 2 egy mretes fricska azok kpbe, akik szerint a grafika nem fontos tnyez: flrerts ne essk, a franchise mr PlayStation 2-n is meglobogtatta a benne rejl potencilt, m most, a msodik rsz vgleges formjt ltva rthetjk csak meg igazn, hogy valjban mekkora is volt a lehetsgek trhza - a hangulat a grafikval egytt teljesedett ki. Ha esetleg valamilyen balszerencse folytn egyetlen videt sem lttl volna mg a jtkrl: a Killzone 2 elkpeszten nz ki, gy, ahogy konzolon nem sok minden ms. Hosszasan lehetne sorolni a dolgokat, a rszletes karaktermodellektl kezdve a krnyezet aprlkos kidolgozsig, a pratlan sszkphez azonban els sorban mgis a remekl megvlasztott effektek s a fejleszti lelemnyessg szlemnyei adjk a legtbbet. A Helghan planta amgy sem tiszta levegjvel keveredve kis hjn khgsre ksztet felht alkot a harc sorn keletkez trmelkekbl felszll por, a horizont fel tekintve a szl ltal vadul szaggatott lobogk, a viharban gyorsan szalad felhk s a Helghastok ltal gerjesztett villmok nvelik a kpi dinamizmust, az ellensget szemllve pedig a torkolattzektl elmosdott fedezkek mgtt megbv, vilgt vrs szemprokra fkuszl clkeresztnk. A legnagyobb elismerst a fnyeffektek rdemlik: a Guerrilla csapata nagy esllyel kollektven eladta a lelkt Lucifernek, mert hasonl minsget ilyen tren nem igen szoks tapasztalni.


Az elz bekezdshez szorosan kapcsoldnak az animcik is: mr az els rsz is kkemny, dinamikus jratltsekkel s visszatsekkel nvelte az lmnyt, gy nem meglep, hogy ezek a folytatsbl sem hinyoznak - tkletesen tadja s rezteti a fegyverek slyt s erejt a jtk. Igen komoly elrelps trtnt a testek fizikjt illeten: a Helghast katonk reakcii a tallatokra egszen valsghek s ltvnyosak, s csak elvtve tallkozni visszatr hallanimcikkal, radsul a tereptrgyakkal trtn interakci is alapos kidolgozsban rszeslt, gy akr mg az is megeshet, hogy egy grnt lkshullmtl elreplve a kzeli falnak csapdva nyakt tri a balszerencss ellenfl.
>>

sszesen: 104 [1-50]
1 | 2 | 3
[20] kakasu
Feb 25., Thursday 22:38 #104
Ez a jtk az eddigi legjobb a PS3-on! Rengetegszer vgignyomtam mr, megunhatatlan. Ettl mr csak a God Of War 3 lesz jobb!
[21] Graphitman
Aug 04., Tuesday 18:40 #103
A multi nagyon ott van!
[2] Alpr
Jul 31., Friday 11:55 #102
ps3 ra elg kemny fps
Sosem az szmit, hogy mit mrt teszel hanem az szmit, hogy amit teszel azrt tisztelyenek.
[1] frost89
Apr 07., Tuesday 15:52 #101
Crysis mi az hahahahaha... killzone mind grafikailag mind jtkmenetileg t most mindent... ja s a multi az isteni vrjuk a jrmves DLC-t
3 fle gamer ltezik 1. aki csak jtszik. 2. a grafikt technolgit is nzi. 3. kukacoskod s a legfbb tanulsg A PC HALOTT.......................
[6] kluft
Feb 21., Saturday 21:19 #100
Vlasz pippo (#99) zenetre
Tnyleg gy gondolom, nlam ha MGS-rl van sz akkor a 2. rsz a csszr
[9] pippo
Feb 21., Saturday 21:13 #99
Vlasz kluft (#98) zenetre

"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[6] kluft
Feb 21., Saturday 20:54 #98
Vlasz theSickness (#96) zenetre
MGS4 szerintem is tlmutat a legtbb jtkon, mert annyi benne a vide hogy inkbb film mint jtk...
[24] maccc
Feb 21., Saturday 13:26 #97
Vlasz szcifi (#90) zenetre

LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
Feb 20., Friday 16:39 #96
Vlasz SolidMetal (#95) zenetre
Szerintem pontosan az MGS4 a PS3 legjobbja. Ez "csak" egy FPS, az pedig tlmutat a legtbb jtkon.
[21] SolidMetal
Feb 20., Friday 14:27 #95
Vlasz WarAdmir4L (#91) zenetre
Nah azrt a "Metlgr" mg ottvan
Random Kierkegaard idzet #667
[21] SolidMetal
Feb 20., Friday 14:26 #94
Nagyon rdekel a jtk fenntvan a listn. J cikk lett Gratula. Jah s a grafika tnyleg lenygz.
Random Kierkegaard idzet #667
[3] Pelgrin
Feb 20., Friday 10:29 #93
Vlasz Animejetix (#87) zenetre
Akkor ez nem a te jatkod ennyi. Mondjuk nem ertem milyen uber sztorit varsz tole.
A hangulat nagyn ott van, es nem csak a grafika miatt ha nem ugy az egesz osszesegeben. De szerintem a multi lesz ami igazan utos lesz.
PS ID: MagTher, GamerTag: Arwenke
[1] fabrikHU
Feb 20., Friday 10:00 #92
Vlasz WarAdmir4L (#91) zenetre
hu, elszr azt hittem, ismt valami bernegatv kritika rkezik, lassan mr tnyleg kezdtem elbizonytalanodni: vajon n lennk a vak, s ez tnyleg egy hulladk jtk?
de nem. rlk, hogy hasonl vlemnyen vagyunk
PSN: fabrikhu
[20] WarAdmir4L
Feb 20., Friday 7:59 #91
Szamomra elso jatek amiben egy kicsit eszreveheto a SONY nagy arcanak a nyoma, amikor dumalnak arrol mit tud a masina, idaig csak duma volt most mar latni is valamit. Kotelezo vetel.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX htgp...
[1] szcifi
Feb 19., Thursday 23:05 #90
Vlasz Animejetix (#87) zenetre
hlye nem a legvgn "vasudvar"-ba megy a csapat ahol tallkoznak frodokkal s eggytt gyrik le saruman-t aki a srgaszemek ffnke igazbl
[17] Tomtom
Feb 19., Thursday 18:42 #89
Na n is meglestem (els 2 plya) egy 42"-os fulHD-n s mit ne mondjak, a ltvny valban pazar.
Remek FPS lett. Ha lenne PS em, biztosan megvennm.
A szerverek beindulta utn valszeg lesznek gondok a terheltsg miatt, deht az, hogy ez megtrtnik, az egy j jtk velejrja.
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[35] he7edik.
Feb 19., Thursday 16:04 #88
Vlasz Animejetix (#82) zenetre
Micsoda hlye jtkfejlesztk vannak
hogy egy hbors FPS-nl a harclmnyre gyrnak
nem is rtem...

A Ferrari is azrt szar aut mert kicsi a csomagtartja...
[10] Animejetix
Feb 19., Thursday 14:10 #87
Vlasz Degomera (#86) zenetre
Ltom te is kezded. Van egy rossz hrem, semennyire se vltozatos. Vagy ahogy msok szerint vltozatosan rzed azt ami nem is vltozik. Gyrrl gyrba msz s utna gyrtelepre kerlsz s miutn kijttl onnan msz az ipari parkba. Ezek utn irny a vasipar, ha meguntad akkor jn a gpgyr, utna a vasntde. Raktrak, dokkok utn legvgl a munksok otthonait tekintheted meg... Folyosrl folyos s csak lsz mint a hlye.
De azrt remek jtk mert j harc ptol minden hinyrt...
Switch: SW-1679-1908-9474 / PSN: Miss_Elisabeth
[1] Degomera
Feb 19., Thursday 13:25 #86
Srcok,ebben a jtkban mennyire vltozatosak a plyk?
Mert n eddig csak olyan videkat lttam,amik egy
gyrtelepre hasonlitottak.
[16] barnoca
Feb 19., Thursday 12:59 #85
Tetszett a teszt.Vrom a fmdobozom.
http://www.youtube.com/user/barnoca26
[6] kluft
Feb 19., Thursday 12:26 #84
Picit rvidnek reztem a tesztet, lehet hogy azrt mert minden egyes sz nagyon a helyn van de j volt olvasni
Feb 19., Thursday 11:47 #83
szerintem kurva jo !! ha nem tetszik csinlj jobbat ....vagy menj el jtk kszitnek s oszd ki ket . ha ezt elrted szolj ?!
"Cukor az let csak szopni kell"
[10] Animejetix
Feb 19., Thursday 11:07 #82
Ltszik hogy a grafikra meg a harclmnyre gyrtak csak, a tbbi fos... Nem azrt mondom de a jtk utn tbben is azt mondtk hogy nem emlkeznek semmire se csak arra hogy lnek meg gyilkolnak s az gy fasza meg j, de ennyi.

Enyhn rkdos a lelkem. Tartalmilag nulla az rzelmi skln is. Aki korn megszerezte azt lttam vele egy darabig nyomni de annyi... Nem kti le az embert sokig.
Egyrtelm. A legszebb grafis jtk s se tbb se kevesebb. Szpsgre hajaztak csak.
Switch: SW-1679-1908-9474 / PSN: Miss_Elisabeth
[6] kluft
Feb 19., Thursday 10:35 #81
Vlasz he7edik. (#73) zenetre
Nem kicsit...
[23] V_Karesz
Feb 19., Thursday 10:34 #80
Vlasz zaz (#68) zenetre
Egyetrtek, br egyre tbb a negatv hang a klnbz topikokban...
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[37] Roxas
Feb 18., Wednesday 18:10 #79
A grafika nem szmt....
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[5] Thief
Feb 18., Wednesday 17:03 #78
Vlasz xboxfreak (#71) zenetre
akkor mit keresel itt?
WHY SO SERIOUS?
[9] pippo
Feb 18., Wednesday 16:50 #77
Vlasz abydos (#76) zenetre
Ezen az oldalon csak minsgi rsok vannak.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[3] abydos
Feb 18., Wednesday 15:46 #76
Ez j cikk volt, lvezhet, mindenre kitrtl (kln rm hogy a multira is), szal mostanban amiket olvasgattam teszteket ez a legjobb, mert sajnos van annyi minsgen aluli iromny akr elektronikus, akr nyomtatott sajtban, hogy az mr fjdalmas, pedig szerintem ez egy felelssg teljes szakma.

Pl egy nagy IT dolgokkal foglalkoz oldal legutbbi tesztjben az r, lehordott egy jtkot, mert nincs kihvs benne, knny, unalmas lesz csak azt felejtette el lerni, hogy ez egy multiplayer orientlt jtk, azrt nincs kidolgozva a single, s termszetesen emiatt nem emltette meg a kb 5x annyi jtkmdot amit internetes jtk sorn tallhat meg. Sztem a ksztkkel szemben tiszteletlensg az ilyen, megcsinlnak egy jtkot, s aztn mg lehzzk a munkjukat, gy hogy nem is lttk az egszet, csak a tredkt.

Szal kszi, hogy jt olvashattam
https://vrhir.hu http://twitter.com/abydosan
Feb 18., Wednesday 15:18 #75
Vlasz he7edik. (#73) zenetre
Ht nem tudom, hogy a "mijazahalo"-zsodat tl lehet-e szrnyalni....
[9] pippo
Feb 18., Wednesday 15:05 #74
Vlasz arsenal (#17) zenetre
Vegyl Wii-t.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[35] he7edik.
Feb 18., Wednesday 14:51 #73
Vlasz theSickness (#72) zenetre
Gyenge volt
Feb 18., Wednesday 13:34 #72
Vlasz fabrikHU (#57) zenetre
Taln a lnyokat krdezd.
[15] xboxfreak
Feb 18., Wednesday 13:24 #71
FPS ... nem szeretem igazn.
[25] rob
Feb 18., Wednesday 12:14 #70
n az tdik kampny elejn jrok.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[9] Rigel77
Feb 18., Wednesday 11:07 #69
Vlasz zaz (#68) zenetre
Ok , n 2 szer vgigmentem , aztn mr idegesitett s megnztem a hinyzkat , ha valakinek kell akkor hasznlja , ha nem akkor meg ne nzze meg , de akkor nagyon nzzen szt mindenhol egykett nagyon el van dugva .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
[73] zaz
Feb 18., Wednesday 10:43 #68
Remek jtk pratlan hangulattal!
A teszt szintn remek!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[1] fabrikHU
Feb 18., Wednesday 10:11 #67
Vlasz Rigel77 (#66) zenetre
n egyelre segtsg nlkl szeretnm ket megtallni
PSN: fabrikhu
[9] Rigel77
Feb 18., Wednesday 10:10 #66
A intelek s trofek helye . Egybknt mentsre kerl
KATT!
KATT!
Nha tnyleg nagyon szar helyen vannak .rdemes Easy modban menni s kzben csinlni a trofekat is .

A jtk egybknt szerintem is fenomenlis. Nem mindenben cscs , de az egsz vgl az lesz . Fnyek, homok , kd , rnyk , Ai mind nagyon rendben van .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
[1] fabrikHU
Feb 18., Wednesday 10:08 #65
Vlasz Shoud (#63) zenetre
szerintem mindenkppen az v jtka. ha csak nem kijn mondjuk a heavy rain, amit szintn nagyon vrok

olvastam a cikkben, hogy nem mennek a multi szerverek, ezek szerint ezrt dobja azt, hogy psn error...
PSN: fabrikhu
[7] Shoud
Feb 18., Wednesday 10:06 #64
Vlasz Horvi Gabi (#59) zenetre
mi?
PS3 id:shoud MGO id:killraiden
[7] Shoud
Feb 18., Wednesday 10:05 #63
Vlasz fabrikHU (#62) zenetre
a statisztikban tudod megnzni a mr sszegyjttt helghast jeleket s az inteleket egypknt az n vlemnyem a jtkrl h eszmletlenl fenomenlis s sszetett jtk ktelez darab vrom a multit
PS3 id:shoud MGO id:killraiden
[1] fabrikHU
Feb 18., Wednesday 10:03 #62
Vlasz Horvi Gabi (#59) zenetre
benyomsok? nekem mr-mr tlzottan is realisztikus
valahol olvastam, hogy akad benne olyan bug, ami miatt nem tudod folytatni a kldetst. mintha mindjrt az elejn belefutottam volna hasonlba, a vzparton miutn kivgeztnk mindenkit, nem akart tovbblpni. kicsit lvldztem a levegbe s beindult. azta semmi hasonl.
nem tudja valaki vletlenl, hogy a hellghast logk lvldzgetse mentsre kerl vajon? (mint az uncharted rmei, ha jrakezded a kldetst, a megtallt rmk megmaradnak)
PSN: fabrikhu
[35] savoo
Feb 18., Wednesday 9:20 #61
Vlasz he7edik. (#45) zenetre
Nem itt szoks az ilyen teszt..
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[23] V_Karesz
Feb 18., Wednesday 9:07 #60
Vlasz Sweet1 (#54) zenetre
A multis tmban teljesen igazad van. Vrom n is nagyon, hogy vgre beinduljanak a szerverek.
Once I thought I was wrong, but I was mistaken. --- P L A Y B 3 Y O N D --- PSN USA ID: VKaresz-HUN
[18] Horvi Gabi
Feb 18., Wednesday 8:20 #59
Vlasz fabrikHU (#57) zenetre
Nekem tegnap jtt meg.
[18] Horvi Gabi
Feb 18., Wednesday 8:20 #58
Vlasz theSickness (#55) zenetre
Szebb a demnl,de hogy ez hogy lehet nem tudom.Ahogy lejjebb rtam sokkal lnkebbek a sznek,rgtn lehet ltni,mr az elejn.
[1] fabrikHU
Feb 18., Wednesday 7:38 #57
sziasztok!
van itt valaki, akinek megjtt tegnap?
PSN: fabrikhu
Feb 18., Wednesday 2:43 #56
Szeretem Drag tesztjeit.
Feb 18., Wednesday 0:33 #55
Vlasz Roxas (#53) zenetre
A demtl nem tettem le a hajam. Nagyon korrektl ssze van rakva, de technikailag nem megdbbent.
Ha a demnl szebb a teljes, akkor kvncsiv tettl.
(a mltkor a RE5 demt kellett volna megnzned ezen a tvn - na AZ dbbenet)
sszesen: 104 [1-50]
1 | 2 | 3
Killzone 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: SCEE
Fejleszt: Guerrilla
Megjelens: 2009. Feb 25.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.1
Ami tetszett
Pratlan hbors hangulat, linerisan nvekv lmnyfaktor, dbbenetes ltvny, fantasztikus multiplayer.
Ami nem tetszett
Kr nhny apr vltoztatsrt, kicsit tovbbra is folyosszer, kevsb vltozatos helysznek, nincs koop.
Olvasi rtkels: 10.2 (238 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

104 | Killzone 2 - teszt

Kzel ngy ve mr annak, hogy elszr bemutattk a Killzone 2-t: a Guerrilla Games FPS-e mr akkor is hatalmas elvrsokkal volt knytelen szembenzni, amelyek mra cseppet sem enyhltek - st. De vajon meg tud felelni ezeknek? Teszt.

45 | Killzone 2: 3D tmogats

A Sony egyrtelmen mozgoldik a 3D irnyba, nemrg pedig jabb jtkrl derlt ki, hogy tmogatni fogja a technolgit: konkrtan a Killzone 2-rl van sz.

7 | Killzone 2: Napalm & Cordite trailer

A mlt htvgi bejelentst s kpeket kveten ma egy kedvcsinl is befutott a harmadik Killzone 2 letlthet tartalomrl, a jv cstrtkn debtl Napalm & Cordite Pack-rl.

13 | Killzone 2: Napalm & Cordite Pack

A Sony bejelentette, hogy a Steel and Titanium, valamint a Flash and Thunder pakkok utn jabb hangzatos nev letlthet tartalom rkezik hamarosan a Killzone 2-hz.

23 | Killzone 2: Flash and Thunder Pack

Az mlt hten rtunk arrl, hogy jabb Killzone 2 letlthet tartalom van kszlben, a Guerrilla Games pedig most azt is elrulta, hogy mi is lesz majd benne.

32 | Killzone 2: jabb DLC

pp hogy csak tlvagyunk a Steel & Titanium Pack megjelensn, mris szba kerlt, hogy hamarosan tovbbi letlthet tartalmak fognak rkezni a Killzone 2-hz.

16 | Killzone 2 DLC: dtum, r, trailer

A Sony a kzelmltban jelentette be az els Killzone 2 letlthet tartalmat, ma pedig az is kiderlt, hogy pontosan mikor, illetve milyen ron vlik majd elrhetv a csomag.

30 | Egymilli felett a Killzone 2

A friss amerikai konzolos eladsi adatok ismeretben bvebb kpet kaptunk a Killzone 2 teljestmnyrl, a Sony pedig azt is elrulta, hogy vilgszinten hogyan fogy a jtk.

100 | Killzone 2: az elvrsok felett + DLC

A Sony tegnap elrulta, hogy vrakozsaik felett teljestett a Killzone 2 a kasszknl - megtudhattuk azt is, hogyan is fogyott a jtk a tengerentlon. [frisstve]

48 | Killzone 2 - egy goly lete

Nyakunkon a Killzone 2 megjelense, gy mr nagyban sugrozzk a figyelemfelkelt TV reklmokat: a legjabb a jtk mgtt ll rendkvl komoly technolgira koncentrl.

88 | Killzone 2: tbb, mint egymilli elrendels

A Sony nemrgiben rulta el, hogy az Egyeslt Kirlysgban tbb, mint ktmilli fontot fognak klteni a Killzone 2 reklmozsra, ami az eddigiek alapjn gy tnik, hogy nem lesz rossz befektets.

40 | Killzone 2 dem cstrtkn

gy tnik, hogy nem csak az Xbox 360 tbor kap fontos demt ezen a hten, hanem a PlayStation 3 tulajdonosok is, a Sony ugyanis bejelentette, hogy rkezik a Killzone 2 prbaverzija.

138 | Killzone 2: ktmillis kampny

Egy hnapon bell befut a 2009-es PlayStation 3 knlat els nehzsly versenyzje, a Killzone 2, gy nem meglep, hogy a Sony komoly reklmhadjrattal kszl a premierre - egszen pontosan ktmilli fontot sznnak a klnfle promcikra.

102 | Killzone 2: aranylemez s intr

Aranylemezre kerlt a Killzone 2, gy elviekben most mr semmi akadlya nincs a februri megjelensnek. Emellett sz esett a napokban bemutatott PlayStation 3 bundle-rl, a demrl, a multiplayer-rl, s mg az t perces intr is elrhetv vlt.

121 | PS3: a Killzone 2 bundle

Ha valaki a Killzone 2 megjelensvel prhuzamosan kvn PlayStation 3 tulajj vlni, az most kt legyet thet egy csapsra, hiszen rkezik a bundle kiads, amely egy csomagban knlja majd a Sony konzoljt s a Guerrilla Games FPS-t - a gp jelenlegi rn.

102 | Killzone 2: CG vs. ingame

Nyugodt lelkiismerettel kijelenthet, hogy a februrban rkez Killzone 2 napjaink egyik legszebben kinz videjtka lesz - de vajon ez igaz-e a legends CG trailer fggvnyben is?

62 | Killzone 2 - hallbalett

A mlt hten lezajlott Consumer Electornics Show-n kamers trailer-eken tbb zben is lthattuk a Killzone 2-t - egyikkre most rdemes visszatrni nhny perc erejig.

44 | [CES] Killzone 2 intro & trailerek

A Sony gondoskodott arrl, hogy 2009 els felt lefed knlatrl friss trailer-ekkel lssa el a nagykznsget: szerencsre a Killzone 2 sem maradt ki a sorbl.

87 | Sony: a Killzone 2-es elvrsok

Nem rulunk el nagy titkot azzal, hogy a Sony-nak komoly elvrsai vannak a kifejezetten rgta kszld Killzone 2-vel kapcsolatban: most kiderlt, mennyit vrnak a jtktl.

28 | Killzone 2: az els tz perc

gyes kezek az Asia GameShow-n rgztettek kzel tz percet a Killzone 2 single player szekcijbl. Nem a kzepbl, nem a vgbl - a jtk kezdett, az els perceket lthatjuk mozgsban.

31 | Killzone 2 ltnivalk

Az elmlt napokban egszen sokat beszltnk a Killzone 2-rl, most pedig ismtelten elkerlt a Guerrilla Games bels nzet lvldje - ezttal egy nagyobb adag friss kp kapcsn.

48 | Killzone 2 megjelensi idpont

Nhny nappal ezeltt vgre napra pontos megjelensi dtumot kapott a jv vi PlayStation 3 exkluzv knlat elsknt rkez zszlshajja, a Killzone 2.

125 | Killzone 2 kp- s videradat

Nagyban zajlik a Killzone 2 online btatesztje, gy mostanban viszonylag sok vide ltott napvilgot a jtk multiplayer komponensrl. Ezttal is tertkre kerl a tbbjtkos md, viszont a kampny eddig mg nem ltott rszleteirl is tudunk kpeket s videkat mutatni.

32 | Killzone 2: install s megjelens

Az elmlt napokban egy-egy aprbb informcimorzsa kapcsn tbbszr is felbukkant a videjtkos sajtban a Killzone 2: most gyorsan egy helyre sprtk ezeket.

35 | Killzone 2 - multiplayer bta

A szerencssebbek mr nagyban gyilkoljk egymst a Killzone 2 online multijnak btatesztjben, a most kvetkez videk segtsgvel pedig ti is betekintst nyerhettek.

56 | Killzone 2: Helghan trailer

Friss s ropogs mozgkp a februrban debtl Killzone 2-bl: az j trailer a Helghast anyabolygra, a Helghan-ra kalauzol. Megtrt ellensg, rosszul felfegyverezve, minimlis morllal? Nem teljesen.

47 | Killzone 2 trailer

Lassacskn fogynak csak a centik a kvetkez nagy Helghast invziig, plna akkor, ha a Guerrilla emberei olyan andrenalininjekcikkal bombznak minket, mint most - j Killzone 2 trailer.

29 | [GC] Killzone 2 multiplayer trailer

A kzelmltban kiderlt nhny jdonsg a Killzone 2 multiplayer jtkmdjt illeten, ennek rmre pedig egy j trailer is napvilgot jtott a tbbjtkos szekcirl.

47 | Killzone 2 gameplay kstol

Rvidke visszatekints az idei E3-ra: tbben is ajnlotttok figyelmnkbe a Killzone 2 legjabb gameplay zeltjt, ppen ezrt gy gondoltuk, hogy nem rdemes elmenni mellette.

77 | [E3] Killzone 2 multiplayer bemutat

Az els Killzone mr PlayStation 2-n is a legnpszerbb online jtkok kztt szerepelt, gy vrhat volt, hogy a Guerrilla Games a Killzone 2 esetben sem hanyagolja majd el a multiplayer szekcit: az E3 alatt kiderlt, hogy mire is szmthatunk ilyen szempontbl.

53 | [E3] Killzone 2 gameplay lds

Ltvnyos ingame jelenetekbl sszeollzott kedvcsinl rkezett E3-as eltel gyannt a Killzone 2-rl - bemutatkoznak a vezethet jrmvek is.

70 | Killzone 2 ngyesfogat

Friss screenshotok rkeztek a PlayStation 3 jvbeli exkluzv knlatnak egyik legnagyobb zszlshajjrl, a Guerrilla Games fejlesztsben kszl Killzone 2-rl.

62 | Killzone 2 gameplay videadag

A Sony mr tbb, mint msfl hete lebonyoltotta a sajtnak sznt rendezvnyt, m sok killtott jtkrl mg nem kaptunk "hivatalos" videanyagot - a Killzone 2-rl most vgre igen.

178 | Killzone 2 gameplay zelt + trailer

A tegnap megrendezett PlayStation Day-en jelen volt a Killzone 2 is, s br kiderlt, hogy a jtk mr nem jelenik meg idn, a jelen lv szerencssek egy kiprblhat verzival engeszteldhettek.

25 | Killzone 2 dem az v kzepn

A mlt hten egyszer mr szba kerlt a Killzone 2 - akkor a 2008 szre datlt megjelens miatt -, most pedig jabb infmorzsk rkeztek a jtkrl.

43 | Killzone 2: Helghast akrobatika

Nhny napja mr szba kerl a Killzone 2: akkor arrl rtunk, hogy idn mr semmikppen sem lesz btateszt, most pedig nhny j kppel tudunk szolglni a Guerrilla Games jtkrl.

18 | Killzone 2: nem lesz idn btateszt

Akik esetleg abban remnykedtek, hogy mg az idn belekstolhatnak a Killzone 2 ltal nyjtott rmkbe, azoknak most vgkpp csaldniuk kell: nem lesz idn btateszt.

65 | Killzone 2 - a co-op krds

A mostansg megjelen bels nzet lvldk kzl tbb is tartalmazni fog ko-operatv jtkmdot - gondoljunk csak a Halo 3-ra, vagy a Haze-re. Vajon a Killzone 2 is bell a sorba?

124 | Killzone 2 gameplay triplzs

A minap mr lekzltnk egy nagyobb adag videt a PlayStation 3 jv vi knlatnak egyik cscsdarabjrl, a Killzone 2-rl - ma jabb trival tudunk szolglni.

48 | [GC] Killzone 2 gameplay lds

A Games Convention-n a nagykznsg szmra nem volt elrhet a Killzone 2, m zrt kren nhny szerencssnek megmutattk PS3-as FPS-ket a Guerilla Games-es srcok.

22 | [GC] Killzone 2 - tzvonalban

Ngy darab j screenshotot van alkalmunk tlalni a Guerrilla Games E3-on bemutatott PlayStation 3-as FPS-rl, a Killzone 2-rl.

74 | Killzone 2 demonstrci

A holland Guerrilla Games nemrgiben a BBC-nek mutogatta jelenlegi PlayStation 3 fejlesztst, a Killzone 2-t - a most kvetkez videnak ksznheten ti is betekintst nyerhettek.

66 | [E3] Killzone 2: jabb gameplay vide

jabb gameplay vide kerlt el az E3-rl a show egyik legnagyobb durransaknt jelenlv Killzone 2-rl, amely a killtott dem egyik rszlett mutatja be.

107 | [E3] Killzone 2 gameplay vide

Akiknek a tegnap lekzlt, dbbenetes trailer mg nem volt elg, azok most nagyon figyeljenek, befutott ugyanis a Killzone 2 azon gameplay videja, amelyet tegnap, a Sony sajtkonferencia vgn mutattak be a nagykznsgnek - ktelez letlts kvetkezik.

232 | [E3] Killzone 2 kpek & infk s TRAILER

Nemrgiben lezajlott a zrt kr Killzone 2 bemutat, mi pedig trelmetlenl vrjuk az els kiszivrg matrikat. Az IGN jvoltbl kt kp mr be is futott, s egy kisebb beszmolval is szolgltak szmunkra, aminek lnyegt hamarosan olvashatjtok is. A hrt folyamatosan frisstjk.

119 | [E3] Killzone 2: az els screenshot

Igencsak rdekfeszt dolog bukkant fel nemrg a usatoday.com-on: lehetsges, hogy a PlayStation 3-as Killzone els ingame screenshot-jval van dolgunk.

52 | Killzone: a visszavgs

A 2005-s E3 legnagyobb visszhangot keltett esemnye egyrtelmen a PS3-mas Killzone trailere volt, a fejlesztk pedig hasonl produkcival kszlnek az idei expra is.

55 | Killzone: rombold le a vilgot

A holland Telegraaf magazinnanak sikerlt hozzjutnia nmi j informcihoz a Guerrilla Games-tl a PlayStation 3-mat beclz Killzone jtkkal kapcsolatban.

32 | GDC: Killzone trailer - szban

Korbban tbbszr is pletykltk, hogy trailer formjban jelen lesz a PS3-mas Killzone epizd a GDC-n: ez meg is trtnt, igaz, maga a mozgkp egyelre nem vlt szmunkra is elrhetv.

48 | Killzone: lehull a lepel

gy tnik egy hnap mlva vgre tnylegesen bemutatkozik a PS3-mas Killzone, a CVG rteslsei szerint ugyanis a mrciusi GDC-n jelen lesz a jtk.

30 | Killzone dem hamarosan?

A PS3-mas Killzone-t a 2005-s E3 ta nem lttuk, ma azonban olyan pletykk bukkantak fel, melyek szerint mr egy ve jtszhat formban leledzik a jtk online rsze.

50 | Killzone 2: mg az idn

Az v msodik felben jn a PS3-mas epizd

27 | Killzone 2 epizodikus tartalommal

Az egyik holland magazin nemrg a Killzone jtkokrt felels Guerrilla Games-nl tett ltogatst, ahol rdekes dolog derlt ki a kszl PS3-mas rsszel kapcsolatban: a folytats a ksbbiekben a sztorit tovbbviv, letlthet epizodikus tartalommal fog egyre kvrebb vlni.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba