Gamer365 podcast: The Last Jedi
Eddig 118 hozzszls
liquid
2017. december 22.
pntek 18:11


Lassan akr hagyomnyosnak is tekinthet, hogy decemberben a videjtkok vilgbl nmileg kitekintve az aktulis Star Wars mozifilmrl beszlgetnk - idn sincs msknt, porondon a rajongkat alaposan megoszt The Last Jedi!

Mi ezt gondoljuk rla - kzel negyvenht percben:[Letlts] Gamer365 podcast: The Last Jedi

sszesen: 118 [1-50]
1 | 2 | 3
[23] CeXzer
jan 17., szerda 7:26 #118
Vlasz CHASE (#113) zenetre
Csak a filmek alapjn annyit tudunk, hogy a jedi mester az egy rang, amit a jedi council adomnyoz knye-kedve szerint, szal sokat nem jelent, fleg, hogy nincs jedi council.
Azt is tudjuk viszont, hogy Luke elindult a mindenki szerint ngyilkos kldetsre, abban bzva, hogy abban a Darth Vaderben, aki kirtotta az sszes jedit s mellesleg levgta a kezt, valamint akinek a parancsa okozta Owen bcsi hallt, htha van egy szikrnyi jsg. Elhiszem n, hogy eltelt 30 v, vagy mennyi, de mostanra meg mikor lt egy picinyke stt oldalt, kardot rnt a testvre s a legjobb bartja egy szem fira, mert gy gondolja, akr meg is lhetn? Aha.

(Mellesleg az EU kvzi knon volt a Disney eltt, a Lucasfilm folyamatosan figyelemmel ksrt minden Star Wars cuccot, az elzmny trilgia eltt megtiltottk, hogy a new hope eltti korszakkal foglalkozzon az EU, hogy ne legyen konfliktus kzte s a filmek kzt. Volt kifejezetten erre ember, aki adatbzist tartott fent a teljes star wars vilgrl, s a Lucasfilmnek az volt a vlemnye, hogy ez klnlegess teszi a star warst, hogy sok formtumban ltez nagy konzisztens vilg. Osztlyoztk is a knont, ha brmi konfliktusba kerlt a hivatalos Lucasfilm cuccal, ment msodlagos knonba, s volt nem knon is (fleg az infinity mi lett volna ha trtnetek). Szal gy ismertk ezt a vilgot vtizedekig, ez volt maga a Star Wars, nem csak a filmek. Szvsz a Disney legnagyobb baromsga volt ezt kukzni, fleg az eredmny ismeretben...)
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
jan 07., vasrnap 11:56 #117
Ma nztuk meg mozikban s ht mit ne mondjak...kozepesnl semmivel nem lett jobb, pedig remnykedtem hogy vgre kapunk egy korrekt folytatst a gyalzatos 7. rsz utn.
A film elso 15 perce s kb utols 15 perce volt utos csupn. Kylo Rent tovbbra sem lehet komolyan venni, a feka meg az a koreai vagy milyen csaj kibaxott idegestek voltak a vgig Leia hercegnvel (amikor az rben repl a teste a robbans utn s visszarepl az ervel, akkor azt hittem hogy elkezdem a srst, nem vgom hogy mi a retekrt nem brjk kirni egyszeren..) s azzal az Els Rend tbornokval.
Snoke karakternek is mi rtelme volt, ha csak ennyi szerepet kapott ? Semmit nem tudtunk meg rla, hogy ki , hogy lett gonosz, semmit ! Csak lgott a levegben mellkszereplknt...
Szval n az uccs rszt ezek utn biztos nem moziban nzem az tuti, hanem ncores letlts lesz.

s az a szgyen hogy a Rebels sorozat simn krbehugyozza az egsz fosadk j trilgit.
[27] Marcangol
jan 04., cstrtk 10:45 #116
Csak annyit tennk a tmhoz, hogy amennyire nem szerettem az Er bredse cm alkotst s mai napig nem tudom rvenni magam, hogy jra megnzzem, annyira imdtam a mostani epizdot. Minden perct nagyon lveztem s vgre azt reztem, hogy egy star Wars filmre ltem be, nem arra az Abrams fle valamire.
"Is this real or is this just a ride?"
[17] Tomtom
jan 03., szerda 15:11 #115
Vlasz macewindu74 (#78) zenetre
...29.-n mg mindig telt hzas volt...tudom, mert akkor nztem meg...sajnos.
K..ra nagyot csaldtam benne. Szmomra rengeteg egyrtelmen Disney hzs volt benne, ami egyenl az erltetett kategrival, mint pl. a grill csirke evs, stb.

Nem rtem mitl lett kk a lzer kard, amikor zldnek kellett volna lennie -s itt most hagyjuk ki a megtisztts, talakuls fogalmt, mert az nem megy egy pillanat alatt- mirt nem halt meg Lea, mirt kellett dadogsra formlni a kodder karaktert, aki mellesleg kronolgiailag nem is tudhatott a meneklsi koordintkrl, s arrl, hogy a zszlshaj lesz a csali, stb... Szval egy dolog biztos, a 9. rszt nem moziban fogom nzni, s inkbb nzem a "lzadk" rajzfilm sorozatot, mint ezt... RIP SW.
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[18] chrss
jan 01., htf 11:25 #114
3 ht alatt tlpte az 1 milliard dollart csak USA-ban. Az ev legjovedelmezobb filmje lett - csak USA adatok
Photoshop Hero 3 - Filter Power!
[33] CHASE
dec 29., pntek 18:08 #113
Vlasz Rick Dangerous (#112) zenetre
Ezt a jedi mestert ti magyarzztok bele az EU meg mindenfle Star Wars kiegszt hatsra.
Hol van a klasszikus trilgiban brmi arrl, hogy Luke milyen jedi mester? Annyit tudunk, hogy jediv vlt - megtanulta hasznlni az ert. Ksbb megtudjuk (a Force Awakensbl), hogy nvendkei voltak: ebbl nem kvetkezik, hogy valaki Obi-Wan.
dec 29., pntek 17:35 #112
Vlasz CHASE (#111) zenetre
"sokkal inkbb emberi ez gy"

Egy Jedi mesterrl van sz, akinek nagyobb az igazsgrzete, mint a Hallcsillag.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
[33] CHASE
dec 29., pntek 14:53 #111
Vlasz starscream1 (#110) zenetre
Nem tudom, hogy ezt most irninak szntad vagy sem, mindenesetre egyetrtek. Sokkal inkbb emberi ez gy, mintha csak megrzza a vllt s visszatr a harcmezre.
dec 28., cstrtk 20:11 #110
Vlasz CHASE (#108) zenetre
Az a baj hogy Mark Hamill sem fogta fel hogy sokkal nagyobb jedi mester lett gy mintha csapkodhatott volna egy jt a fnykarddal, erre meg a hta mg kellett dobnia. Yodval gy s most kerlt egy szintre.
Nem szgyen a kempels, de hasznos. Mert vannak akiket idznek, s vannak akik csak idzni tudnak.
dec 28., cstrtk 17:16 #109
J podcast volt, liquiddel maximlisan egyetrtek!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[33] CHASE
dec 28., cstrtk 16:56 #108
Vlasz vencel (#107) zenetre
Semmi baj, csak ezt az "akik ezen a sorozaton nttek fel" attitdt dobjtok mr lgyszves. Akiknek bejn, ugyangy a sorozaton nttek fel, csak egyetrtenek bizonyos vltoztatsokkal vagy megbklnek egy ms kor elvrsaival.
n is a Star Wars-on nttem fel, annyira, hogy nekem a New Hope a kedvencem s nem az - "ohmygod, legjobb Star Wars" - Birodalom visszavg.
[7] vencel
dec 28., cstrtk 15:01 #107
A logikus az lett volna,ha a megrtak volna egy trtnetet s azt 3 rszre bontjk. Ennek a filmnek nincs is trtnete. A 7. rszben sok krdst nyitva hagyott a film, amire ebben a rszben magyarzatot kellett volna adni. De nem ez trtnt, jtt egy msik hres (taps, taps, taps) rendez, aki kiadott egy kt s flrs Star wars reklmfilmet. n nagy rajongja vagyok a Star wars-nak, de ez most csak lejrtaja azt. Bocsnatot krek azoktl akiknek bejn ez a Disney fle szemllet film, de higgyk el akik ezen a sorozaton nttek fel nem vletlenl elgedetlenkednek. Nem mlt a nevhez s ettl mg egy amatr is lvezetesebb filmet ksztett volna.
[10] Lacix
dec 28., cstrtk 12:04 #106
Nem lehet gy trilgit csinlni, hogy kln emberek talljk ki a rszeket. Ezrt volt szmomra csalds. Voltak szlak, amiket bedobott a 7. rsz, nagy volt a vrakozs, erre a 8. rsz teljesen kinyrta azt. (Luke epikus tallkozsa Rey-el a 7.vgn, Snoke, Rey szlei)
Never give up, never surrender
dec 28., cstrtk 11:36 #105
bred er bb8 els tallkozs ray-el, bb8 antennja hol fekete vkony hol vastag fehr a kettbl az egyik. szar az egsz, azt se tudjk mit csinlnak, tgondolatlan az egsz sorozat gy ahogy van.
Nem szgyen a kempels, de hasznos. Mert vannak akiket idznek, s vannak akik csak idzni tudnak.
[6] ProEvoFan
dec 27., szerda 21:23 #104
A film ugyan az a mese volt, amit szerettem gyermekkoromban.Ugyan gy tele volt butasggal, mint az elz trilgik...s akkor mi van?Ez a Star Wars.A gyermekem tizenegyes ves.A mozibl kimenet els krdse; mikor nzzk meg jra?Mindezt csillog szemekkel tette.Ugyan ezt rezhettem n is anno.Felntt fejjel sosem kapom mr meg ezt az rzst.De nem baj.J film volt.Mertek jtani.Vgre.
"Most ki jtszik? DJ 3-tl 6-ig. De meddig?7-ig. Hogyhogy? Volt egy kis csszs."
dec 27., szerda 19:06 #103
Vlasz CHASE (#96) zenetre
Az FF-bolygt n sz szerint gy idztem ! Tiszta FFXV!
"This is our time to medicate..."
[15] xboxfreak
dec 27., szerda 17:10 #102
A kommentet moderltuk, mert... Mr nhnyszor jelezve lett, ezt ne itt
[33] CHASE
dec 27., szerda 11:06 #101
Vlasz Dude (#98) zenetre
" Poe azt sem tudja kicsoda Holdo. Pont Poe egy ilyen zrt katonai szervezetben egy ilyen magas rang embert nem ismer."
Na pontosan errl beszlek. Az egy olyan erltetett, elrngatott motvum volt, hogy az csak na.
[33] CHASE
dec 27., szerda 11:01 #100
Vlasz Dude (#99) zenetre
Nem tudom, mirt kik? Erre nem nagyon emlkszem.
[48] Dude
dec 27., szerda 10:45 #99
Vlasz CHASE (#96) zenetre
Ja btw. nzted kik az "urak" a kaszin bolygn? Fordtva ebbl akkora balh lenne, mint a hz.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[48] Dude
dec 27., szerda 10:44 #98
Vlasz CHASE (#96) zenetre
Semmit nem javtottak szerintem. n remltem, hogy fognak. De semmi nincs a filmben javtva. Rey-nek sincs karakterfejldse. Persze mondhatjuk, hogy azrt, mert kb. egy ht telik el a kt film kztt. Ezrt szmomra mr a hetes is lvezhetetlen lett. Mert mr a remnyem is elszllt, hogy ebbl kihoznak valamit.
Holdo meg... Poe azt sem tudja kicsoda Holdo. Pont Poe egy ilyen zrt katonai szervezetben egy ilyen magas rang embert nem ismer. Pedig nincsenek sokan.
Hux a kabar karakter. Leszoljk, eldobjk, levltik. Semmi rtelme ezen kvl.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
dec 27., szerda 10:41 #97
Vlasz CHASE (#90) zenetre
Voltak vicces jelenetek a klasszik trilogiaban is, persze, csak nem ilyenek. Nehez ezt szavakba onteni, olyan ez, mint hogy a Gyalog Galoppban is vannak poenok, meg az Amerikai Piteben is. Legegyszerubben fogalmazva a SW el lett Disneysitve.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
[33] CHASE
dec 27., szerda 10:38 #96
Vlasz Dude (#94) zenetre
De ht a Force Awakens egy kurva buta film volt. Azon tnyleg ltszik, hogy csak kt hetet tltttek a forgatknyv rssal, s csak JJ Abrams miatt j valamennyire. Arra minden igaz, amit erre mondanak: Rey egy Mary Sue, Poe elnagyolt, Luke nincs benne, Leia egy rozzant alkoholista.. Kedvelem mra n is mert mgiscsak Star Wars s elfogadtam az elnagyoltsgaival egytt de az tnyleg szembe ment mindennel ami Star Wars (Han: szlljunk le fnysebessggel a bolyg felszne felett, Rey teljesen kvetkezetlenl hasznlja az ert, stb). De sztem ezeket mind javtottk.
A blogokat nem olvastam, csak ezt a podcastet hallgattam. Mindenesetre kr, hogy az engem zavar rszeket nem taglaljk, engem a Holdo-s rsz zavart leginkbb (mind a karakter, mind a megoldsa), ami sztem egy krvra rtelmetlen, zagyva valami volt, illetve a kaszin bolyg olyan mintha valami Final Fantasy-bl kerlt volna el, s nagyon nem illik oda.
Taln mg Huxot tudom megemlteni, akinek a szerepe sztem ebben a formban rtelmetlen, de a fbb szereplk mind vittk a prmet s hoztk a formt szmomra. Vgre tudtam lvezni Reyt, vgre tudtam lvezni Poe-t, vgre itt volt Luke, vgre voltak olyan klasszikus trilgit, Yodt idz rszek...stb.
[71] zaz
dec 27., szerda 10:17 #95
Mackval rtek egyet.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[48] Dude
dec 27., szerda 9:39 #94
Vlasz CHASE (#92) zenetre
Szerintem elg sok kommentben le lett rva (rszemrl is +windu blogjban), mirt nem tetszik a film. A Force Awakens-t csptem n is. Egy a sutasgai ellenre is j alapnak tartottam egy j trilgihoz. Innen azrt akkor mr lthat, hogy amgy nem kell sok egy egyszer SW rajongnak.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[48] Dude
dec 27., szerda 9:35 #93
Vlasz CHASE (#90) zenetre
Sokan mst vrnak 30-40 vvel ksbb mr, mint amit a klasszikus trilgiban lttunk. Nekem nem a viccekkel van bajom. Hanem, ahogy a podcastben is elhangzik sokszor bna, nem oda ill, st picit zlstelen viccek kerltek a filmbe. 1-2 j persze akad.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[33] CHASE
dec 27., szerda 3:04 #92
Egybknt gy vissza olvasgatva a Force Awakens topikot feltnt, hogy pran akik nagyon vdtk a filmet, st, megszltk azokat akik gymond leragadtak a rgieknl most a film legnagyobb kritikusai.
Megtudhatnm, hogy ha nem tabu, hogy mi vltozott? Csak mert kezdem gy rezni, hogy n vagyok a vilgon az egyetlen (a kritikusokat leszmtva), aki szerint tszr-hatszor komolyabb mint a Force Awakens, s pont egy Star Wars fannak kne lvezni.
Amik eljnnek kritikk, egyszeren nem tudok vele mit kezdeni, olyan mintha nem a Star Warst nztk volna eddig. BB8 mirt l aprpnzeket..nem tudom, R2D2 mirt lki le C3Po-t a homokba a Jedi visszatrben? Nem rtem.
dec 25., htf 23:01 #91
Vlasz liquid (#80) zenetre
Abban egyetrtek, hogy a jv heti adatok lesznek igazan rulkodak.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[33] CHASE
dec 25., htf 22:57 #90
Most kezdtem el nzni a Birodalom visszavgot nmi frissts gyannt. Pont ugyanolyan hlye viccekkel van tele s komolyan vehetetlen mint az j rsz egyes rszei. Han: honnan tudja, hogy szrs a talpam? Darth Vader megl valami tbornokot force choke-kal, a csv tipikusan vgjtkos mdon esik ssze. Ezen rhgk mr fl perce.
Szval ez a vgjtkos stlus biztos hogy nem az j rsz tallmnya. (hangvtelben picit taln mg komolyabb is)
[1] Mekerovka
dec 25., htf 20:38 #89
Sztem j volt.

7.-nl mindenkppen jobb, a baj h mindenki ugyan azt vrja mint az eredeti trilginl. ht kurvra nem azt kapjtok, njjetek fel, faszom -.-
Brcsak megvalsthatnm azt, ami soha nem volt lehetsges.
[48] Dude
dec 25., htf 14:46 #88
Vlasz Vega (#87) zenetre
Bakker te jelentetted ki nem n.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
dec 25., htf 11:18 #87
Vlasz Dude (#86) zenetre
Szerintem meg nem.
Sznvonalas vita
[48] Dude
dec 25., htf 10:45 #86
Vlasz Vega (#85) zenetre
Nyilvn nem? Mirt? Simn lehet, hogy visszanzve majd ez lesz a helyzet. Br mr szerintem most is az.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
dec 25., htf 9:57 #85
Vlasz macewindu74 (#78) zenetre
Ha ez mindent elmond a minsgrl, akkor ezek szerint ez minden idk legrosszabb SW filmje, hiszen az eddigiek nem estek ekkort a msodik hten.

Pedig nyilvn nem.
[23] CeXzer
dec 25., htf 9:49 #84
Vlasz starscream1 (#83) zenetre
n mgis a spagettiszrnyre szavazok.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
dec 25., htf 9:39 #83
Vlasz CeXzer (#82) zenetre
Aha ht persze. Mikzben valsznbb a kylo megolds, mivel mgsem ltt, mr elege volt snokebl s mr hibavalnak rezhette Han meglst s nem akarta ktszer elkvetni ugyanazt a hibt.
Nem szgyen a kempels, de hasznos. Mert vannak akiket idznek, s vannak akik csak idzni tudnak.
[23] CeXzer
dec 25., htf 9:26 #82
Vlasz starscream1 (#81) zenetre
Szerintem a spagettiszrny volt.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
dec 25., htf 9:23 #81
Vlasz Tom (#43) zenetre
A bombzs sem megmagyarzhatatlan, ott van pl. amikor luke tanul Obi vantl a falconon egy gmbalak lebeg valami lvldz r. Nem kilvel gz, lgcsavar stb. tartja a levegben, ez a technolgia szmunkra ismeretlen a star wars univerzumban elfogadott akr a lzer kard, vagy pisztoly. A bombt is rvezetheti ugyanaz a technolgia az alatta lv terletre. Ebbl is ltszik hogy mindenron akarnak kritikt megfogalmazni gondolkods nlkl. Leila kritikja is a lehetsges magyarzatok kerlsnek a hinya csak hogy meglegyen a tizenxedik problma amit fel lehet sorolni. Mi van akkor ha a fia mentette meg? Egy biztos vgl nem ltt kylo, mert rezte hogy ott van, ekkor azt is tudta hogy bajban van, az egyik kpessge meg pont az amit az elz rszben lttunk hogy percekig meglltotta a lzer lvedket a levegben, ami alkalmas lehet erre az agyonkritizlt tllsre. Meglltotta, vagy kvl helyezte a tren nem tudjuk pontosan ahogy azt se hogy llt meg egy lzernyalbot.
Nem szgyen a kempels, de hasznos. Mert vannak akiket idznek, s vannak akik csak idzni tudnak.
dec 25., htf 8:31 #80
Vlasz macewindu74 (#78) zenetre
(Mivel hobbiszinten sok ve kvetem az amerikai filmes boxoffice-t, mindenkppen idetennm: ebben a 69 szzalkban ersen benne van, hogy tegnap december 24 volt, az emberek ilyenkor nem nagyon szoktak mozizni, max egy matin a gyerekekkel, de dlutn mr megll az let. A kvetkez heti / htvgi teljestmnye lesz igazn rulkod.)
And since you asked: no. It's massive.
[33] CHASE
dec 25., htf 8:12 #79
Vlasz macewindu74 (#78) zenetre
A Batman vs Supermanrl is elmond sok mindent?
dec 25., htf 8:11 #78
69%-al rosszabbul teljestett a film a premiert kvet htvgn. Ennl rosszabbul eddig csak a batman vs superman film eset tbbet a premiert kvet hten. Ez mindent elmond az j sw film minsgrl.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[23] CeXzer
dec 24., vasrnap 23:02 #77
Vlasz mcmacko (#76) zenetre
Azon mondjuk elgondolkodtam, hogy lehet csak azrt, mert gy, hogy nem csak nzem, hanem vgigkzdm a csatkat, jobban tudok azonosulni a karakterekkel. Lehet ha ugyanezt filmben ltom, stoznk, nem tudom, de az tuti, hogy gy jobban rdekelt, mint a film.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
dec 24., vasrnap 22:46 #76
Vlasz CeXzer (#75) zenetre
Holnap nekem is befigyel!
"This is our time to medicate..."
[23] CeXzer
dec 24., vasrnap 20:07 #75
Szval gy fl ron beruhztam egy BF2-re, s mr rta valaki, de nagyon egyetrtek vele, jobb a trtnet, mint a filmben.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[10] priest
dec 24., vasrnap 19:10 #74
n tnyleg azokat a kritikkat nem rtem (amit felhoztatok podcastban is), amik a film egyik bosszant kis hibjt se emltik meg s az egekig magasztaljk (fizetett "kritikk" lennnek?). Szinte biztos, hogy nem ez a msodik legjobb SW film, de taln nem is legrosszabb.
Forklifts never die. They're just missing in action.
[11] rdong
dec 24., vasrnap 17:16 #73
Vgre egy igazn j podcast a tmban, ahol az ellenttes szubjektv vlemnyek adnak, egy objektvnek vehet kerek egszet. Ellenttben a frcsg, divatos youtuberek csatornival, ahol nzettsg/kattints fggsg jegyben hzzk le a filmet. (Tisztelet a kivtelnek.)

mbr n inkbb Liquid vlemnyt osztom, de maximlisan megrtem mack problmit, hogy hol ltja problmsnak a filmet...illetve azt a tbort, aki hasonlkppen rez.

Valsznleg a csaldott tborban most tudatosult, a Disney, SW-t rint valdi politikja (belertve az eddigi knon kukzst.) Illetve az elmlt 30 vben, fejben olyan magasra emeltek karaktereket, jeleneteket, dszleteket..ratlan szablyokat, melyeknl a Disney fle brzols kicsaphatta a biztostkot.

Csak egy valamit felejtenek el, hogy ez a fajta brzols nem felttlenl rossz, attl hogy nem olyan mint a rgi. Vagy tnyleg az rzelmi intelligencihoz kthet.

J pr emberrel beszltem errl, akinek nem tetszett az konkrtumokat fogalmazott ( fajok, dszlet, bombzs, supergirl..etc stb. stb.)..akinek tetszett, az rzelmeket, drmt ,nfelldozst ,misztikumot, stb. emltette meg a pozitv oldalon.

Mondjuk nekem a fajok is tetszettek...st mg supergirl is totl meglepett s abszolte beleillett.
Luke-hoz valban el lehetett volna kpzelni egy szebb bemutatkozst, de a bcs jelenett megknyeztem, szerintem Lucas sem csinlta volna szebben.
Jtszani tudni kell. :)
[48] Dude
dec 24., vasrnap 15:27 #72
Vlasz Tom (#71) zenetre
Dehogy van tele a tbbi.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[25] Tom
dec 24., vasrnap 13:58 #71
Vlasz Dude (#67) zenetre
n nem reztem, hogy testek volna a tloldalra. Nekem ebbe a sci-fi fantasyba belefrtek ezek a dolgok. Nem reztem Luke tantst sem sokkal tbbnek az eredeti trilgibl. Annyit mondtak most is Raynek. Yoda sem mondta Lukenak, hogy hogyan emelje ki az X szrnyt csak annyit mondott, hogy csak gondolja msnak a kemelgetsnl. Del Toro karaktere pedig hallotta a hajban mikor mentek visszafele, akkor Poe beszlt Finnel s abbl tudta, mert ott Poe elmondta Holdo tervt. Szval azt tudta a nz hogyan trtnt csak figyelni kellett. Amgy meg, mint mondtam sz sszes tele van ilyen bakikkal. Nem egy ember rja s nem egy idben, hanem tbb tucat ssze vissza.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
dec 24., vasrnap 13:50 #70
Vlasz Gergo89 (#66) zenetre
Mulholland Drive-ot mindegy, hogy egyszer nezed meg, vagy ezerszer, akkor sem fogod erteni.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
dec 24., vasrnap 13:48 #69
Vlasz Dude (#63) zenetre
Szerintem se. Luke eredeti trilogiaban latott szemelyisegebol nem ilyen oreg Luke kovetkezik. Persze valtozik az ember, de 20 meg 50 kozott, ennyit, mint itt???

Anakinban ott voltak azok a jegyek, amitol Vader lett, a fiatal Obi-Wan Kenobi tokeletesen passzol az az idos mesterhez, itt meg mintha nem is ugyanarrol a karakterrol lenne szo.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
sszesen: 118 [1-50]
1 | 2 | 3