My Eyes on You: első neo-noir gameplay
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2017. december 13.
szerda 15:28


Jó hír a különleges csemegék rajongóinak, hogy a kijevi központú Storymind Entertainment végre gameplay jeleneteket tartalmazó videót közölt a nyomozós akció-kalandjátékáról. A csapat olyan veteránokat foglal magában, akik a Metro: Last Light, Cossacks, Stalker és a Witcher 3 játékokon is dolgoztak, profiljuk a filmszerű single-player élményekre fog fókuszálni.

A csapat debütáló játékban Jordan Adailen-t fogjuk alakítani, aki a Crimson Mask-ot viselő tömeggyilkos bandája után ered a 80 évek neo-noir Chicagojában.

A sztori alakulását az is befolyásolja majd, hogy milyen nyomokon indulunk el. Racionálisan döntünk majd, vagy belemélyedünk az okkult háttérbe? Ezek roppant érdekesen hangzó felvetések, kíváncsiak vagyunk a megjelenési időpontra és persze a cucc végső minőségére is. A platformok között egyelőre az XO, a PC és a PS4 van feltüntetve, de nem lepődünk meg, ha a készítők az Unreal motor flexibilitását kihasználva később akár Switchre is kihoznák a produktumot.

[11] AttisHUN
dec 15., péntek 10:37 #2
Kedvcsináló trailer
Ami nem öl meg,az meger?sít.
dec 14., csütörtök 8:22 #1
Jó lesz ez indie TPS-különlegességnek a Past Cure mellé.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Friss hírek

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

118 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

16 | Final Fantasy VII Remake látványtervek

Egy kis nyálcsorgató az évfordulós rendezvényről.

ps4 66 | Magyar felirattal jön a God of War

Újabb nagy cím kap lokalizációt.

5 | Nyárra csúszott a We Happy Few

De legalább kaptunk néhány jelenetet Sally sztorijából.

45 | [M365] Tomb Raider trailer #2

Kettes számú előzetes a rebootolt sírrablásról.

8 | Metal Gear Survive: csapatos akció

Főszerepben a co-op lehetőségek.