Street Fighter IV - teszt
Kapcsold jtk: Street Fighter IV (x360)
Eddig 98 hozzszls
Ghz
2009. February 16.
Monday 19:00
Megvan annak az elnye, ha az ember elre dolgozik. Jelen esetben az, hogy nem kell mr a helyet “vesztegetnem” sem a TRTNET, sem a HARCRENDSZER, sem pedig a KARAKTEREK bemutatsra. gy aki ezekre kvncsi, kattintson egy nagyot mieltt elkezdi ezt olvasni.


A lemez behelyezse utn az arcunkba robban a mr korbban kiszivrgott INTR, aminek br minsge bdletes, hangulata azrt megkrdjelezhet. Ennek oka pediglen nem ms, mint a felems rzseket kivlt bettdal, aminek hallgatsa kzben rgtn rpkdtek a “Mi ez vazze? Backstreet Boys is back vagy mi?” felkiltsok. De termszetesen egy vrbeli SF fant ez nem tntorthat el A jtktl, amire majdnem 10 vet vrtunk. A men s a szoksos effektek azrt mr rgtn csillaptottk felhrdlt lelkivilgunk csapong hullmait, szp, egysges, letisztult designt kapott, ahogyan a jtk tbbi rsze is. A f jtkmdnak tekinthet Arcade md mellett van mg lehetsgnk gyakorolni, megnzni a jtk sorn megnyitott kpeket s videkat, nekillni a Challenge mdnak, szszmtlni a belltsokkal, s termszetesen beleugrani a nagy online adok-kapokba az Xbox Live s a PSN segtsgvel.


Egyszer s knyelmes jtsok tmkelegvel kszlt neknk a Capcom, amiket valsznleg csak a sorozat rajongi fognak szrevenni, s fleg rtkelni. Ilyen pldul, hogy vgre knyelmesen, az Arcade md indtsa eltt llthatjuk be az alap paramtereket, gy mint: nehzsg, id, s a menetek szma. A nehzsg nagyon babn sklzhat, s a kezdknek fel is hvnm a figyelmt arra, hogy nyugodtan kezdjk a jtkot a legknnyebb fokozaton, nem szgyen az, de hasznos, fleg azrt, mert sokaknak mr a msodik plyn meggylhet a baja a CPU-val. A kvetkez meglepets akkor r minket, amikor kivlasztottuk a karakternket, hiszen VGRE egy felugr kis ablakban kivlaszthatjuk, hogy a mr megnyitott ruhasznek kzl melyikben szeretnnk pompzni. A SF joncoknak mondanm, hogy eddig ez gy mkdtt, hogy ha klnbz gombokkal vlasztottunk ki egy karaktert, akkor klnbz szneket kaptunk. Hagyomny volt, az tny, de azrt sokkal jobb ez gy, mert vgre nem kell mindenkit a vletlenl kivlasztott lila ruhs Kennel levernem. Itt van mg a msik jdonsg, hogy ugyanilyen mdszerrel vlaszthat egy karakternek tbb “taunt” mozgs is, ami lefordtva krlbell annyit tesz, hogy kemnykeds pzbells. Tudjtok, amikor leversz valakit, s amg sszeszedi magt, benyomod az animcit, amivel ltalban jl felmrgested. Vgre mindenki kapott egy men anims stlus bevezetst s lezrst, amik br nem olyan akcidusak, mint mondjuk a DOA-ban, de azrt megvan a hangulatuk. Nem konkrtan az arcade mdhoz tartozik, de szintn jdonsg, hogy most mr brmikor, brhonnan elrheted az adott karaktered mozgslistjt. Remek dolog ez, plne az j szereplknl.


A gyakorlsra s a belltsokra nem rdemes sok szt vesztegetni, viszont annl izgalmasabb lett az j Challenge, azaz kihvs md. Itt hrom f kategrit tallunk, ami a Survival (egy letercskkal maradj minl tovbb letben, mikzben sorra jnnek az ellenfelek), a Time Attack (megadott id alatt kell lepofoznod megadott ellenfelet), valamint a legmenbb, a Trial, ahol a kivlasztott karaktereddel kell megcsinlni a gp ltal kijellt feladatokat. Mindhrom mdnak van kln normal s hard verzija is, nem beszlve arrl, hogy nem elg szimpln teljesteni ket, mert a gp mg rtkel is minket a jl bevlt bronz-, ezst-, aranymedl rendszerrel. Visszatrve a Trial mdra: ezt ajnlanm rgtn a teljesen kezd, vagy SF-el nagyon rgen jtsz embereknek is, mivel itt aztn tnyleg majdnem minden elsajtthat s begyakorolhat. Nem kell megijedni, mert nem egyszerek a feladatok, s itt jn ki ismtelten az, hogy a SF nem a tized-, mg csak nem is szzad-, hanem az ezredmsodpercek jtka. Mert ltalban pontosan ennyi idd van, hogy eltalld azt a pillanatot, amikor egy mozgsanimci vgnl beadhatod a kvetkezt.


Trjnk is r arra, hogy mgis mire jk ezek a kihvsok. A jtk egy gynevezett “profil a profilban” rendszert hasznl, aminek ksznheten br a gamertagnk kint van a jobb fels sarokban, mgis egyediv varzsolhatjuk ikonok s titulusok segtsgvel. Ikonbl 260, titulusbl pedig 432 ll a rendelkezsnkre, ezeket pedig egyszeren gy hozhatjuk el, hogy jtszunk a jtkkal, fleg a Challenge s az Online mddal. Van egy kln statisztika is mindegyikre, ahol nyomon kvethetjk fejldsnket, s hogy mibl mennyit nyitottunk mr meg. Gondolom nem mondok nagy jdonsgot azzal, hogy a jtk 100%-ra val kiprgetshez meg kell nyitnunk mindent. Durvn 12 rm van eddig a jtkban, ami csak offline (mert az online rsz csak 20.-tl prblhat ki hivatalosan), s gy tartok 10%-nl. Amgy mg gyjthetek gynevezett fighting medlok is, kizrlag az online mdban, amik megszerzshez gy kell nyernnk, hogy teljestnk adott kritriumokat, mint pldul nyerj 10%-os leter cskkal, csak dobssal, stb. Ltszik, hogy a Capcom tkletesen felismerte, hogy jutalmazni kell a jtkost mindenflvel, mert gy sokkal tovbb fenntarthat a motivci.
>>

sszesen: 98 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
Feb 25., Thursday 22:40 #98
Ez a legjobb verekeds jtk!
Eddig csak videkat lttam rla,de nagyon bejn!
Radsul jn PC-re!
[1] frost89
Apr 07., Tuesday 15:53 #97
j jtk, a rajongknak fleg... de sajna nem egy tekken vagy egy soul calibur
3 fle gamer ltezik 1. aki csak jtszik. 2. a grafikt technolgit is nzi. 3. kukacoskod s a legfbb tanulsg A PC HALOTT.......................
[25] rob
Feb 20., Friday 21:44 #96
Vlasz Hwopapa (#94) zenetre
Megbzhat helyrl rendeltem. Ma meg is jtt...
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
Feb 20., Friday 14:23 #95
Vlasz Roxas (#87) zenetre
Errl beszltem n neked szerdn ,csak ht nem hitl nekem. Azt hitted, hogy kamuzok n neked.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[25] Hwopapa
Feb 19., Thursday 22:59 #94
Vlasz rob (#90) zenetre
j Neked, nekem a game.co.uk taln jv htre idehozza frnya royal mail
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[14] muerte
Feb 19., Thursday 19:09 #93
Vlasz Rolne (#83) zenetre
Az az hogy neked ment volna a megkovetes.
Ami nem ol meg az erosit
[14] muerte
Feb 19., Thursday 19:08 #92
Vlasz Marcangol (#79) zenetre
Tapasztalaom szerint sajnos az ilyen reakcioknak, (ami nem szarkazmus akar lenni) igen ngay koze van a magyarsaghoz.
Ami nem ol meg az erosit
[14] muerte
Feb 19., Thursday 19:07 #91
Vlasz theSickness (#78) zenetre
Akkor megkovetlek, elnezest.
Ami nem ol meg az erosit
[25] rob
Feb 19., Thursday 12:05 #90
Mg azt vettem szre az animciknl hogy pl : egy j gyomros tsnl kigvad az ellenfl szeme, torzul az arcuk az tsekre... Ebben a videban szemgyre vehetjk ahogy Fei Long tsre Ryu arca torzul KATT! Nekem holnap jn a SF IV.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[37] Roxas
Feb 19., Thursday 0:14 #89
Vlasz mcmacko (#88) zenetre
Nem is figyeltem..
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
Feb 18., Wednesday 23:21 #88
Ez most jutott eszembe...
Nektek nem fura, hogy az leter cskkensvel a zene nem gyorsul be?
"This is our time to medicate..."
[37] Roxas
Feb 18., Wednesday 19:40 #87
Vlasz Shadrune (#86) zenetre
Akkor mr valaki ki is csapta
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[5] Shadrune
Feb 18., Wednesday 19:30 #86
Most vettem t ezt a gynyrsget. Kaptunk hozz szp magyar+lengyel+cseh+szlovk nyelv hts bortt, valamint egy 40 oldalas angol nyelv kziknyvecskt. A jtk meg, hogy is fogalmazzak..... Fenomenlis, 10 pontos, aki teheti ki ne hagyja!
[37] Roxas
Feb 18., Wednesday 18:56 #85
gy nz ki mr holnap befutnak.
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[11] rdong
Feb 18., Wednesday 17:03 #84
Nagyon j a teszt. Ezt a jtkot vtek lenne kihagynom.
Jtszani tudni kell. :)
[23] Rolne
Feb 18., Wednesday 15:54 #83
Vlasz theSickness (#78) zenetre
gymond volt osztlytrsaim, s hasonl hlyk nevben szltam
[37] Roxas
Feb 18., Wednesday 13:30 #82
Vlasz rob (#81) zenetre
20-n igen.
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[25] rob
Feb 18., Wednesday 13:11 #81
A hten megjelenik ugye ? Mr elrendeltem...
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[37] Roxas
Feb 18., Wednesday 12:57 #80
Muilyen zzs kis banner megy a foldalon
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[27] Marcangol
Feb 18., Wednesday 10:37 #79
Vlasz muerte (#76) zenetre
Ennek semmi kze a magyarsghoz.
"Is this real or is this just a ride?"
Feb 17., Tuesday 23:46 #78
Vlasz muerte (#76) zenetre
Mg egyszer: szarkazmus akart lenni, nem gondolta komolyan.
[14] muerte
Feb 17., Tuesday 23:23 #77
Vlasz muerte (#76) zenetre
A C-kat jtk alatt persze nem a Gears-et rtem, hanem a Def Jam ot.
Ami nem ol meg az erosit
[14] muerte
Feb 17., Tuesday 23:21 #76
Vlasz Rolne (#20) zenetre
Hat ha valami kis fingod is lenne a jtkokrl, ne adj isten kicsit visszamenleg is, nem fikznd a mfaj egyik legnagyobbjt s nem hasonltgatnd egy igen csak C-kategris jtkhoz. Azrt szeretem az ilyen fajmagyar embereket akik ismeretlenl utastanak el s fikznak dolgokat.
Ami nem ol meg az erosit
[36] rolmanus
Feb 17., Tuesday 22:00 #75
Vlasz theSickness (#73) zenetre
A szmbl vetted ki a szt
My body is ready!
[3] spammer
Feb 17., Tuesday 20:53 #74
"Ikonbl 260, titulusbl pedig 432 ll a rendelkezsnkre, ezeket pedig egyszeren gy hozhatjuk el, hogy jtszunk a jtkkal, fleg a Challenge s az Online mddal."

Lenyomtam 1 challenget, survivol - normal Sakuraval, de nem kaptam semmit ikont vagy titulust csak 1 j ruhasznt. Jelzi majd hogy hol lehet belltani? Optionsben s Player databan sem ltok erre utalst.
Feb 17., Tuesday 20:15 #73
Vlasz Djuree (#72) zenetre
Tudjuk, de azrt mindenki ms hlye, ahogy szokott lenni.
[30] Djuree
Feb 17., Tuesday 19:25 #72
Vlasz rolmanus (#68) zenetre
sztem igen, persze kinek a pap kinek a paplan
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[20] Madroy
Feb 17., Tuesday 18:49 #71
Vlasz mcmacko (#70) zenetre
Az egy dolog , aki akar mr jtszhat vele minimum 1 hete , de mondjuk frcsa , hogy mindenhol 9 pont fltt kapott a cucc , itt meg gy ll a dolog .
Captain Cartman yohoho !
Feb 17., Tuesday 18:23 #70
Vlasz Djuree (#62) zenetre
Az okosok mris szavaztak, gy 7.5 pontnl jr az olvasi tlag.
Pnteken jelenik meg itthon a jtk...
"This is our time to medicate..."
[40] Rewmac
Feb 17., Tuesday 16:20 #69
Vlasz rozsomak96 (#54) zenetre
Ez gy mkdik, hogy Ghz hazajtt, ledobott mindenkinek a Shoryuken-t aztn vitte review verzit s kifele lergott 3 portst majd elksznt s megksznte a szerkesztsgnek, hogy kaphatta elszr a cuccot
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[36] rolmanus
Feb 17., Tuesday 16:08 #68
Vlasz Djuree (#60) zenetre
Ezzel azt akarod mondani, hogy a SoulCalibur 9 pontos jtk, mg az SFIV 7? LOL
My body is ready!
Feb 17., Tuesday 15:31 #67
Vlasz Djuree (#60) zenetre
Nem mellesleg kb fele olyan tartalmas a jtk, mint a Wii-s Brawl, ami azt jelenti, hogy hnapokra van benne kihvs. A hangulat odaver, a hangok s a kpi effektek olyan orgiv tudnak talakulni egy-egy jobb meccsen, hogy elszr csak pislogtam.
n egydl a karaktereket nem tudom 100%-ig szeretni, de a klasszikus szereplket nagyon eltalltk.
Nomeg az az elcseszett Backstreet Boys intrzene...
[9] pippo
Feb 17., Tuesday 15:27 #66
Vlasz rolmanus (#37) zenetre
Most, hogy mondod....
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[37] Roxas
Feb 17., Tuesday 15:07 #65
Vlasz liquid (#63) zenetre
A 11 a megfelel number
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
Feb 17., Tuesday 14:26 #64
Akkor a Capcom odatette magt. Vrnom kell mg ssze jn a pnz egy arcade stickre is, mert ezt azzal egytt akarom megvenni.
Feb 17., Tuesday 13:24 #63
Vlasz Djuree (#62) zenetre
Yep, a ht pont egy j pontszm. Csak nem erre.

A metacritic tlaga jelenleg 95.
And since you asked: no. It's massive.
[30] Djuree
Feb 17., Tuesday 12:55 #62
Vlasz Oldern (#61) zenetre
azrt ez a design sztem jobban illik az SF-hez mint akrmi ms. az eredeti is ilyesmi volt, sztem ez gy j. csak jobban is meg lehetett volna csinlni, olyan elnagyoltnak tnik az egsz. azrt a jtk nem rossz, a 7 pont nem rossz pontszm
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[56] Oldern
Feb 17., Tuesday 12:46 #61
Vlasz Djuree (#60) zenetre
Az olvasi rtkels 7 pont krl jrt egy hnapja is, gy ebbl semmifle realitst nem rzek leszrhetnek. Vitzni veled ezen nem fogok, mr csak abbl az apropbl sem, mert mg nem jtszottam a jtkkal. Mindenesetre kosnak hiszek, tudom hogy elgg kpes arra, hogy meglssa, ha egy verekeds jtk harcrendszere mkdik, vagy nem mkdik - s itt ez a legfontosabb.

Az, hogy valakinek nem tetszik a design...istenem, ez van.
This Cannot Continue
[30] Djuree
Feb 17., Tuesday 12:38 #60
Vlasz Oldern (#59) zenetre
olvasi rtkels 7,3 ez mr inkbb relis.
a soul calibur 4 9,2-t kapott, az taln relis is...
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[56] Oldern
Feb 17., Tuesday 12:29 #59
Vlasz Djuree (#58) zenetre
SFIV?
6 Pont.

- Djuree
This Cannot Continue
[30] Djuree
Feb 17., Tuesday 12:25 #58
9,8??
cseppet sem elfogult vlemny m
aki sosem jtszott sf-el az adna r kb. 6-7-et
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
Feb 17., Tuesday 12:24 #57
a futst azt hinyoltam j lenne mikor htrl az ellenfl .
The King of the Iron Fist Tournament - Tekken
Feb 17., Tuesday 12:21 #56
Vlasz legolas (#53) zenetre
a verekeds jtkokrol volt sz a d-pad miatt hogy jn ide a ravasz?ha kapna az xbox is egy ilyen d-padot ami szerintem simn megvalsithat akkor az x lenne a jobb kontroller de ezzel a szar d paddal hogy baszn. meg az .ny.t aki kitallta egy szutyok fleg annak aki a bunyos jtkokat szereti
The King of the Iron Fist Tournament - Tekken
[15] NewYork
Feb 17., Tuesday 11:52 #55
Nagyon j cikk lett Ghz!! a 360-on tnyleg nagyon jl eltalltk az analg irnytst.Szmomra sokkal lvezhetbb volt gy a jtk.Mivel a 360 d-pad-ja elg szar szerintem.Nagyon vrom mr a 20.-t !!!
[18] rozsomak96
Feb 17., Tuesday 11:19 #54
Nagyon j teszt. Ghz, gondolom nagyon akartad a tesztet
[56] legolas
Feb 17., Tuesday 10:55 #53
Vlasz Shark (#47) zenetre
Kislny kezeknek biztos jobb a PS3-as joy ( fleg a zsenilis alsravasz pff...), nekem a 360- messze jobb.
[46] csavar
Feb 17., Tuesday 10:53 #52
Nem nyert.
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
[19] Hellfrost
Feb 17., Tuesday 10:21 #51
Na meglesem majd, rdekel elgg, remlem ez vgre j lesz
[38] playmore
Feb 17., Tuesday 10:20 #50
Vlasz Shark (#47) zenetre

Cheers, love! The cavalry's here!
[27] Rudymester
Feb 17., Tuesday 10:17 #49
A Kirly visszatrt s pr hnapon bell be is fogom szerezni. Ez nekem kell, az SF2 ta vrok egy hozz hasonl hangulat jtkra!

A cikk nagyon j lett. Nem csodlkoznk, ha a kvetkez podcast erteljes SF rajongsrl szlna...
http://www.facebook.com/retrofaktor
sszesen: 98 [1-50]
1 | 2
Street Fighter IV adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Capcom
Fejleszt: Capcom
Megjelens: 2009. Feb 20.
Kategria: Verekeds
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.8
Ami tetszett
Tkletes reinkarnci, tkletes evolcival prostva.
Ami nem tetszett
Kicsit tbb jtkmd, s egy kicsit finomabb karakter design mg tkletesebb tette volna.
Olvasi rtkels: 15.2 (78 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

98 | Street Fighter IV - teszt

Tbb, mint tz ve mr annak, hogy minden idk nagy esllyel leghresebb verekeds sorozata szmozott epizddal hallatott magrl. A vrakozsnak azonban itt s most vge: Ryu, Ken, Chun-Li, s a tbbi jl ismert harcos ismtelten ringbe szll. Teszteltk a Street Fighter IV-et.

63 | Street Fighter IV kstol - msodik rsz

Kzeleg a Street Fighter IV megjelense, ennek rmre kt adagban mutatjuk be, hogy mirt is rdemes izgatottan vrni a februr huszadikt. Tegnap a szria trtnelmvel s a harcrendszerrel foglalkoztunk, most a negyedik epizd ltal bsgesen knlt karaktereken sor.

31 | Street Fighter IV kstol - els rsz

Mr nem is kell olyan sokat aludni februr huszadikig: ekkor jelenik meg ugyanis a videojtk-trtnelem egyik legpatinsabb sorozatnak negyedik szmozott epizdja, a Street Fighter IV. Kedvcsinlnk els rszben a szria trtnetvel s az SF IV harcrendszervel foglalkozunk.

5 | Super Street Fighter IV: autrombols

Mi hinyzott a negyedik Street Fighter-bl, na mi? Igen: a rombols bnuszplyk. A jvre megjelen Super Street Fighter IV ptolja a hinyossgot, thetjk az autkat izombl.

48 | Street Fighter IV: lehetsges a Wii verzi

Se PS3, se X360, de jtkkpes PC nincs otthon, Wii viszont van, s nagyon fj a fogad egy kis pofozkodsra a Street Fighter IV-ben? A Capcom szerint remnykedhetsz a Wii verziban.

72 | Street Fighter IV jtk: a nyertesek

Vget rt a ht krdst felvonultat Street Fighter IV nyeremnyjtkunk. A vlaszokat begyjtttk, felrztuk, kavartuk jobbra, kavartuk balra, belehztunk, s lett kt darab nyertesnk, akik egy-egy X360 / PS3 verzival, s egy Chun-Li figurval lettek gazdagabbak.

58 | Ktmilli Street Fighter IV a boltokban

A japn premiert kveten az elz hten az Egyeslt llamokban s Eurpban is a boltokba kerlt a Street Fighter IV: mint kiderlt, a Capcom tbb, mint ktmilli jtkkal kszlt a premierre.

110 | Street Fighter IV nyeremnyjtk

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk, mghozz Street Fighter IV-es! Az gymenet roppant egyszer: lesz ht krdsnk (naponta), ezekre vlaszolsz (naponta), a vgn sorsolunk egy nagyot, s megnyerheted a Street Fighter IV-et PS3-ra vagy Xbox 360-ra.

26 | Street Fighter IV: elfogyott a kezdkszlet

gy tnik, hogy a Capcom alaposan albecslte a Street Fighter IV irnti kereslet, a verekeds szria negyedik felvonsbl ugyanis mr a premier napjn elfogyott az sszes pldny.

21 | Street Fighter IV intro

Februr huszadikn debtl Eurpban a Street Fighter IV. A patins verekeds szria negyedik szmozott epizdjbl lttunk mr videkat bven - most a ltvnyos nyitanimci kvetkezik.

6 | [TGS] Street Fighter IV trailer

Beindult a TGS-es videradat, a sort kezdjk a Street Fighter IV-el. A japn rkdokban j ideje elrhet stlusos buny jv v elejn bekltzik az otthoni masinkba is. Friss trailer.

16 | Street Fighter IV: kpek s platformok

Kt nappal ezeltt mr pletykaknt felmerltek a Street Fighter IV clplatformjai, a Capcom a mai napon pedig hivatalosan is bejelentette, hogy mely gpekre rkezik a jtk.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba