Berágtak a Detroit: Become Humanre
Eddig 59 hozzászólás
ne5h
2017. december 04.
hétfő 12:53


Keményen rászálltak az angol parlament gyerekvédő tagjai David Cage-re és a Detroit: Become Humanre. A képviselőket a játék Paris Games Weeken mutatott demója akasztotta ki, melyben gyerekbántalmazás és a családon belüli erőszak is képbe került.

"Teljesen rossz, hogy a családon belüli erőszak része lehet egy videojátéknak, függetlenül attól, mi a motiváció mögötte. A családon belüli erőszak nem játék és ez elbagatellizálja" - mondta Damian Collins.

Hasonlóan vélekedett a Childline jótékonysági szervezet alapítója, Esther Rantzen is. "Sosem akarjuk, hogy bárki is azt higgye, hogy egy gyermek agyonverése egy övvel a szórakoztatás része. Sosem lenne szabad elbagatellizálni vagy játékká alakítani. Kérem a Sony Interactive Entertainmentet, hogy gondolja újra és vonja vissza a játékot, vagy legalább távolítsa el a jelenetet, melyben egy virtuális gyerek életveszélyes helyzetbe kerül. Ha nem teszik, valódi gyerekek szenvedhetnek."

A dologról természetesen David Cage véleményére is kíváncsiak voltak, az úriember eképpen nyilatkozott: "Megpróbálok elmesélni egy történetet, ami számít nekem, amit megindítónak, érdekesnek és izgalmasnak találok és alkotóként a szerepem, hogy talán olyat hozzak, amire az emberek nem számítanak.

A szabály, amit magammal szemben támasztok, hogy sose dicsőítsem az erőszakot, sose tegyek semmi indokolatlant. Célja kell hogy legyen, jelentése és teremtenie kell valamit, ami remélhetőleg jelentőségteljes az embereknek."

Összesen: 59 [1-50]
1 | 2
[10] CoolCat
dec 07., csütörtök 11:25 #59
Válasz Doom (#55) üzenetére
jaja és ha más szerint fekete, akkor meg ki leszel átkozva és jön egy hashtag kampány De amúgy érdekes, ha férfiak ölik egymást, meg bunyóznak az tök természetes, az nem akaszt ki senkit.

Én ebbe a hisztibe tényleg azt látom, ami egyre gyakoribb, hogy bele kell kötni a más látásmódjába, ábrázolásmódjába, mert az bánt XY réteget. Véleménybuborék, és safe space.

Hunk2: csak egy példa volt. Amúgy szerinted a gamerek többsége ki szeretne mozdulni?
[12] Guba33
dec 06., szerda 21:48 #58
Egyszer a Fahrenheitben(Indigo Prophecy) gint ittam gyógyszerre.Az életben soha,ismertem pár embert aki ezt napi szinten csinálta,pedig sosem játszott...😊
[13] Nyarlako
dec 06., szerda 19:57 #57
Válasz Doom (#55) üzenetére
És nehogy mellé a fal még hetero is legyen mert akkor aztán olyan triggering lesz hogy ihaj.
Steam id.: Nyarlako
[38] Hunk2
dec 06., szerda 18:47 #56
Válasz CoolCat (#54) üzenetére
Nem egész nap a szobába kell lenni fehér falat lesni, ott a természet, fák, élő csodálatos világ! Ki lehet mozdulni!
"Élni és élni hagyni"
[54] Doom
dec 06., szerda 15:54 #55
Válasz CoolCat (#54) üzenetére
"Lassan csak a fehér falat lehet nézni..."

Már látom is magam előtt: "Hogy micsoda, szerinted a fal fehér lehet..?"
[10] CoolCat
dec 06., szerda 14:06 #54
Ez csak egy vizuális ábrázolási mód, amit mindenki úgy fordít le magában, ahogy akar.Miért, ha filmben nézed hogyan ölnek vagy erőszakolnak meg valakit, az szórakoztatás része? Vicces? Akkor tiltsuk be a régi festményeket, ahol krisztust a kereszten ábrázolták, mert túl véres és krisztust nem lehet ábrázolni esendő halandóként?

Kezd a hócipőm tele lenni a safe space, politikai korrektség és a többi majomsággal. Lassan csak a fehér falat lehet nézni...
[38] Hunk2
dec 06., szerda 11:50 #53
Válasz ssj4vegita (#52) üzenetére
Sajnos mindkettő tud őlni!
"Élni és élni hagyni"
[41] ssj4vegita
dec 05., kedd 23:48 #52
Válasz Hunk2 (#50) üzenetére
Nem a fegyverek olnek. A videojatekok!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
dec 05., kedd 21:36 #51
Válasz Hunk2 (#50) üzenetére
"Probléma az gyerek(gyerekről beszélünk) nagyon befolyásolható és erőszakot lát és nincs aki elmagyarázza neki mi az lehet ugyan azt elköveti."

Tehat megint mivel is van a problema?
A nevelessel, tajekoztatassal.
A gyerek ugyanugy lathatja delutan 5-kor a hirado elozeteset is, amiben szinten talalhat eroszakot sok esetben, vagy mint tobben is irtak a Star Wars-t, vagy igazabol barmit mar manapsag.
Jo pelda erre a Tom es Jerry, ahol sokszor kalapaccsal utik egymast, vagy lonek egymasra, stb.
Ennyi erovel tiltsunk be szinte mindent!
Pont ezert faszsag ez a fenti hir is, mert nem azzal van a baj, hogy ezeket abrazoljak (sokszor viccesen tulozva, mint pl. a Topm es Jerry eseteben, raadasul ennel a jateknal meg valoszinuleg nem is abban a megkozelitesben lesz, hogy ez igy van jol, es rendjen) hanem azzal, hogy sok-sok eve nem kepesek mar a nevelesbeli, szocialis, es csaladon beluli problemakat pozitiv iranyba terelni.

De ez most egy latvanyos dolog, mert hir erteke van.
Nekirohanunk egy jateknak, elkezdjuk ugy beallitani, mintha ezek okoznak azokat az emberi!!! problemakat, amiket keptelenek vagyunk mar jo ideje megoldani, es igy kivulrol az latszik majd, hogy foglalkozunk az adott problema megoldasaval, pedig valojaban ez csak egy ujabb lehetoseg az egesz szonyeg ala sopresere, mert semmi nem oldodik meg azzal, ha be is tiltanak egy jatekot emiatt.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[38] Hunk2
dec 05., kedd 20:30 #50
Sokaknak vicces találják a dolgot, ahogy szokták mondani minden csak addig vicc, amíg nem a saját családban történik meg.

Probléma az gyerek(gyerekről beszélünk) nagyon befolyásolható és erőszakot lát és nincs aki elmagyarázza neki mi az lehet ugyan azt elköveti.

Az a nagy idióta felfogás a gamer világban játék nem okozhat bajt, ez nem igaz mert igen is okozhat. Szerencsére meghozott szabályoknak, vagy normális szülőknek akik oda figyelnek a gyerekeikre ilyen nem igen fordul elő, nagyon ritkán.

macewindu74.:
Pistike elmegy a suliba és azt mondja COD játszott akkor biztos előveszik a játékot mint egy dolgot ami befolyásolta, előveszik a szülőket, azt is elkezdik vizsgálni mért ölt, szórakozás, harag, stressz stb... Nyomozásnál COD csak egy része lesz a dolognak, persze ezt egy politikus túl tolhatja.
"Élni és élni hagyni"
dec 05., kedd 19:58 #49
Válasz Rick Dangerous (#41) üzenetére
Háát, azért abban a korosztályban is előfordulhatnak durva torzulások.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[10] Cell
dec 05., kedd 17:04 #48
Válasz ssj4vegita (#44) üzenetére
Amit Darth Vader csinált a fiával a Star Wars V-ben, az sem piskóta. (Direkt nem írom le a nevét, HÁTHA van olyan, aki nem tudja.) Csodálom, hogy ezek a hiperaktív képviselök nem akarják a Star Wars-t is (visszamenölegesen) betiltatni.
[41] ssj4vegita
dec 05., kedd 14:10 #47
Ne feledd, ha lecsapsz a Bloodborne-ban egy vérfarkast... az életben is meghal egy!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[41] ssj4vegita
dec 05., kedd 14:06 #46
Válasz Patrick Bateman (#45) üzenetére
Hat a zombik is mind kihaltak meg a nacik is tudjuk miert.
Mentsuk meg a vilagot, tegyuk le a jatekot!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
dec 05., kedd 13:57 #45
Válasz ssj4vegita (#44) üzenetére
Sajnos ezert nem lesz tobb Dino Crisis sem, mert nincs mar dinoszaurusz, amit a jatekkal parhuzamosan megolhetunk az eletben is!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[41] ssj4vegita
dec 05., kedd 13:48 #44
Szoval ha megverek a jatekban egy gyereket akkor az eletben is megvernek egyet.

Ertem mar miert haltak ki a kuklopszok.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[17] helihobby
dec 05., kedd 12:08 #43
Ennyi erővel a híradót vagy úgy egyáltalán a médiát is be kell tiltani és vagy kivenni minden égető problémát, mert még a végén a gyermek lelke sérül, ha véletlen belepillant a valóságba.. Nonszensz...
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
dec 05., kedd 6:38 #42
Támogatom a parlamenti képviselőket. Ez botrány. David Cage monnyon le. /szarkazmus
dec 05., kedd 2:19 #41
Válasz Necroman Mk2 (#35) üzenetére
Same here
Gyerek alatt en jobbara a kisgyerkocoket ertettem, oket azert meg elegge sokkolni tudja a brutalis es ijeszto tartalom.
Ilyen 13-14 eveseket mar nem feltenem, ok mar siman nyomjak a GTA-t es nem hinnem, hogy kulonosebb hatassal lenne rajuk azon kivul, hogy jol szorakoznak.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
[21] SolidMetal
dec 04., hétfő 22:54 #40
Teljesen botrányos, hogy a 2017-ben ott tartanak egyesek (és ennek nyilvánosan hangot képesek adni), hogy a videojáték gyerekeknek való 'búgócsiga' és nem pedig független, felnőtt, értéket kifejezni képes médium.
Másrészt pedig nem véletlenül lesz ott a dobozon, hogy 18+. Nem gyerek kezébe való, mint ahogy a Schindler listája sem, tetszik érteni?
Random Kierkegaard idézet #667
dec 04., hétfő 22:42 #39
A filmekben és sorozatokban rendre lathatunk erőszakot, azokkal mégis kevesebb a bajuk a jogvédőknek, mint a videojátékokkal. Ha filmben látunk ilyet, akkor az dráma, ha játékban, akkor az szórakozás? Nem tudom komolyan venni az olyan kijelentéseket, amikor egy adott játékra emiatt rászállnák a politikusok. Nem történt mas, minthogy a brit helyi politika napi vitáját láttuk,,aminek éppen a video játék lett a témája.
Kérdem én ha itthon Kis Pistike bemegy az iskolába és leszúrja egy társat. Másnap megjelenik a cikk: Pistike cod-al játszik rendszeresen. Akkor be kell tiltani a cod hazai forgalmazását, nehogy megismétlődjön a tragédia?
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[24] arpi0912
dec 04., hétfő 22:19 #38
Gondolom az ilyen témájú fimek, sorozatok, stb is mind mind napirenden van náluk. Bár hasonlót nem igen szoktam látni ezeknél.
Kicsit túlreagálták az egész jelenetet, amitől egyébként filmekben 100x durvábbat is láthatunk. Gondolom azzal nincs bajuk...
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[13] Nyarlako
dec 04., hétfő 21:38 #37
Válasz nasty (#36) üzenetére
Az már onnantól nem gyerekbántalmazás lenne hanem bdsm homoerotika.
Steam id.: Nyarlako
[25] nasty
dec 04., hétfő 21:33 #36
Ezt a Damian Collinst minimum úgy megverném az övemmel mint a gyerekeim.
várjál !!!!!!!!!!!!!!! jól olvasok ? a nintyisek mágján fognak elégedni
dec 04., hétfő 20:50 #35
Válasz Rick Dangerous (#31) üzenetére
Hm, jobban visszaemlékezve én és a haveri társaságom 12-14 éves kor körül Doomot, Duke Nukem 3D-t meg Mortal Kombatot tolt, amelyek egyike sem nevezhető gyerekprogramnak. Más kérdés persze, hogy akkoriban az ábrázolás a technikai korlátok miatt erősen visszafogott volt (oké, a MK esetében pont nem), ezért senki se vette azokat komolyan, legalább is minálunk.
Sőt, pont a MK II okán vezették be a korhatáros rendszereket, az előtt semmi se volt, még a szexet nyíltan ábrázoló programok esetében sem (s most nem a Larry játékokra gondoltam).
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[13] Nyarlako
dec 04., hétfő 20:49 #34
Kérjük akkor hogy a hírekben és a filmekben se mutassanak semmilyen eröszakot, hiszen amit nem mutat a média az nem is létezik.
Aki meg terrorizálja és veri a gyerekét az nem egy játék miatt fogja csak mert pszichopata, de úgy látszik ezeknek a szervezeteknek nagyon kell a gumicsont.
Steam id.: Nyarlako
dec 04., hétfő 20:42 #33
Nekem a nyilatkozatokból nem úgy tűnik, mintha ezen jogvédők a játék gyerekekre való hatásától félnének egy ilyen ábrázolásnál. Pontosabban nem a közvetlen hatásától, hanem inkább attól, hogy egy felnőtt szülő ihletet kap ettől a programtól a saját gyereke bántalmazására.
Más kérdés, ahogyan webex is rámutatott, hogy a Quantic Dreams nem az a csapat, akik az öncélú erőszak hívei volnának. És igen, én is biztos vagyok benne, hogy David Cage és csapata úgy fogják ezt ábrázolni, mint a történet szempontjából szükséges rossz momentum, hogy az undort (+esetleg bosszúvágyat?) keltsen a normális értékekkel bíró játékosban. Sőt, ha ennek ellenkezőjét tennék, azaz dicső, felemelő módon mutatnák ezt be, azzal a játékosvilág haragját is kivívnák - lásd nem olyan régről a Hatred körüli botrányt KATT!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
dec 04., hétfő 20:13 #32
Válasz Rick Dangerous (#31) üzenetére
Pont ez az.
Ami most a videojatek, az korabban pl. a rockzene volt, az elott meg a franc se tudja mi.
Ezt kellene mar abbahagyni, hogy a valos problemak megoldasa helyett, csak ramutatunk valamire, es azt bunosnek belyegezzuk, ezzel szepen a szonyeg ala is soporjuk a meg mindig letezo valos problemat.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
dec 04., hétfő 19:58 #31
Válasz Patrick Bateman (#30) üzenetére
Mentalisan egeszseges felnott nem ad gyerek kezebe nem valo videojatekot.
Mentalisan egeszseges gyerek meg tudja, mi a kulonbseg a videojatek es a valosag kozott.
Hulye szulo + hulye gyerek eseten mar komoly problemak jelentkezhetnek, ha a gyerek eroszakos videojatekokkal jatszik - de ha nem jatszik, akkor is.

Vegul is a javito-nevelo intezetek es a fiatalkoruak bortone is uresen tatongott a videojatekok megjelenese elott...
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
dec 04., hétfő 19:41 #30
Válasz Hunk2 (#28) üzenetére
Es erre az a megoldas, hogy tiltsunk be mindent amibol bajunk lehet.
Ne gyartsanak tobb kest, mert megolhetunk vele valakit, vagy akar magunkat is?
Ne gyartsanak, ne termeljenek tobb etelt, mi tobb, ne is egyunk ezutan, mert mar tobben felrenyeltek, es megfulladtak tole?
A vizzel ugyanez.

Direkt sarkitott peldak, mert a hirben is egy olyan dolog szerepel, amin szandekosan akartak fogast keresni.
Meg mindig fogom a fejem a: "virtuális gyerek életveszélyes helyzetbe kerül" mondaton.

Nem egy adott legalisan is kaphato termeknek kell nekimenni, mint jelen esetben is, (Persze megfelelo szabalyozas az egyertelmu, hogy szukseges.) hanem az ertelmes, tudatos es felelossegteljes nevelest, plusz segitsegnyujtast kellene mar vegre megoldani, es tamogatni.
Tovabba valamennyire kiszurni azokat az embereket, akik veszelyt jelenthetnek masokra nezve, akar a vegletekbe meno, es agressziv, bantalmazo viselkedesukkel, nevelesi modszerukkel, (pl. a fentebb is irt gyerekbantalmazas, es csaladon beluli eroszak) akar magaval a szemelyisegukkel (pl. labilis allapotu pszicho-, szociopatak).

Az nem megoldas, hogy tamadjunk es tiltsunk be egy alapbol tok legalisan kaphato termeket, majd demonizaljuk is, mert meg ha tenylegesen veszelyes is az a dolog, akkor is lesz helyette sok masik.
Tiltsuk be a Domestost, vagy a tisztitoszereket, mert mergezest, vagy akar egesi seruleseket is okozhatnak?
A felnott siman megveheti az uzletben, es otthon sok esetben a gyerek is hozzaferhet, majd amikor ugy gondolja, beleiszik, vagy epp a szomszed Pistiket jol szemen locsolja vele, mert osszevesztek a Minecrafton.
Nem ertelmesebb dolog lenne Pistiket ugy nevelni, hogy ne akarjon masokban, es magaban sem karokat okozni?
De ebben a temaban, csak a felelosseg tologatasa megy majd minden szinten, mar nagyon regota.
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[22] Hendrix
dec 04., hétfő 19:03 #29
Válasz Rick Dangerous (#27) üzenetére
Azt hinné az ember, régen máshogy ment ez. Aztán tessék...
¯\_(ツ)_/¯
[38] Hunk2
dec 04., hétfő 18:55 #28
A probléma ott kezdődik hiába 18+ jelzés a szülő megveszi a csemetének a játékot és 99% cseszik arra mit tartalmaz. Vagy ép mivel játszik a gyereke. Ilyen szempontból igen is káros lehet a játék.

Egy gyerek CS GO látott bombát, akarta megépíteni, szerencsére félig sikerült neki így is égési sérüléseke szerzet. Egy másik fiatal áthívta barátját játszani és lelőtte csak úgy a szobájába egy igazi fegyverrel. Lehetne sorolni.
Ami furcsa legtöbb ilyen eset szépséges USA történik.
"Élni és élni hagyni"
dec 04., hétfő 18:53 #27
Válasz Doom (#10) üzenetére
Ocsmany es kiborito sajtotermek ocsmany es kiborito cikke. Es meg hazudnak is.

Juteszembe: KATT!
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
dec 04., hétfő 18:47 #26
Szerintem a csaladon kivuli eroszak is rossz dolog.
I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many.
[23] Coooler
dec 04., hétfő 18:40 #25
Válasz shearer (#24) üzenetére
Jogos, én nem nézem a mai világban népszerű és ismert filmeket, inkább a kisebb költségvetésű, kevésbé ismert alkotások érdekelnek. De én jó néhányszor találkoztam gyermekbántalmazással, illetve gyerekeket negatív színben feltüntető filmekkel.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[25] shearer
dec 04., hétfő 18:27 #24
Válasz Coooler (#22) üzenetére
Valójában jóval kevesebb (és azok is jellemzően radar alatt) van ilyen témájú filmekből, mint amekkora probléma ez a valóságban.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[13] Joel1970
dec 04., hétfő 17:50 #23
Kezdődik a reklámkampány,ahogy közeledik a játék megjelenése.
LG OLED C8 65" + LG OLED E6 55" + 6 db PS4 + 5 db Xbox One , Xbox Gamertag:aron8008 PSN ID:aron8008
[23] Coooler
dec 04., hétfő 17:23 #22
Ennyi erővel tiltsák be azokat a filmeket, amikben gyerekeket bántalmaznak. Van belőle bőven. Idióták...
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[12] AttisHUN
dec 04., hétfő 17:04 #21
Válasz Doom (#10) üzenetére

Ami nem öl meg,az meger?sít.
[12] AttisHUN
dec 04., hétfő 17:03 #20
Margit,há'noormáliiis? Mindig"imádtam",amikor valami extrém brutális bűncselekmény okán az emberjogi aktivisták és a politikusok beleszállnak a szórakoztatóipar termékeibe. Most ismét a videójátékipar egy gyöngyszemnek ígérkező darabjába.Khm,khm,nem is tudom... játszottam már a GTA-sorozat darabjaival,Manhunt-tal,Payday-jel,vagy árkádautós gámát vegyünk,NFS-stuffal. És bacca meg,40+ korom ellenére még nem vertem agyon a szomszdot baseballütővel,nem raboltam bankot a haverokkal,és nem ámokfutottam a közútakon,nyomomban 3-4 zsaruval+rendőrségi helikopterrel Az anglikánus politikusoknak csak szólnáék:úgy látszik,nem csak a drog rossz,az alkoholizmus is. Gyengébbek kedvéért:a britek jórésze híresen hírhedt nagy piás.
Ami nem öl meg,az meger?sít.
[19] herooftime
dec 04., hétfő 16:13 #19
Pfú micsoda beteg játékokat csinál a ez a David Cage, most felhúztam magam ... mindjárt játszok egy kicsit a demonophobiával hogy lenyugodjak XD
Amerikai cégek (Playstation, steam, deviantArt, twitch) -> cenzura japánban is. Japán cégek (Nintendo, dlsite, pixiv, nicovideo) -> van minden angolul is.
[37] Fieldtom
dec 04., hétfő 16:07 #18
Ezek szerint nem csak nálunk ülnek hülyék a parlamentben.
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[54] Doom
dec 04., hétfő 15:52 #17
Válasz Cell (#12) üzenetére
Plusz a világ (!) legerőszakosabb (!!) játéka. Shadow Man, Mortal Kombat, Splatterhouse, Doom, (új) Wolfenstein 2, Hatred, Silent Hillek, Resident Evilek, The Evil Within 1-2, tengernyi sétahorror.. mind-mind elbújhatnak.
dec 04., hétfő 15:45 #16
Válasz Cell (#12) üzenetére
Nem kéne trollkodással elbagatellizálnod, amikor véresen komoly témákat boncolgatunk naphosszat. Remélem, most szégyelled magad.
I am such a B.A.
dec 04., hétfő 15:42 #15
Válasz Cell (#12) üzenetére
Mert mi mind beteg lelkuek vagyunk!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[47] soliduss
dec 04., hétfő 15:42 #14
Hogy egyeseknek mennyi idejük van nyugatok

A Játék 99% ,hogy +18 karikával fog kijönni.... egy filmet ahol nem egy gyerekgyilkosság van, vagy durvább dolog ne legyen már tök elfogadott.

De ha ugyan ezt beleteszik egy gameben akkor már ugranak és véres szájjal hadakoznak érte ...
[25] Hwopapa
dec 04., hétfő 15:41 #13
Válasz Ghz (#4) üzenetére
+ COD
+ BF
+ összes lövölde ami amúgy PG13

Bár édesmindegy mi itt a keleten mit hőbölgünk

Valaki talált már erre vonatkozó aláírható netes petíciót?
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[10] Cell
dec 04., hétfő 15:40 #12
Válasz Doom (#10) üzenetére
Az igen.

Talán negyed órányi anyagunk nincs a játékról, de már ocsmány és kiborító.

És az a baj, hogy a sok pöffögő meg majd az ilyen című cikkek miatt fognak még jobban felemelni a hangjukat és lázadozni a videojátékok ellen, ahelyett, hogy mondjuk eljönnének ide a Gamerre és megnéznék, hogy hogyan trollkodunk egymással Digital Foundry hírek alatt.
[48] Fórumozó
dec 04., hétfő 15:35 #11
Jól mondja, nekem is az jutott eszembe a trailerről, hogy MUST NOT FAP
MEDIOCRE
[54] Doom
dec 04., hétfő 15:35 #10
Bizony-bizony, a blikk is lehozta tegnap este a következő címmel:

"Csak erős idegzetűeknek - Ocsmány, kiborító a világ legerőszakosabb videójátéka, hihetetlen a témája - videó (18+)"
Összesen: 59 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

340 | [Nyerd meg!] Adventi játékeső - SONIC MANIA PLUS

Közeledik a karácsony, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az adventet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Negyedik körben sünikkel és kisálatokkal száguldozunk egy kört.

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

1 | DiRT Rally 2.0: ahol a játék újfent szintet lép

Videós prezentáció az apróbb és jelentősebb fejlődési részletekről.

4 | Ingyen van: Lego The Hobbit & Full Throttle

Két játék is ingyenesen tölthető PC-re.

9 | Előbb jön a Metro Exodus

Egy héttel korábban megkapjuk a játékot.

1 | World War Z: beköszönnek a túlélők

Traileren a kooperatív zombiölés kasztjai.

ps4 3 | Spider-Man: nem mind ezüst, ami fénylik

Rövid pillantás az utolsó DLC-re.