Utolsó napló: Hellblade
Eddig 7 hozzászólás
ne5h
2017. november 22.
szerda 15:23


A Hellblade: Senua's Sacrifice minden bizonnyal az egyik legtöbb fejlesztői videóval rendelkező játék. A Ninja Theory alkotása hosszú időn át csak a munálatokba adott betekintést, jóval a megjelenés előtt. A csapat korábban arról számolt be, hogy a játék nullszaldós lett, jóval megelőzve a stúdió előzetes várakozásait a bevételeket illetően. Most pedig kiadták az utolsó, szám szerint harmincadik fejlesztői naplót, melyben arról értekeznek, hogy a játék már profitot termel.

Számokra lebontva a csapat előzetesen 150 ezer eladott példányban reménykedett, a játék azonban már a félmillió értékesített kópián is túl van, 13 millió dollár bevételt generálva.

[10] CoolCat
nov 23., csütörtök 12:21 #7
Örülök: A művészi önkifejezés úgy tűnik jogos ebben a médiumban is, és vevő is van erre a látásmódra. Emlékszem Carmack mondta, hogy a sztori felesleges, a gameplay jobban kell.
Ha jól csinálják, ez fordítva is mehet.
[11] DanTes
nov 23., csütörtök 9:32 #6
Nagyon örülök a jó hírnek. Amikor játszottam vele (ki is platináztam) arra gondoltam, nehogy megbukjon, mert én még szeretnék ilyen gyöngyszemekkel játszani. Megérdemlik a sikert, csak így tovább és várom a következőt.
PlayStation 4ever
[10] n000rbi
nov 23., csütörtök 9:16 #5
Válasz ne5h (#4) üzenetére
Köszi, mindenképpen be fogom szerezni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
nov 23., csütörtök 9:15 #4
Válasz n000rbi (#3) üzenetére
Igen.
I am such a B.A.
[10] n000rbi
nov 23., csütörtök 9:06 #3
Ez ugye csak digitálisan elérhető?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
[5] Jersey689
nov 22., szerda 22:06 #2
Ennek én is örülök. Különleges darabja a PS4 gyűjteményemnek, megérte az árát! Pont most hétvégén fogom 4. alkalommal befejezni.
Xbox + PS: LuckyJersey
[11] Dollface
nov 22., szerda 20:11 #1
Remek játék,megérdemli.
Squeal piggy,squeal!
Friss hírek

976 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

1 | Left Alive: fókuszban a karakterek

Új trailer a mechás túlélő-shooterről

pc,ps4 0 | Battle Princess Madelyn: mikulásbácsi hozza

Fix megjelenési dátumot kapott a platformer.

pc 10 | C&C: Tiberian Dawn és Red Alert Remastered

Egyből két méltán klasszikus RTS is ráncfelvarrást kap.

4 | Megint megéhezett a THQ Nordic

Be is vacsorázott hát a Bugbear-ből és lefojtotta egy kis Coffee Stain-el.

ps4 11 | Spider-Man: hatalmi harcok

Rövid kedvcsináló a második DLC-ből.