Resident Evil Revelations: a Switch funkciók
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. november 16.
csütörtök 08:27


PlayStation 4 és Xbox One után a Switch-re is ellátogat a Resident Evil Revelations, ráadásul rögtön egy pakkban érkezik a két játék. Korábban már láthattuk, hogyan is fog festeni a Nintendo gépén a játék, most pedig azt nézhetjük meg, hogy például a Joy-Con mozgásérzékelésének köszönhetően hogyan módosul az irányítás.

[22] Charlie64
nov 18., szombat 11:09 #3
Ezt jó lenne co-op-ban mozgásérzékeléssel, de akkor kéne még egy joy-con páros.
A világ problémáinak kb. 99%-át az ego okozza. Ebben biztos vagyok Személyes Bibliám : Eckhart Tolle - A MOST hatalma
[11] Joel1970
nov 16., csütörtök 20:51 #2
Jó vásár!Megvenném,de mivel eddig minden létező port megvan a játékból,így ezt kihagyom.
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!
[19] Shifty Fox
nov 16., csütörtök 11:28 #1
Azt lehet tudni, hogy a második rész egy letöltő kódot fog kapni össz vissz, vagy csak nincs rajta a kártyán, hanem le kell tölteni?

A difi annyi az én olvasatomban, hogy a második esetben mint egy "DLC"-t, patch-et tölti le, a kártya csak "igazolja", hogy megvan, az első esetben viszont külön kell aktiválni (ezáltal pápá használt piac, mint anno a vitás trilogy kiadásoknál).

Minden esetre jópofák ezek a mozgásérzékelős megoldások, de én a célzáson és max. a késelős támadáson túl sokmindent nem fogok használni belőlük.
PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

ps4 1 | Újabb GT Sport frissítés érkezik

Ismét 12 autóval bővül a repertoár.

wiiu 5 | Napi Switch port: Naruto Trilogy

A Nintendo gépére költözik az Ultimate Ninja Storm 1-2-3.

6 | Négy új FF XV-epizód várható

Egy darabig még mindenképpen jön tartalom a játékhoz.

0 | Little Nightmares: itt az utolsó DLC

Trailerrel csábít vissza a Bárkára a The Residence.

1 | AC Origins: a fáraó haragja

Bemutatkozik az új DLC.