Ilyen volt a Pixelcon
Eddig 1 hozzszls
siklara
2017. november 13.
htf 18:00
A tegnapi Pixelcon ms volt mint a tbbi, a szervezk ugyanis ezttal a Doom (s sok ms nagyszer jtk) atyjt, John Romerot hvtk meg a rendezvnyre, mrpedig a tbbsgnk szmra aligha addik az letben mg egy ilyen lehetsg, hogy a jtkipar egy ekkora legendjt lben lthassa.

Az ELTE TTK Gmb Auljba elltogatk nem csak az FPS mfajt megreforml programozzseni lett s karrierjt bemutat Life in Games c. eladst hallgathattk meg, hanem a szerencssebbek deathmatchben is sszemrhettk a tudsukat a mesterrel, aki nem volt rest alrsokat sem osztogatni.Nem volt azonban az egyetlen illusztris klfldi vendg, hiszen jelen volt Niamh Houston, kzismertebb nevn Chipzel is, aki este hatalmas bulit csapott a chiptune kedveli szmra IO, Failotron s Quixotic kollgival egyetemben.

Mindez persze mit sem rt volna a megannyi lelkes jtkos nlkl, akik – kztk nhnyan a Gamer365 kzssg tagjaival – ezttal is eljttek, hogy nagyokat jtsszanak s bandzzanak, s a retro konzolokkal nosztalgizs mellett akr gyjtemnyket is gyaraptsk a mr jl ismert rusoknl.Aki tovbbi rszletekre, beszmolkra s kpekre kivncsi, annak rdemes sztnznie az esemny Facebook oldaln, s hamarosan a mi Romeroval kszlt interjnkat is olvashatjtok!

[22] friedmannt
nov 14., kedd 13:35 #1
Gratullok a szervezknek..
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705