Marvel vs Capcom: Infinite: beöltözve
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2017. október 24.
kedd 08:08


Nincs Capcom verekedős játék flancos hacukák nélkül, nem kivétel a Marvel vs Capcom: Infinite sem. Megérkeztek ugyanis az első ruhák a karaktereknek, melyek rögtön három csokorba lettek szedve. Ezek a World Warriors, a Mystic Masters és az Avenging Army, mindegyikük 6-6 új göncöt tartalmaz. A ruhák egyesével is elérhetőek 4 dollárért, az egyes csomagok 12 dollárt kóstálnak, vagy mindet beszerezhetjük a 30 dolláros Premium Costume Pass segítségével.
[17] Tomtom
okt 27., péntek 9:41 #2
...hu bammeg! Nem vagyok epilepsziás, de még nekem is sok(k) volt az "ugrálásból" Nem is tudom, régen hogy bírtam ezeket a stuffokat SMD-on és SNES-en...ráadásul heteken, hónapokon keresztül!
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[27] katsazoli
okt 24., kedd 16:29 #1
Lópáncél...
Xbox live ID: Zolika21
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

3 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

0 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.

wiiu 1 | Ingyenes Super Mario Odyssey frissítés jött

Új játékok és öltözékek érhetőek el.

17 | Egymillió felett a Kingdom Come

Van ok az örömre a Warhorse Studios-nál.

ps4 5 | Death Stranding: bővül a stáb

Troy Baker és Emily O'Brien is csatlakozott.