Marvel vs Capcom: Infinite: beöltözve
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2017. október 24.
kedd 08:08


Nincs Capcom verekedős játék flancos hacukák nélkül, nem kivétel a Marvel vs Capcom: Infinite sem. Megérkeztek ugyanis az első ruhák a karaktereknek, melyek rögtön három csokorba lettek szedve. Ezek a World Warriors, a Mystic Masters és az Avenging Army, mindegyikük 6-6 új göncöt tartalmaz. A ruhák egyesével is elérhetőek 4 dollárért, az egyes csomagok 12 dollárt kóstálnak, vagy mindet beszerezhetjük a 30 dolláros Premium Costume Pass segítségével.
[17] Tomtom
okt 27., péntek 9:41 #2
...hu bammeg! Nem vagyok epilepsziás, de még nekem is sok(k) volt az "ugrálásból" Nem is tudom, régen hogy bírtam ezeket a stuffokat SMD-on és SNES-en...ráadásul heteken, hónapokon keresztül!
...attól, mert egy majom cilindert húz, még majom marad, télen mikor minden fehér, mindegy mi van a hó alatt, a szemétdomb szemétdomb marad...
[28] katsazoli
okt 24., kedd 16:29 #1
Lópáncél...
Xbox live ID: Zolika21
Friss hírek

859 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 26 | PS-rekordot döntött a Spider-Man

Az első három napban több mint 3 millió fogyott belőle.

12 | Ideiglenesen visszavonul Nobuo Uematsu

Egészsége miatt döntött így a japán zeneszerző.

2 | Destiny 2: ingyen Gambit mindenkinek

A hétvégén bárki kipróbálhatja a hibrid játékmódot.

1 | Novemberben indul a Red Dead Online

Béta státuszban érkezik az online multi.

pc,xbox1,ps4 17 | [TGS] Resident Evil 2: mindenki itt van

A januárban érkező remake egy történetet bemutató előzetest kapott.